2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ان شالله که بزودی مادر دوتا دختر ناز میشی ولی در اولین فرصت کاریوتایپ بده  اصلا در مورد تخمک ...

مرسی عزیزم. دکتر گفت حالا زوده برای این فکرا. گفت تو فقط یه مدت برو بی خیال باش. باشه گلم. حالا نتیجه DFI و عکس رنگیمو که ببرم پیشه دکتر, میگم کاریوتایپم بنویسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم گفت 4شنبه دیگه بیا روز دقیق انتقال مشخص کنم احتمالا 1شنبه هفته بعد باشه انتقالم خیلی برام ...

منم دلم برات روشنه عزیزم

خوبه که حالت خوبه و روحیه ت بالاست

الهی که دامنت سبز میشه و سال جدید رو با حال خیلی خیلی خوب شروع میکنی 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مشکل از کدومتون بود میکرو کردین؟ ذخیرتون چندبود و چندتا جنین تشکیل شد؟ 

همسرم. تحرک و مورفو

نمیدونم ذخیره ام چند بود فقط میدونم خوب بود

۹تا تخمک، ۵تا جنین. ۲تا گرید آ، ۲تا بی، یه دونه بی سی

۲تا آ رو مهر انتقال دادم ولی دوسم نداشتن رفتن...

این ۳تا هم ۳تای آخر بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وای عزیزم‌از ته دلم‌خندیدم‌الهی خدا دلتو شاد کنه

🤗

تا هستن باهاشون کیف کن، عشق کن... بی خودی استرس نداشته باش

خدا نکرده بعدا اگر فهمیدی دیگه نیستن خواستی اون موقع غصه بخور

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قربونت برم.ایشالا بادعای شما.لک چقدر و چطوری بود؟ یکم درد هم داشتی؟

من از صبح ساعت ۸ لک دیدم تا ۴ بعد از ظهر لک قهوه ای که بعدش یکم روشن شد که بعدش خیلی خیلی کم شد تا دو روز فکر کنم.

درد هم که کلا داشتم از روز سوم چهارم تو انتقال جنین سه روزه ولی تو انتقال بلاست از فردای انتقال که فکر کنم تو بلاست خیلی شدیدترم بود چون اصلا استراحت نداشتم

خدایا شکرت
مرسی عزیزم من پی سی او خفیف داشتم همین و شوهرم خوب بود خداروشکر ولی ۴ سال منتظرم  سه بار ای یو ...

خدا رو هزاران بار شکر ان شاءالله که به خیر و خوشی صحیح و سالم نی نی رو بغل بگیری برای ما هم دعا کن عزیزم

خدایا شکرت