2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
قربونت عزیز دلم .نی نی دارم تو دلم خدا رو هزار مرتبه شکر .الان هفت هفته ام 🥰🥰🥰

عزبزدلم 😍😍 خدا حفظش کنه برات ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خوب باید سرموقع پروژسترون میزدی دیگه برا اینکه پریود نشی پروژسترونو دادن تمام دارو هاتو بای سر تایم ...

گفتن از روز ۱۳ پروژسترون شروع کن ولی نگفتن صبح یا عصر 

من چون سرکار میرفتم گفتم بذارم‌ شبا 

چی بگم حالا این سری دیگه صبح میزنم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرید جنین شما چی بود 

من جنین هام سه روزه بودن دو تا آ.یکی آب 

باور کن به گرید نیست به سه روزه پنج روزه بودن هم نیست .فقط اون بالایی باید بخواد.این وسط تو فقط باید داروهاتو به موقع مصرف کنی و استرس نداشته باشی و دنبال علائم هم نری .هر چه پزشکت گفت عمل کن.قاعده آور نخور اصلا و ابدا.کار سنگین ممنوع .سه روز اول استراحتت خیلی زیاد باشه بعدشم رعایت کن .توکل به خدا عزیزم انشاالله این دفعه جواب بگیری و از چشم انتظاری در بیایی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزبزدلم 😍😍 خدا حفظش کنه برات ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری 🙏🙏🙏🙏

ممنون عزیز دلم .خدا برام نگهش داره .ان شاالله روزی خودت و همه دوستان منتظرمون❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدا خيرت بده، منم از صبح دارم تو نت ميگردم كه لك بايد داشته باشيم يا نه🙈 خودمم خسته شدم از بس دنبال ...

عزیز شما باردار شدین؟؟ 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من جنین هام سه روزه بودن دو تا آ.یکی آب  باور کن به گرید نیست به سه روزه پنج روزه بودن هم نیست ...

برام دعا کن کاش خدا منم ببینه اینقدر دعا کردم خدا خدا تا الن نتیجه نگرفتم   

راستی به نظرت خراش رحم انجام بدم ؟؟ 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
گفتن از روز ۱۳ پروژسترون شروع کن ولی نگفتن صبح یا عصر  من چون سرکار میرفتم گفتم بذارم‌ شبا&nbs ...

اشکال نداره حالا تا چشم هم بزنی این ماهم میگذره منم تا ماه قبل خیلی استرس داشتم زود بگذره بره انتقال بدم ماه قبل هر چی زنگ زدم جواب ندادن روز سوم پریود رفتم برا دارو انتقال افتاد ماه بعد 

این ماهم گذشت اصلا  عین خیالم نبود تا نزدیکای عیده سرتم شلوغ میشه فکرشو نکنی تا چشم هم بزنی وقت انتقالته   

اشکال نداره حالا تا چشم هم بزنی این ماهم میگذره منم تا ماه قبل خیلی استرس داشتم زود بگذره بره انتقال ...

ممنون عزیزم ایشالا توهم به زودی بری انتقال و سال جدید پر از خبرای خوب باشه برات 🙏🙏🙏🙏😍

از شانس بدم همون روزی بود ک باید پروژسترون شروع میکردم  صبح پاشدم نزدم گفتم شبا راحت ترم شب بز ...

عزیزم برا انتقال فریز معمولا چه داروهایی میدن و از کی شروع میشه؟ شما اطلاع داری؟ اینکه از چندم پری باید دکتر بری و چند وقت یکبار ویزیت میکنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون مهربون  نمیدونم تو چه مرحله ای هستی ایشالا به مراد دلت برسی 😍😍😍🙏🙏🙏

هفت انتقالم قربونت 

انشاالله

همه به حق این شب اول ماه رجب خدا دل همه منتظرارو با آوردن یک کوچولو شاد کن

عزیزم برا انتقال فریز معمولا چه داروهایی میدن و از کی شروع میشه؟ شما اطلاع داری؟ اینکه از چندم پری ب ...

من سیکلم کوتاه بود 

روز دو پری میری سونو میشی و اگه مشکلی نباشه دارو میگیری 

من روزی سه تا استرادیول یه فموبرا و ویتامین ای و دی بودم 

اسپرین هم هست روزی یکی 

ولی من چون میخواستم پی ار پی کنم دکتر گفت نباید بخوری 

روز ده سونو میشی ضخامتت رو چک کنه و ایشالا دیگه نوبت میده برا انتقال 

تقریبا ۵ روز مونده به انتقال هم آمپولای پروژسترون شروع میشن 

روزی دوتا 

هفت انتقالم قربونت  انشاالله همه به حق این شب اول ماه رجب خدا دل همه منتظرارو با آوردن ...

ایشالا عزبزم از ته دل برات دعا میکنم مثبت بشی اگه قابل باشم 🙏🙏🙏🙏🙏