2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اولش گفت ١٢ ميگيره، بعد خودش گفت براي شما ٩ ميگيرم ولي ماه دوم بارداري، من تخصصم اينه. بعد همون روز ...

ولی بازم خدا رو شکر نتیجه داروها روی اسپرم همسرت خیلی خوب بوده.‌قربونت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی فدات شم دستت درد نکنه چقد هزینه کردی برای داروها 

همون ٥ كه دادم ديگه، كه فك نكنم انقدي هزينه كرده باشه برامون

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم من كه درازكش و بي كارم، حداقل كمكي بتونم بكنم خوشحال ميشم😘 ببين مطب اينجوريه كه روز اول ك ...

فدای شما خیلیییی لطف کردی خیلی دقیق و خوب گفتی. هزینه هاشم به نظرم با ابن سینا فرقی نداره خیلی ویزیت ابن سینا ۴۰ تومنه که اصلا ارزش نداره تا میری داخل تندی راه میندازن تصمیمم رو گرفتم میرم مطب. منم بهش میگم بهترین داروها رو بهم بده 

ولی بازم خدا رو شکر نتیجه داروها روی اسپرم همسرت خیلی خوب بوده.‌قربونت

آره خداروشكر، خودمونم خيلي رعايت غذايي داشتيم، مثلا سالاد بدون سس، با آب نارنج يا آبليمو طبيعي كه خودم گرفتم.

ادويه كم تو غذا، رعايت سردي و گرمي غذاها، نخوردن ميوه ها قاطي هم. مثلا سيب رو با پرتقال نميخورديم، هم خانواده ها رو با هم ميخورديم مثلا پرتقال و ليمو شيرين. 

چاي كمرنگ، آب فراوان، سياهدانه با پنير ، خنك نگه داشتن ببخشيد ب ي ض ه. يه سري اين چيزا كه اينور اونور ميخوندم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نگفتن علتش چیه؟ واقعا بهت حق میدم نگران باشی بارداری دوقلویی استرسش خیلی بیشتره، انشاالله خدا خودش م ...

گفتن هماتومه ولی خونریزی هام میگن مثل خونریزی هماتوم نیست ممنون عزیزم توکل به خدا

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
فدای شما خیلیییی لطف کردی خیلی دقیق و خوب گفتی. هزینه هاشم به نظرم با ابن سینا فرقی نداره خیلی ویزیت ...

عزيز دلمي🌸

منم موافقم بري مطب، دكتر خيلي وقت ميزاره، اصلا هول نيست، تمام سوالات رو جواب ميده، منشي هم خيلي خوبه. معطلي داره ولي خب ارزش داره. اگه سر تايم بري وقتي بهت وقت ميده، منشي مثلا بهت كه وقت ميده ساعت ٧، ببينه آنتايم هستي، ميگه ٥ زنگ بزن باز بگم كي بياي. بعد مثلا ميگه ٨/٣٠ بيا. وقتي ميري مثلا سه نفر جلوت هستن، معطليش كمتر ميشه برات

يا سوال داشته باشي زنگ ميزني مطب، منشي اگر خودش ندونه، يادداشت ميكنه برات ميپرسه 

ببخشید میشه جواب بدین من به دکارم گفتم برام ازمایش ذخیره تخمدان بنویسع ننوشت گفت لازم نیس مگه شرایط ...

دکتر منم به من گفت نیاز نیست، گفت از سونو خودم تشخیص میدم ذخیرت حدودی چقدره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزيز دلمي🌸 منم موافقم بري مطب، دكتر خيلي وقت ميزاره، اصلا هول نيست، تمام سوالات رو جواب ميده، منشي ...

آره دیگه قطعی شد میرم مطب من همین امروز دوستمون که گفت زنگ زده ابن سینا گفتن طرازی نیست با یه دکتر دیگه تمام وجودم رو استرس گرفت من از شهر پرند میام ولی مشکلی نیست همسرم با ماشین میبردم هر چقدم الاف بشم می ارزه. من اتفاقا دوست دارم دکترم با آرامش برام وقت بذاره طرازی خیلی مهربونه و جواب میده ولی تند تند بود ابن سینا. از بیمارستان آبان راضی بودی از جنین شناس و این چیزاشون

آره دیگه قطعی شد میرم مطب من همین امروز دوستمون که گفت زنگ زده ابن سینا گفتن طرازی نیست با یه دکتر د ...

من خواهرمم از دكتر طرازي و بيمارستان آبان نتيجه گرفته، بخاطر همين خيلي محكم پا گذاشتم تو اين مسير. 

سعي كن صداي دكتر رو ضبط كني، چون خيلي چيزا رو وقتي مياي دوباره گوش ميدي تازه متوجه ميشي. 

من از اتاق سونو ميزارم ضبط ميشه تا ميرم تو اتاقش😁

میشه بگید کجا انجام دادی؟و اینکه چقد شده هزینت؟یه کم راجبش توضیح میدی اگه زحمت نیس؟

من تبریز هستم مرکز شمس میکرو کردم هزینش با دارو ها ۱۴تومن شد.ولی نمیشه هزینه قطعی داد چون داروها و آمپولها برا هرکسی متفاوته.خداروصهزاربار شکر همون بار اول هم با ۳تا جنین مثبت شدم. الان منتظرم برم سونو از وضعیتشون باخبر بشم

من خواهرمم از دكتر طرازي و بيمارستان آبان نتيجه گرفته، بخاطر همين خيلي محكم پا گذاشتم تو اين مسير.&n ...

وای چقد خندیدم 🤭🤭 حتما این کار میکنم خدا خیرت بده. انشالله که شما هم نی نی رو سلامت بغل میکنی. منم میرم همین جا باورت نمیشه الان خیلی آرومترم