2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز دلم. خوبی؟ نی نی خودت چطوره؟ من خواب که خیلی وقته ندارم. کمر دردم دارم. پاهامم ورم داره، ک ...

ممنون ماهم خوبیم شکر خدا منم یکم سرپا باشم کمرم درد میگیره .چند وقته خودم اشپزی میکنم دیگع از غذاهای شوهرم خسته شدم خودم دست به کار شدم مجبوری. یبوستم میشم خیلی بده شکمم سنگین تر میشه زیر شکمم درد میاد نمیدونم چکار کنم شربت لاکسی ژل گرفتم تو یخچال گذاشتم عیب نداره؟کی بخورم خوبه نمیدونین شما؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم . میشه محبت کنید سوال منو جواب بدید . من امپول سینا فکت میزنم ، دیروز پریود شدم ول ...

به منم قبل انتقال داد

آره عزیز. خونریزی کم و پریودی کوتاه میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
@لی_لا1       @shadennn       @nazaniin۷۴    ...

سلام عزیزم، قربونت

من که شکمم خیلی کوچیکه در حدی نیست بخواد اذیتم کنه فقط چون شبا به پهلو میخوابم پاهام درد میگیره نمیتونم خوب بخوابم و هم زیاد میرم دستشویی کلا خواب شبم زیاد جالب نیست

ترک پهلوهام چندتایی خورده جدیدا شروع کردم چربش میکنم

ضربه ی جوجمم کلا از ناف به پایین حس میکنم وقتی میشینم زیر شکمم میزنه، دراز میکشم پهلوهام

خونه تکونی ام هیچکاری نکردم راستش گفتم تو اسفند یه خانومی هست بهش بگم بیاد برام انجام بده خودم که نمیتونم کسی ام ندارم بخواد برام تمیز کنه شوهرمم نمیرسه بنده خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@لی_لا1       @shadennn       @nazaniin۷۴    ...

فریبا جون یادت رفت برام سونوتو نگاه کنی

bpd و fl اندازش چقدر بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فریبا جون یادت رفت برام سونوتو نگاه کنی bpd و fl اندازش چقدر بود؟

ای وای امشبم خونه مامانمم عزیزم خونم نت نداشتم چند روز نیومدم نی نی سایت .فردا حتما نگا میکنم ببخشید گلم🤦راستی ی سوال راجع به شربت لاکسی ژل اطلاع نداری میتونم الان بخورم تو یخچال بوده اشکالی که نداره

ای وای امشبم خونه مامانمم عزیزم خونم نت نداشتم چند روز نیومدم نی نی سایت .فردا حتما نگا میکنم ببخشید ...

اشکال نداره عزیزم، ممنون❤

ببین دکتر برای من قرص فیتولاکس نوشت خیلی خوب بود گفت گیاهیه برای بارداری ام ضرر نداره لاکسی ژل نخوردم تا حالا ولی اون اولا چندباری شربت لاکسمل خوردم اینم خوب بود ولی قرصه بهتر بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال نداره عزیزم، ممنون❤ ببین دکتر برای من قرص فیتولاکس نوشت خیلی خوب بود گفت گیاهیه برای بارداری ...

شما یبوست میشی زیر شکمت درد نمیگیره؟

نمیدونم اینو بخورم یا نه همینجا گفتن اشکالی نداره ولی بازم میگم بپرسم

ممنون ماهم خوبیم شکر خدا منم یکم سرپا باشم کمرم درد میگیره .چند وقته خودم اشپزی میکنم دیگع از غذاهای ...

عزيزم خدا حفظش كنه برات🌸 براي يبوست آلو خورشتي رو توي آب بزار خيس بخوره يه چندساعت، بعد بزار يخچال كه خنك بشه بخور. گلابي هم عاليه، من ميپزم ميخورم

اصلا نياز به شربت لاكسي ژل هم نيست.

من بعد انتقال مشكل داشتم، يكي از بچه هاي اينجا اينارو گفت، الان خيلي خوبم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيزم خدا حفظش كنه برات🌸 براي يبوست آلو خورشتي رو توي آب بزار خيس بخوره يه چندساعت، بعد بزار ي ...

ممنون عزیزم.اینارو امتحان کردم اگه یبوست بشم مگه خودش خوب بشه و گرنه اینا تاثیر نداره اتفاقا گلابی و کیوی هم خوردم نمیدونم چرا باز اینجوری شدم .بیشتر به خاطر شیاف و امپوله که میزنم فکر کنم 

واقعا ؟ کاش اینطور باشه و مشکلی نداشته باشم  ممنون عزیزدلم  ایشالا به مراد دلت برسی  ...

عزیزم ،میدونست که بیمارش نیستی و جواب سوالت رو داد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما یبوست میشی زیر شکمت درد نمیگیره؟ نمیدونم اینو بخورم یا نه همینجا گفتن اشکالی نداره ولی بازم میگ ...

اونموقع که یبوست داشتم چرا خیلی اذیت میشدم اما الان به شدت قبل نیست شاید دو هفته یه بار قرص بخورم

به نظرم همشون از یه خانواده هستن فکر نکنم ضرری داشته باشه اونم برای ما که ماههای آخریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونموقع که یبوست داشتم چرا خیلی اذیت میشدم اما الان به شدت قبل نیست شاید دو هفته یه بار قرص بخورم ب ...

خوردم الان ی قاشق خدا کنه اثر کنه خیلی اذیتم گشنم باشم غذا نمیخورم از ترس سنگینی 

خوردم الان ی قاشق خدا کنه اثر کنه خیلی اذیتم گشنم باشم غذا نمیخورم از ترس سنگینی 

تاثیر داره خیالت راحت فقط حتما بعدش آب زیاد بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40