2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
بخدااا همش دارن الکی استرس بهت میدن سونو بهتر تا با چشم چه چیزا والا من هر کی دو رورمونه تاحالا نشنی ...

ممنون عزیزم، والا منم قبلا اندازه گرفتن شکم رو نشنیده بودم الان که خودم باردار شدم میبینم انگار چیز مهمیه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربانت، منم نمیدونم چرا آبی نمیشه اسمت😊 آخه من با این اضافه وزن قشنگم اجازه خوردنم ندارم دیگه، باو ...

شادن جون تا الان چند کیلو اضاف کردی؟ منم بهداشت بهم گفته اصافه وزن داری و باید رژیم بگیری . الان تو هفته فقط سه روزش رو برنج میخورم اونم خیلی کم. نون هم کم میخورم اما بازم وزن اضاف میکنم. نمیدونم دیگه چیکار کنم. از اون طرفم چون بعد از  انومالی سونو واژینال انجام داد دکترم و سرویکسم ۳۰ بود بهداشت گفته باید استراحت باشی و زیاد سر پا نایستی. خب این طور تحرک انچنانی هم ندارم. تا الان ده کیلو اضاف کردم🤕🤕🤕🤕

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارك باشه يعني شما جنين هاتون رو فريز نكردن؟چند روز بعد پانكچر انتقال دادن براتون؟

من چندماه پیش ۲تا گرید آ، فرش انتقال دادم که منفی شد. اون اگر اشتباه نکنم ۳-۴ روز بعد پانکچر انتقال دادم

این سری فریز بودن، از فریز خارج کردن و بلاست کردن و بعد انتقال دادن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
شادن جون تا الان چند کیلو اضاف کردی؟ منم بهداشت بهم گفته اصافه وزن داری و باید رژیم بگیری . الان تو ...

دیروز وزن کردم عزیزم تا الان 14 کیلو اضافه کردم، باور کن منم زیاد غذا نمیخورم حالا اون اوایل چرا مخصوصا تهوعم نداشتم حسابی اشتها داشتم اما چندوقته واقعا مراعات میکنم ولی بازم دارم اضافه میکنم آخه نمیشه هیچی ام نخورم نی نیم وزن نمیگیره اینجوری

کلا تو بارداری نمیشه اونقدری تحرک داشت که روی وزن تاثیر بذاره فقط باید شانس داشته باشی استعداد چاق شدن نداشته باشی که متاسفانه من دارم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربانت، منم نمیدونم چرا آبی نمیشه اسمت😊 آخه من با این اضافه وزن قشنگم اجازه خوردنم ندارم دیگه، باو ...

ای باااابا عیب نداره عزیزم بخور دکترو ول کن اگه قند وفشارت نرماله زیاد رعایت نکن من بارداری اولم ۲۲کیلو اضافه کردم از وقتی ۱۴کیلو اضافه کرده بودم دکتر غر میزد ولی خب گشنم میشد چیکارمیکردم ...

عزیزدلم ایشااااالا که خیره ...سری های قبلی هم لکه بینی داشتی؟ موقع پریودی سردرد میگیری ؟ احتمالا ازع ...

قربونت عزیزم.سری های قبل لکه بینی نداشتم.فقط اولین انتقالم روز هفتم لکهای قهوه ایی داشتم که ادامه دار بود.ولی الان قطع و وصل میشه.آره گاها قبل از پری سردردای بدی داشتم.امیدوارم که همینطور که شما میگی باشه.

سلام

بچه ها من دیگه امشب اصلا دلم نمیخواست هیچی بخورم ولی نصف شب ضعف میکنم و گشتم میشه.یه دو نه خیار با یه دونه گوجه نمک زدم با نون خوردم .گوجه ویتامین سی داره اشکال نداره خوردنش؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

سلام.قربونت. تو خوبی؟ نی نی خوبه؟ به خدا عروسای خواهر شوهرم وقتی برای زایمان رفتن بهشون میگفتن برید الان وقتش نیست شما نهایتا پنج شش ماهتون باشه، از بس شکماشون کوچولو بود. الان ماشالا بچه های جفتشونم مردی برای خودشون شدن و سالم سالمن. آخه دختر خوب تو سونو رو قبول نداری؟ 

منم درگیر تکونای وروجک هستم یه وقت بیشتر یه وقت کمتر که وقتی کم میشه میمیرم از استرس. کی بشه سلامت بیان تو بغلمون خیالمون یه کم راحت شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی من چرامنشن نمیشم 🤨🤨🤨🤨منم شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه یکشنبه هم سونو میرم راستش ...

نازنین جون منم ارده شیره دارم اما فکر میکردم برای ارده منع داشته باشیم، میشه خورد الان؟ منم نگران وزن گیری هستم چون تو 28 هفته 1160 بود وزن نی نی. البته الان پودر پروتئین هم میخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام.قربونت. تو خوبی؟ نی نی خوبه؟ به خدا عروسای خواهر شوهرم وقتی برای زایمان رفتن بهشون میگفتن برید ...

دکتربه من گفت تویه ساعت بعد ازغذا ۴تاحرکت تودوساعت ۱۰تاباید باشه ...ولی خب من هربار غذامیخورم تکون نمیخوره که هروقت عشقش بکشه تکون میخوره چیکارکنم