2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اچ دی می خورم. ولی روزای اول اوکی بود. الان متفورنینم اضافه شده خودم میگم شاید بخاطر اونم باشه. روزی ...

آخی آره سه تا متفورمین سخته خدایی منم یه مدت جوری تهوع داشت شبم نمیتونستم بخوابم پامیشدم دمیترون میخوردم 

حالا دوستم طبق تجربه خودم اچ دی رو ساعتش رو تنظیم کن یکم قبل خواب بخور 

آخه اینوفولیک خودش اسیدفولیک داره همون کافیه بنظرم ولی به هر حال اینوفولیک و آهن رو یکساعت قبل خواب با شکم خالی بخور

بقیه مکمل ها رو با شکم پر بخور تقسیم کن بعد صبحانه و ناهار بخور این کارا برای من جواب داد گلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اچ دی می خورم. ولی روزای اول اوکی بود. الان متفورنینم اضافه شده خودم میگم شاید بخاطر اونم باشه. روزی ...

مال متوفورمینه عزیزم ...معمولا بعد از یه مدت خوب میشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم‌مبارکههههه😍😍

سلام مامان ماهک جون انشالله به سلامتی زایمان کنی ببخشید من سه روز یک بار امپول پروژسترون دارم هر دوازده ساعتم یک شیاقشو روزی که امپولو میزنم شیافم باز باید بزارم یا نه 

دوستان يه جا خوندم كه در تخمدان چپ و راست نوبتی هرماه تخمک ایجاد میشه. یعنی اگه کسی لوله سمت راستش ...

درسته عزیزم هر ماه دو تا تخمدان فولی ایجاد میشه ولی هر ماه از یه تخمدان تخمک آزاد میشه من خواهرشوهرم یه لوله نداشت و نسبت به ماهی که تخمک از لوله ای که باز بود اقدام میکرد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخی آره سه تا متفورمین سخته خدایی منم یه مدت جوری تهوع داشت شبم نمیتونستم بخوابم پامیشدم دمیترون میخ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. اچ دی امروز روز آخرشه خداروشکر. دکتر گفت صبحها بخورم همون خودش بنظرم بد موقع بود دیگه. متفورنینم رفتم بجاش گلوکوفاژ خریدم ببینم بهتر میشم.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مال متوفورمینه عزیزم ...معمولا بعد از یه مدت خوب میشه

خیلی بده، هم معده درد دارم هم تهوع دائمی. با بوی غذا که اصلا بدترم میشه. آره حالا رفتم گلوکوفاژ گرفتم بجاش. قبلا اونو می خوردم روزی یکی اصلا مشکلی نداشتم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

سلام. عزیزم سعی کن درد رو تحمل کنی. ما به اندازه ی کافی چیز های مضر و دارو و اشعه و هرچیز بدی وارد بدنمون میشه. حتی یکبار بیهوشی کمتر با دنیایی عوارض غنیمته. من انجام دادم دردش به حد پریودی های شدید هست. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آخی آره سه تا متفورمین سخته خدایی منم یه مدت جوری تهوع داشت شبم نمیتونستم بخوابم پامیشدم دمیترون میخ ...

اينوفوليك اگه پودر باشه بايد نيم ساعت قبل از غذا ميل بشه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستان من مرکز مام برام عکس رنگی نوشته گفت یا ابن سینا انجام بده یا آرمان کدومشون بهترن؟ به نظ ...

سلام عزيزم، من رفتم ابن سينا با بيهوشي، خيلي خوب بود، بيهوشي عميق نيست، داروي خواب آور بهت ميزنن، نگران نباش.

من واقعا راضي بودم از اينكه با بيهوشي بودم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️