2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
🥺🥺🥺 دعوام نکن😭  برم غدد یا پیش دکتر خودم؟؟

دکتر زنان تخصصشون غدد نیست که روز عادی بود میگفتم برو دکتر داخلی ولی الان بارداری زیر نظردکتر  غدد ومتابولیسم باشی خیلی خوبه 

يعني من تا انتقال بدم شمارو رسوا ميكنم😂😂😂😂😂خب چرا نذاشتن سه روزه بشن؟ چرا من يه عالمه سوال دارم ...

عزیزم چونکه شما میخوای خودت مشخص کنی ک جنینت چند روزه بشن درصورتیکه اگه بسپاری دست خدا خودش هر زمانی صلاح بدونه تعیین میکنه وبهت انتقال میدند

من خودم اصرار داشتم جنینم ۵ روزه بشند چون اینجا میگن جنین بلاست بهتره ولی سه روزه انتقال دادند و خداروشکر جواب گرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا...من شنبه آز مایش میدم.خیلی نگرانم نازی جون.برام دعا کن.صبح روز دهم یه کم لکه دیدم بعدش تاروز ...

عزیزدلم ایشااااالا که خیره ...سری های قبلی هم لکه بینی داشتی؟ موقع پریودی سردرد میگیری ؟ احتمالا ازعوارضه پروژسترونه ایشالا که جنینا گرفته وپروژسترون بدنت داره میره بالا سردردمیگیری،  من چون میگرن دارم همیشه دم پریودی سردرد داشتم دقیقا همون ماهم باردارشدم کاملا علائمش شبیه پریودی بود ...پس نگران نشو عزیزم الهی که شنبه خوش خبر بیای عزیزم 

@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

سلام عزیز دلم . شکرخدا خوبیم . چرا انقدر بهت استرس میدن آخه ؟؟؟؟ من پزشکم و ماماش هنوز یک بار شکممو متر نکردن . بهداشت هم نمیرم اصلا جز برای واکسن . هیچی دقیق تر از سونوگرافی نیست . امکان نداره دستگاه سونو با اون دقتش اشتباه کنه و یه آدم براساس حدس و گمان و دیدن از رو شکم درست بگه . برای اینکه خیالت جمع شه برو یه سونو دیگه بده

نه فکرنکنم بیهوشی انجام بدم.ازیه طرفم ازاین میترسم ۷ماهه عمل بازشکمی شدم.خطرنداشته باشه عکس رنگی هنو ...

فک کنم راه های جایگزین عکس رنگی باشه. با دکترت صحبت کن شرایطتت رو بگو عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
@bopo     @لی_لا1     @nazaniin74 @faribakhanoomi     سلام دو ...

سلام عزیزم خوبی من چرامنشن نمیشم 🤨🤨🤨🤨منم شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه یکشنبه هم سونو میرم راستش دوستم ۲۸هفته نینییش دختره وزنش ۱۴۰۰بود شکمش ماشالا خیلی تپلیه من کناراون شکمم خیلی کوچیکه، شوهرمم میگه این بچه زیر ۱۱۰۰هستش من مطمئنم حالا چندروزه شروع کردم ارده شیره وگوشت وغذاهای مقوی میخورم دیگه هله هوله نمیخورم ایشالا تپلی بشه نینی ...راستی من دفعه ی قبل سونو بودم یه خانومی ۳۴هفته بود بچش ۲۶۰۰بود من اومدم خونه سونوهای پسرمو دیدم تو۳۳هفته و۵روز ۲۱۵۰گرم بود ولی خب خیلی رشد کرد تو۳۶هفته ۲۹۰۰گرم بود باوزن ۳۴۵۰هم بدنیا اومد نتبجه میگیریم زیاد حساس نشو 😁😁😁😁همون ماه ۸و۹بهترین زمان وزنگیریه 

فک کنم راه های جایگزین عکس رنگی باشه. با دکترت صحبت کن شرایطتت رو بگو عزیزم

بهش گفتم عزیزم.گفت اون عملت احتیاج نبوده شکمی باشه.بهتربود لاپراسکوپی بشی.

یه سونو شهرخودم رفتم گفت یه رگ یک سانتی واریسی تورحمته .ازعوارض عمله.

مرکز مام سونوکرد گفت همچین چیزی نیست.

گفت باید دوباره یه عکس رنگی بگیری بعدعمل ببینیم وضعیت رحم ولوله هات چطوره.

بهش گفتم عزیزم.گفت اون عملت احتیاج نبوده شکمی باشه.بهتربود لاپراسکوپی بشی. یه سونو شهرخودم رفتم گفت ...

خب اگه دکترت مطمعنه بگیر. انشالله که چیزی نمیشه گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
قبل از اینکه دکتر برم، تماس گرفتم پرسیدم گفتن مشکلی نداره. روز آزمایش هم مشکلی پیش نیومد. اگه تونستی ...

اون احتمالا یه سری از آزمایشات ژنتیک و کاریوتایپ هم انجام داده که هزینه ش اینقدر شده ،عزیزم قبلا عکس آزمایشاتم رو صفحه ۱۷۳۰۴ و ۱۷۳۰۵ گذاشتم،الان عکس ها لود نمیشن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
در مورد کیفیتشون نمیدونم زینب جون  دفعه قبل پیورگان و پرگووریس داشتم که با روزی ۴۵۰ واحد پیورگ ...

آهان گلم متوجه شدم 

ولی خیلی عالی جواب داده بدنت، اصلا به کشور سازنده دارو ربط نداره راستش، به بدن خودت ربط داره😉😉😉