2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
آدرس عطاری که میرفتی اگه توی تهرانه بهم میگی دقیقش رو 

عطاري نيست عزيزم، مطب طب سنتي هست. آدرسش هم بزرگراه رسالت- مجيديه شمالي- ابتداي تقاطع چهار راه لاهيجاني و استاد حسن بنا هستش، فك كنم اسمش راه سلامت هست.

ببين عزيزم اگه رفتي به هيچ وجه اولش پول نده، يا بگو جلسه به جلسه پول ميدم ، اشتباه منو نكن 

شمارش رو اگه پيدا كردم برات ميفرستم كه آدرس دقيق رو بهت بدن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر برید مطب دیگه پانکچرتون ابن سینا نیست باید حتما بیمارستان ابان پانکچر بشید و انتقال بدید ف ...

آره دوستمونم همین جا رفته بود مطب بعدم واسه پانکچر و انتقال بیمارستان آبان بود. حالا مگه اشکال داره به نظرتون ابن سینا نباشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عطاري نيست عزيزم، مطب طب سنتي هست. آدرسش هم بزرگراه رسالت- مجيديه شمالي- ابتداي تقاطع چهار راه ...

مرسی فدات شم دستت درد نکنه چقد هزینه کردی برای داروها 

آره دوستمونم همین جا رفته بود مطب بعدم واسه پانکچر و انتقال بیمارستان آبان بود. حالا مگه اشکال داره ...

نه چه اشکالی عزیز دلم من فقط گفتم که بدونی روندش چجوریه، اگه واقعا کمک میکنه از استرست کم بشه به نظرم بهترین کارم هست، اون موقع که انا جون میرفت فقط یکم هزینه های آبان از ابن سینا بیشتر بود الان نمیدونم،

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره والا خداکمکت کنه سخته, من بالاخره پریودشدم خدابخوادشنبه برم ویزیت

ایشالله اینبار نتیجه بگیری و با اولین انتقال مامان بشی

فقط پیاده روی کن و اب زیاد بخور

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه چه اشکالی عزیز دلم من فقط گفتم که بدونی روندش چجوریه، اگه واقعا کمک میکنه از استرست کم بشه به نظر ...

والا آره صد در صد از استرسم کم میکنه گلم چون اینجوری فکرم خیلی درگیر میشه که هر دکتری یه نظری بده. پس حتما میرم مطبش طاقت ندارم همین جوری خودمون دق دقه داریم دیگه حساب کن یهو روز انتقال یکی دیگه بیاد قشنگ من سکته رو میزنم 

والا آره صد در صد از استرسم کم میکنه گلم چون اینجوری فکرم خیلی درگیر میشه که هر دکتری یه نظری بده. پ ...

اگه اینجوریه که حتما اینکارو بکن 

مرکزی که من میرم (رشت هستیم) خیلی خوبه از این بابت اگه روز کاریه دکتر نباشه کپی پروندتو میده میری مطبش و استرس این موضوع رو نداریم واقعا

اگه اینجوریه که حتما اینکارو بکن  مرکزی که من میرم (رشت هستیم) خیلی خوبه از این بابت اگه روز ک ...

چقد خوب خدا رو شکر. انشالله منم میرم مطب. انشالله زود مادر میشی گلم

@pishool    

عزیزم بیمارستان آبان که رفتی هزینه پانکچر داروهات انتقال و ویزیتای دکتر طرازی همه چی رو برام میگی میخوام برم دیگه مطبش ابن سینا بچه ها میگن شاید یه روزایی نباشه پزشک جای گزین بذاره خدا خیرت بده که جواب میدی منم همش وقتت رو میگیرم

مرسی فدات شم دستت درد نکنه چقد هزینه کردی برای داروها 

اولش گفت ١٢ ميگيره، بعد خودش گفت براي شما ٩ ميگيرم ولي ماه دوم بارداري، من تخصصم اينه. بعد همون روز ٥ تومن گرفت. ديگه شروع كرد به دارو دادن و حجامت و بادكش من. بعد از ٤ ماه كه بي نتيجه بود، ديگه نرفتم. انقد هم بي تعهد بود كه زنگ نزد ببينه بيمارش چرا نيومده ديگه.

راستي يكي كه اينجا باردار شده بود، براي بچه دومش رفت دكتر روازاده.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
@pishool     عزیزم بیمارستان آبان که رفتی هزینه پانکچر داروهات انتقال و ویزیتای دکتر طرا ...

نه عزيزم من كه درازكش و بي كارم، حداقل كمكي بتونم بكنم خوشحال ميشم😘

ببين مطب اينجوريه كه روز اول كه ميري و برات پرونده باز ميكنه ويزيت رو ٩٠ ميگيره، ولي روزاي ديگه ٧٠ ميگيره.

سونو گرافي هم دكتر داخل مطب انجام ميده ١٣٠.

يعني يه ويزيتت با سونو ٢٠٠ ميشه.

من داروهاي پانكچرم چون پرگووريس بود شد حدود ٧ تومن. 

ولي اگه دكتر سينال بهت بده خيليييي كمتر ميشه.

هزينه پانكچر و انتقال كلا شد ١٠/٨٠٠.

روز پانكچر ٩ تومن گرفتن، روز انتقال هم ١/٨٠٠

البته من هايپر شدم و هفت تا سرم آلبومين داشتم، يعني شايد ١ تومن بابت سرم ها گرفتن.