2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
نازنین جون منم ارده شیره دارم اما فکر میکردم برای ارده منع داشته باشیم، میشه خورد الان؟ منم نگران وز ...

فکر نمیکنم مشکلی باشه ماما به من گفت بخورم ایرادی نداره ..مامان ماهک هم چند روز پیش میگفت که میخوره فک کنم نینی منم ریزه باشه 

نازنین جون منم ارده شیره دارم اما فکر میکردم برای ارده منع داشته باشیم، میشه خورد الان؟ منم نگران وز ...

پودر پروتیین چی؟ منم به دکتربگم بخورم اخه شمالاغری من بخورم دیگه میترکم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر پروتیین چی؟ منم به دکتربگم بخورم اخه شمالاغری من بخورم دیگه میترکم 

دور از جونت. پودر پروتئین اینترامیل بهم داده. فکر نکنم الان صلاح باشه که رژیمی پیش بری. ایشالا بعد زایمان. دکتر به من گفت از هفته 28 به بعد جنین وابسته به غذای مادره. جوجه منم هر وقت عشقش بکشه تکون میخوره. یه وقتایی که گشنمه یه وقتایی هم بعد غذا! کشتنمون به خدا. کی بشه روی ماهشون رو ببینیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دور از جونت. پودر پروتئین اینترامیل بهم داده. فکر نکنم الان صلاح باشه که رژیمی پیش بری. ایشالا بعد ز ...

اره بخوامم رژیمی پیش برم شوهرم نمیذاره همش میگه به اون بچه برس خودت تپل نشو 😁 ایشالا سالم وسلامت باشن تپلی هم نباشن بدنیا میان زود وزن میگیرن ...ایشالا به زودی پسرنازت صحیح وسلامت میاد بغلت خیالت راحت میشه 

پس منم از امشب بخورم تا این جوجه یه کم توپولی بشه

من بخاطر تهوعم چندماه درست غذانخوردم تواین دوماهم بیشتر هله هوله خوردم ...ولی دوستم ازاول همش بابرنامه کلی چیزای مقوی میخورد ارده هم ازاول بارداریش میخورده میگه خیلی تاثیر داره ماشالا نینیش ۲۸هفته ۱۴۰۰بوده شکمشم خیلی تپلیه ماشالا ...من هرروز به جز غذا یه پیاله اجیل ویه پیاله ارده وشیره و ۷تامیوه میخورم و۷تاخرما اینارو اضافه کردم حالا برم سونو نیازباشه منم لیدی میل یا ازهمین پودرشمامیگیرم میخورم 

اره بخوامم رژیمی پیش برم شوهرم نمیذاره همش میگه به اون بچه برس خودت تپل نشو 😁 ایشالا سالم وسلامت با ...

من کلا غذام زیاد نبوده هیچوقت، الانم معمولیم. اما شوهرم دیگه با غذا میوفته دنبالم هی میگه اینو بخور، اونو بخور! آجیل و‌خرما که بخاطر کهیر نمیخورم، میوه هم با معده ام سازگاری نداره، میترسم بخورم بهم بریزه معده ام ، از یه لقمه غذایی هم که میخورم بیوفتم! البته تو مکملام انواع ویتامینا هست یه کم خیالم از اون بابت راحته. همسرت حرفش خیلی بامزه است، چه جوری بخوری اما خودت چاق نشی؟ البته فکر کنم اینجوری میگه که متقاعدت کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من کلا غذام زیاد نبوده هیچوقت، الانم معمولیم. اما شوهرم دیگه با غذا میوفته دنبالم هی میگه اینو بخور، ...

اره از رو وزنت معلومه غذات زیاد نیس ...من پرگناکر میخورم با کلسیم واهن و ویتامین دی ولی میوه جای خود داره ببین با کدوم راحتی معدت اذیت نمیشه بخور ...اره بهش میگم خیلی چاق شدم میگه عیب نداره لاغرمیشی دوباره 😂

دیروز وزن کردم عزیزم تا الان 14 کیلو اضافه کردم، باور کن منم زیاد غذا نمیخورم حالا اون اوایل چرا مخص ...

برا هفته شما که خیلی خوبه ۱۴ کیلو. منم خیلی در عذابم مخصوصا که همش هوس چیزای شیرین میکنم. دلم همش بستنی میخواد با کیک و شیرینی ولی باور کن نمیخورم که چاق نشم ولی باز همینجور وزن اضافه میکنم. منم استعداد چاقی رو دارم. خدا کنه دیگه زیاد وزن اضاف نکنم. میدونم که اراده ش رو دارم بعد از زایمان وزن رو کم کنم ولی خب میترسم برا نی نی بد باشه .اصلا چرا میگن نباید زیاد وزن اضافه بشه؟ بخاطر دیابت و فشار خون میگن؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزيزم شما پانكچر كردين  اذيت نشدين ؟ بعد جنين هاتون رو فريز ميكنن دوپريود بعدي انتقال ؟

سلام گلم نه یه درد کمی بعد بیهوشی کوتاه مدت داشتم اصلا اذیت نشدم اره فریزکردم اما یکی کنارمن بود دوسه روز بعدانتقال داشت چون من گفتن عمل کنم فاصله افتاد و عملمم بنابه دلایلی کنسل شد