2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانما من هفته دیگه دوباره وارد سیکل پانکچر میشم.من ذخیره م ۳.۶۴هست دفعه قبل ۸تاتخمک داشتم که ۶تاش خو ...

به سلامتي عزيزم، منم اين سري دكترم داروهامو عوض كرد، پرگووريس برام نوشت، ولي قيمتش خيلي متفاوته با داروهاي ديگه، خيلي سخت هم گير مياد. ولي دكترم خيلي راضي بود. اچ سي جي هم بهم نداد، بجاش اوويترال داد گفت خيلي بهتره ولي زيرجلدي هست. سري قبل ٨ تا تخمك بود كه ٥ تا جنين شد و سه تا بلاست شد. اينسري هايپر شدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببین گلم خیلی بستگی داره چسبندگی چه جوری و به چه علت باشه  هیسترو سونو رحم رو بررسی میکنه  ...

سلام عزیزم 

جواب آزمایش کاریوتایپ همسرم این هست. تو تفسیرش نوشته نرمال، می خواستم بدونم ممکنه مشکل ایجاد کنه؟ آزمایش خودم نرماله: ۴۶. Xy. 1+gh

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید این عمل برگشت پذیر هست؟ ینی میشه بعدا باز کرد لوله رو؟ یا دایمیه؟

سلام عزيزم 

دقيق اطلاع ندارم 

ولي فك نميكنم لوله اي كه ميبندن و دوباره بشه باز كرد. بازم از دكترت بپرس كه مطمئن بشي . 

ممنونم ، مارک vita mix عزیزم قرص dhea هم ابن داروخانه داشت راستی

مرسی گلم .عزیزم من تنبلی ندارم ودکتر ازسونوم راضی بود واقعا لازمه dhea ؟واقعیتش میترسم سرخود مصرف کنم بجا خیرش ضرری برام داشته باشه

مرسی گلم .عزیزم من تنبلی ندارم ودکتر ازسونوم راضی بود واقعا لازمه dhea ؟واقعیتش میترسم سرخود مصرف کن ...

Dhea بیشتر برای ذخیره پایین تجویز میشه ،اگر ذخیره بالایی داری ،بهتره مصرف نکنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم   جواب آزمایش کاریوتایپ همسرم این هست. تو تفسیرش نوشته نرمال، می خواستم بدونم ...

عزيزم ببخش من جواب دادم.فكر كنم q نوشته نه g .

منم همين كروموزوم مشكل دارم .كروموزوم يك هستش كه يكي از نسخه هاش كمي طولش بلند تره.براي خانم ها باعث سقط و ناباروري ميشه ولي فكر كنم براي آقايون مشكلي ايجاد نميكنه

به سلامتي عزيزم، منم اين سري دكترم داروهامو عوض كرد، پرگووريس برام نوشت، ولي قيمتش خيلي متفاوته با د ...

ایندفعه که هایپر شدین چندتا تخمک داشتی؟

پرگووریس تو مطب دیدم یه بیمارا که تخمک دوتا داشت بهش داده بود فکر نکنم به من بده ولی دلم میخواد تخمک زیاد باشه شانسم بیشتر باشه ولی هایپر هم نمیخوام بشم

یا رب العالمین
عزیزم فکر نکنم این ویار تا آخر بارداری بمونه که همون دو سه ماهی بعد خوب میشی 

ان شاءالله که اینطور باشه چون خیلی آزاردهنده اس

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

میگم دوستان من قرصمو خوردم بعد حدود یه ساعت بعدش خیلی ببخشید بالا آوردم یعنی اون قرص هم رفته و یکی دیگه باید بخورم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آخه گفت کیفیتش متوسطه  شما مشکل از کدومتون هست؟

منم امروز ۳تا بلاست انتقال دادم. کیفیت دوتاشون بی بود یکیشم بی سی

الانم دارم قربون صدقشون میرم. حس میکنم اونی که bc خیلی شیطونه😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ایندفعه که هایپر شدین چندتا تخمک داشتی؟ پرگووریس تو مطب دیدم یه بیمارا که تخمک دوتا داشت بهش داده ب ...

ايندفعه ١٩ تا تخمك داشتم كه ١٨ تاش اكي بود و يازده تا بلاست شد، سه تا انتقال داد برام ايندفعه.

من خداروشكر اوضاعم خيلي بد نشد كه بخوام بستري بشم يا آب شكم رو بكشن، فقط سرم آلبومين برام زدن روز پانكچر و انتقال.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم امروز ۳تا بلاست انتقال دادم. کیفیت دوتاشون بی بود یکیشم بی سی الانم دارم قربون صدقشون میرم. حس ...

اي جااااانم مبارك باشه عزيزم، انشاالله سفت بچسبن بهت🌸🌸