2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خانوما با ذخیره تخمدان ۱ به نظرتون میشه تخمک خوب و تعداد مناسبی حداقل داشت؟😔

چرا نشه. من دوستم ۰.۶ بود دوازده تخمک داشت که هشت جنین براش تشکیل شد دفعه دوم انتقال هم باردار شد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من دو روز بعدش لک قهوه ای کوچیک دیدم که رفتم آزمایش و خداروشکر مثبت بودم شما هم میتونی روز دو ...

مرسی عزیزم .من گهگاهی هم دردای شبه پریودی دارم.مخصوصا موقع فعالیت عادی ، شما هم اینطوری بودی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

عزیزم امیدوارم که حاجت روا باشی.میشه برای منم بخونی . تو روزهای بعد از انتقالم و دیگه فرصت دوباره ایی ندارم.

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی ممنون گلم راستش به خاطر یه امر خیر یه کم تعویق انداختم تولدش رو، ولی یه جشن ...

تولد گل پسر مبارک باشه .ایشالا جشن 120سالگیش.چقدر زود گذشت.امیدوارم همه ی خانومای منتظر بیاییم اینجا و بگیم یک ساله شدن بچمون(بچه هامون) چه زود گذشت.

مرسی گلم     واللا دکتر من خیلی خودشو درگیر نمیکنه. به منم میگه توکسین یعنی سم!!! البته دک ...

نمیتونی بیای تهران ویزیت شی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالله به سلامتی باشه برات و کلی جنین سالم داشته باشی و هر دوسال انتقالشون بدی مادر چنتا بچه خوشگل ...

انشالله عزیزم

از خودت خبر بده

با دکتر ظهیری انتقال میدی دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوست من دقیقا ماه بعد iui منفی طبیعی باردار شد هیچی بعید نیست یه بی بی بزن

آخه اصلا زمان تخمک گذاریم یا حتی چند روزقبلش هیچ رابطه ای نداشتیم؛ میترسم بی بی بذارم و باز ناامید بشم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
حالا سه ماهه اول ویارات بیشتره اگه میتونی سه ماه برو خونه مامانت همسرتم شبا میاد پیشت یا غذابفرست بر ...

اگه اذیت شدم همین کار رو میکنم اتفاقا مامان و همسرمم نظرشون اینه

ای وای چرا برگشته مگه نمیگن فقط سه ماه اوله حالت تهوع😬 البته خواهر من از روزی که بیبی چکش مثبت شد تا روز زایمانش ویار داشت خودشم از اون ویارا خدا سر هیشکی نیاره یه پاش بیمارستان زیر سرم بود فقط حالام پسرش ۷ سالشه دیگه نمیخواد باردار شه خیلی ترسیده بیچاره😅😅

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دکتر یه تست ژنتیکی گفت که خیلی کامله و هفت هشت تومن درمیاد. Whole exam sequence اینو نشنیدی؟ البته ...

بله شنیدم

هول اگزوم یا هول ژنوم کلیه ژن ها رو بررسی میکنه

ولی من فکر میکنم فعلا در اولین مرحله کاریوتایپ بدی بهتره، چون هم کم هزینه تره و هم زودتر جوابش میاد در عرض نهایت دو هفته

ولی هول اگزوم حداقل ۳ماه معطلی

۷،۸تومن نیست و حدود ۱۲ ملیونه

خواهش 
دکتر یه تست ژنتیکی گفت که خیلی کامله و هفت هشت تومن درمیاد. Whole exam sequence اینو نشنیدی؟ البته ...

ببین اگر کاریوتایپ مشکل داشته باشه دو راه داری!!! 

اول pgd

دوم استفاده از اهدایی

معمولا روش اول کمتر جواب میده، چون اغلب جنین هات معیوب خواهند بود و احتمال پیدا کردن جنین سالم بسیار کمه و بهمین علت شانس کمتری داری

ولی اگر کاریو تو مشکل داشته باشه خیلی راحت تخمک اهدایی بگیر و اگر کاریو همسرت جنین اهدایی مشکل گشاست

خواهش 
منم همینجوریم دقیقا همون غذایی که تو خونه خودم درست میکنمو نمیتونم بخورم ولی خونه بقیه میتونم بخورم. ...

عزیزم فکر نکنم این ویار تا آخر بارداری بمونه که همون دو سه ماهی بعد خوب میشی 

من تو برگه جنین هام چیزی درمورد تخمک نبود ولی جنین هان ضعیف بودن وتقسیم سلولی شون نامساوی بود.منظور ...

نه عزيزم دقيقا راجب تخمك نوشته همچنين نوشته قبل از اينكه اسپرم تزريق بشه چه كارهايي روش انجام شده.مشخصات اسپرم رو هم دقيقا نوشته بود .در مورد جنين ها نوشته هر روز چند سلول بودن و تو چه وضعيتي و در نهايت نوشته هر كدوم چه كيفيتي داشتن كه براي من رو نوشته A