2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها من دیگه امشب اصلا دلم نمیخواست هیچی بخورم ولی نصف شب ضعف میکنم و گشتم میشه.یه دو نه خیا ...

نه بابا عزیزم چه اشکالی نداره نوش جونت. منکه از اول انتقال فقط پرتقال و نارنگی میخورم با گوجه. سالادم که همیشه رو به راهه. یعنی گوجه رو مثل میوه میخورم . مامانمم رو یکی از داداشام ویارش رو گوجه بود کلا گوجه میخورد.داداشم که بدنیا اومد از اول علاقه خاصی به گوجه داشت😀😀😀. کلا همه چی بخور راحت باش فقط قاعده اور ها رو نخور

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلم به خاطر اونها هست

از دیشب تا الان فقط یه لکه قهوه ای دیگه اومد

چیکار کنم پریود بشم؟

این دو سه روز اصلا زمین ننشستم، یا ورزش کردم یا راه رفتم، یا کار سنگین کردم، حتی کلی دمنوش زعفرون خوردم؛اما هیچ فایده ای نداشته

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
نه من گفتم هر روز آمپول نده بعد خودش گفت اینطوری استفاده کن

اهان مرسی عزبزم....اخه ادم میترسه ....خوبه دکترت حرف گوش کن بود...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه خودم عوضش کردم. مشکلی نیست گلوکوفاژ همون متفورمینه منتها برند خارجیش. اصلا از کارو زندگی افتادم ا ...

اخی عزبزم دیگه به خاطر نینی باید تحمل کنیم.....😀😀بدویار ررررر......عیب نداره ما حامله بشیم اوناسو تحمل میکنیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره حاملس. اینا چون مشکلی نداشتن فقط یه لوله نداشت راحت باردار شد . آره هر ماه میرن

اخی مبارکش  باشه.....مادرزادی یه لوله نداشت؟.....یعنی ماهای که از لوله که بسته بود تخمک گزاری داشت دیگه اقدام نمیکرد؟

نه بابا عزیزم چه اشکالی نداره نوش جونت. منکه از اول انتقال فقط پرتقال و نارنگی میخورم با گوجه. سالاد ...

ممنون عزیز دلم.بعد از اینکه خوردم عذاب وجدان داشتم نکنه بد باشه برای جوجه ام.ان شاالله به سلامتی به دنیا بیان همه نی نی ها ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون عزیزم، والا منم قبلا اندازه گرفتن شکم رو نشنیده بودم الان که خودم باردار شدم میبینم انگار چیز ...

نه والا مهمم نیست اصلا استرس نگیر لطفا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها ممنون میشم جواب بده کسی میدونه  امروز روز ششم انتقالم بود اشتباه جای نمک جوش شیرین زدم ...

سلام عزیزم نه فک نمی کنم چیزی باشه اب زیاد بخور استرس نگیر 

فکر نمیکنم مشکلی باشه ماما به من گفت بخورم ایرادی نداره ..مامان ماهک هم چند روز پیش میگفت که میخوره ...

خوبی ببین منم ارده می خوردم دکترم گفت دیگه این دو هفته رو نخور بخاطر گرمی و گفت اصلا سر خود خاکشیر و کاسنی اصلا نخور خیار و لیمو شیرین این چیزارو بخور توم بخور ۳هفته اخر رو دیگه نخور