2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
@لی_لا1       @shadennn       @nazaniin۷۴    ...

سلام عزیزم . خداروشکر که خودت و نی نی خوبین . منم خیلی وقتها تو واژنم حس میکنم . هفته قبل که اصلا فکر میکردم داره میاد بیرون حتی به زایشگاه زنگ هم زدم اینجا از دوستان پرسیدم گفتن طبیعیه یکم خیالم جمع شد ولی انقدر پایین بود که حس میکردم الان پاش میاد بیرون 😆 خوابیدن که دیگه نگم . یا از درد معده تا صبح بیدارم یا تا خود صبح تو مسیر دستشویی هستم . انشالا این مدت هم به خیر و خوشی بگذره برای هممون و همه چشم انتظارها هم به زودی به نتیجه برسن

ممنون ماهم خوبیم شکر خدا منم یکم سرپا باشم کمرم درد میگیره .چند وقته خودم اشپزی میکنم دیگع از غذاهای ...

لاکسی ژل رو بعد از غذا بخور . من میخورم همیشه پزشکم داده بهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ای وی افی هستم روز ۱۰ پری از سوم گونال و از سه شنبه اچ جی ام همراه گونال تزریق میکنم دو روزه ...

سلام‌عزیزم‌

داروهات‌عالین..‌عزیزم‌دردزیردل‌مسئله‌ای‌نیس

فقط‌فردا‌رفتی‌پیش‌دکترت‌سوزش‌بگو‌وازش‌بخاه‌معاینه‌کنه

اگه‌عفونت‌داشتی‌درمان‌بشی...انشالله‌‌تخمک‌های‌باکیفیت‌

داشته‌باشی‌وهمشون‌برات‌جنین‌تپلی‌بشن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
استاره جون هیچی نپرسید که بیمارمی یا نه‌  سوال پرسیدم فقط جواب داد

چه خوب ،منم چند تا سوال دارم دوست دارم ازش بپرسم انشالله جواب بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واقعا ؟ کاش اینطور باشه و مشکلی نداشته باشم  ممنون عزیزدلم  ایشالا به مراد دلت برسی  ...

بله قطعا مطمئنم خيالت راحت راحت عزيزم . 

منم دكتر عليرضايي هستم😉😉

آره پياده روي عاليه مخصوصا استراديول ميخوري حتما پياده روي كن . ان شالله كه اين دفعه مثبتي . 

جالبه دونه برفی جون  به ما اصلا نگفتن  اتفاقا من یک هفته قبل از انتقالم ازون مامایی که ت ...

آره آدم گيج ميشه واقعا 

من از دكتر عليرضايي پرسيدم گفت كه اشتباه ميگن كه نزديكي باعث ميشه جنين بهتر لانه گزيني كنه . گفت لكه بيني داشته باشي كل سيكلت كنسل ميشه . 

سلام‌عزیزم‌ داروهات‌عالین..‌عزیزم‌دردزیردل‌مسئله‌ای‌نیس فقط‌فردا‌رفتی‌پیش‌دکترت‌سوزش‌بگو‌وازش‌بخاه ...

خیلی ممنون برای عفونت پماد دارم استفاده میکنم قرصم دارم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ماه رجب شروع شد هم دیگرو فراموش نکنیم انشالله خدا حاجت مارو هم روا کنه

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

عزیزم اصلا بهش فکر نکن من و جاریم با هم باردار بودیم 

شکم من بزرگ بود شکم ایشون کوچیک بچه من ریزه میزه بود بچه ایشون هزار الله اکبر نزدیک ۴ کیلو

اصلا بهش فکر نکن

عزيزم خدا حفظش كنه برات🌸 براي يبوست آلو خورشتي رو توي آب بزار خيس بخوره يه چندساعت، بعد بزار ي ...

کاش زودتر میگفتی. من دو روز اول انتقال خیلی اذیت شدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
کاش زودتر میگفتی. من دو روز اول انتقال خیلی اذیت شدم

الهيييييي عزيزم، آب هم زياد بخور

الان چندم انتقالي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها بعد انتقال افسردگی هم داره؟ من نمیدونم چرا اینهمه ناراحتم و غم تو دلمه. بغض کردم دارم اشک می ...

اتفاقا سعي كن فقط شاد باشي و فيلماي خنده دار ببيني. 

برنامه هم رفيق شهاب حسيني مثلا ، يكي نوشته بود برنامه هاي مهران مديري رو ميديده. خودتو سرگرم كن و شاد باش عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس مطمئنا كم خوني نداري مثبت فكر كن كه كنجدات دارن شيطوني ميكنن😂😍

چه هيجان انگيييز😂😂😍 انشاالله🌸🌸