2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
اره والا خداکمکت کنه سخته, من بالاخره پریودشدم خدابخوادشنبه برم ویزیت

خداروشکر انشاالله بیای و خبر بارداریتو بدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

عزیزم من ابن سینا انجام دادم قبلش خیلی ترسیده بودم ولی من بعدش خیلی حالم خوب بود دردش در حد چند ثانیس البته بازم بسته به بدن داره حتما قبل و بعدش شیاف بذار حتما. یه آبمیوه شیرین هم ببر من فشارم خیلی افتاده بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک جون انشالله به سلامتی زایمان کنی ببخشید من سه روز یک بار امپول پروژسترون دارم هر دوا ...

سلام عزیزم مرسی من هر روز شیافو داشتم ۳روز یکبارم امپول شیاف قطع نمی شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام ببخشید تو ابن سینا مگفت روتلمون اینجوریه اول تعیین جنسیت میکنیم بعد فریز شاید جنس مورد نظر توش ...

اره ابن سینا اول تعیین جنسیت می کنه بعد فریز 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام ببخشید تو ابن سینا مگفت روتلمون اینجوریه اول تعیین جنسیت میکنیم بعد فریز شاید جنس مورد نظر توش ...

من بخاطر شوهرم مجبورشدم این روشو انجام بدم اول فریز بعد تعیین جنسیت...

سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

من ابن سینا انجام دادم بدون بیهوشی. تازه تو ماه رمضونم رفتم و روزه بودم. به نظرم دردش قابل تحمله. بعد اینکه تموم شد حال من خیلی بهتر از اونی بود که با بیهوشی انجام داده بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام گلم میشه درخاستم رو قبول کنی؟

سلام عزيز دلم

قبول كردم عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

😭😭😭

جواب آزمایشمو گرفتم تیروئیدم شده ۴/۴ قرص هم نمیخورم تا شنبه برم دکتر سکته میکنم از استرس😨😨

@زینبی_بابا‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
😭😭😭 جواب آزمایشمو گرفتم تیروئیدم شده ۴/۴ قرص هم نمیخورم تا شنبه برم دکتر سکته میکنم از استرس😨😨 ...

@زینبی_بابا‍ 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن