2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
بچه ها من ۳روز از انتقالم گذشته هنوز لک بینی دارم. طبیعیه؟ دفعه قبل همون روز اول تموم شد

من دفعه اول اصلا نداشتم. دفعه دوم روز اول کامل خونریزی داشتم روز دوم هیچی روز سوم همش لک داشتم  و دیگه تمام شد.به دکترم گفتم گفت لازم نیست دوز پروژسترونت رو زیاد کنی چون اینا بخاطر اون دستگاه باز کردن دهانه رحم اتفاق افتاده.البته من حین انتقال هم داشتم خونریزی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من دفعه اول اصلا نداشتم. دفعه دوم روز اول کامل خونریزی داشتم روز دوم هیچی روز سوم همش لک داشتم   ...

پس طول کشیدنش تا سه روز طبیعیه. چون بار اول همون روز قطع شد نگران شدم بابت طول کشیدنش

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه بار ۳سال قبل انجام دادم.ولی دردش وحشتناک بود .چسپندگی داشتم که بازنشد شایدم درد شدیدم به خاطر ...

آره احتمالا اونایی که چسبندگی دارن بیشتره من اصلا چسبندگی نداشتم ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آهان گلم متوجه شدم  ولی خیلی عالی جواب داده بدنت، اصلا به کشور سازنده دارو ربط نداره راستش، به ...

درسته عزیزم ،خودمم طی این سه تا پانکچر به این نتیجه رسیدم که همش به جوابدهی بدن ربط داره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره درحال انجامم...چون شوهرم میگه زندگی بی بچه نمیشه و اگه باردارنشم ممکنه نتونیم باهم زندگی کنیم دع ...

وای منم این فکر بدونه بچه زندگی کردن داغونم کرده واقعا نمیشه بدونه بچه 😔😔😔

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خوبی شادن جان.نی نی خوبه. عزیزم از بارداریت لذت ببر.شکمم  کوچیکه چیه.هربچه ای وزنی داره و ...

سلام عزیزم، قربونت❤

میدونی بس که این جمله رو شنیدم وسواس گرفتم همش میگم نکنه مشکلی باشه😔 تا میاد یادم بره یکی دیگه بهم میگه😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیز دلم . شکرخدا خوبیم . چرا انقدر بهت استرس میدن آخه ؟؟؟؟ من پزشکم و ماماش هنوز یک بار شکممو ...

شانس منه بخدا، همه زوم کردن روی شکمم فقط😕😕😕

حالا دو هفته دیگه نوبت دکترمه میگم یه باره سونو 32 هفته رو برم

راستی شما ضربه هاشو تا کجا حس میکنی؟ من نهایت تا یه سانت بالای نافم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چ مرحله ای هستی.به شما هم گفتن بری متخصص قلب ویزیت بشی؟ به من نامه دادن برا دکترقلب

خانمی من بار اولمه میرم مام .سه تا انتقال منفی داشتم اینبار ان شاء الله با دکتر نصر نتیجه میگیرم به امید خدا .البته ویزیتام با دکترعلیرضایی. اره به منم گفتن اما فعلا نرفتم چون همسرم باید دوماه دارو مصرف کنه برا dfi .شکر خدا کاریوتایپ مشکلی نداشتیم پاپ اسمیر هم همچنین .فقط عکس رنگیم دکتر گفت باید حضوری بیای بررسی کنیم تمام تنم میلرزه خدا کنه لوله هیدرو نباشه.ببخش طولانی شد

سلام عزیزم خوبی من چرامنشن نمیشم 🤨🤨🤨🤨منم شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه یکشنبه هم سونو میرم راستش ...

قربانت، منم نمیدونم چرا آبی نمیشه اسمت😊

آخه من با این اضافه وزن قشنگم اجازه خوردنم ندارم دیگه، باور کن چندروزه خیییلی مراقبم ولی بازم یه کیلو اضافه کردم ماما میگفت صبحانه فقط پنیرو گوجه خیار بخور😐😐😐 یعنی ضعف میکنمو جرات ندارم چیزی بخورم میخورمم میشه کوفتم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمی من بار اولمه میرم مام .سه تا انتقال منفی داشتم اینبار ان شاء الله با دکتر نصر نتیجه میگیرم به ...

گلم داروهاش چیه همسرت؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انشالله که کلی جنین پسر تپل مپل منم قبل انتقال فقط استرادیول یه سزی ویتامین چون جنینم چهار روزس چها ...

سلام عزيزم شما به سلامت برات انتقال دادن؟ منم بايد٢٧ ام برم  مركز مام براي پانكچر دارو بهم بدن خيلي استرس دارم

منم امروز ۳تا بلاست انتقال دادم. کیفیت دوتاشون بی بود یکیشم بی سی الانم دارم قربون صدقشون میرم. حس ...

مبارك باشه يعني شما جنين هاتون رو فريز نكردن؟چند روز بعد پانكچر انتقال دادن براتون؟