2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دوستان من از گوشت ومرغ توخورشت بدم میاد ازبچگی گوشت نمیخوردم  فقط اب خورشتو میخورم😬😬😬😬خودمم ...

نگران نباش عزیزم . بخش زیاد ویتامین ها همون تو آب خورشت هست . تخم مرغ و ماهی و قارچ و ... که منابع پروتئین هستن رو بیشتر استفاده کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلارام جون لطفا بیا بگو تجربیاتت رو دارم روانی میشم 

عزیزم ،اولا مبارکت باشه انشالله که تا دو هفته دیگه میای و خوشحالمون میکنی 

دوما اگر جنینی احتمال لانه گزینی نداشته باشه مرکز اون جنین رو انتقال نمیده ،یا به عبارتی اون جنین رو دور میندازن .پس به جای این استرس کشیدن و ناراحتی ،خودت رو مشغول کن ،دعا بخون ،فیلم تماشا کن ،کتاب بخون 

کدوم مرکزی ؟جنین هات چند روزه بودن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب میکنی پنجره رو بازمیداری شوهرمن سردش میشه حالا بیاد سرمابخوره نمیتونم مریضداری کنم گرمارو تحمل ک ...

آخ آخ نازنین جون که جانا سخن از زبان ما میگویی. مثل همیم دقیقا. تازه من که عاشق گوشت بودم الان اصلا نمیتونم بخورم، همشم شوهرم دعوا میکنه سر غذا میگه برنج کمتر بخور جاش گوشت بخور! شیر هم که اصلا. ایشالا کوچولوت به سلامتی دنیا بیاد. پس میوفته به امید خدا اوایل اردیبهشت. تازه من که همسرم میگه خدا کنه خیلی شیک روز زایمان بریم بیمارستان، میگه اگه یهویی و اورژانسی بشه من اصلا مدیریت بحران نمیتونم بکنم! استرس استرس همسرمم به من اضافه شده 😄😄

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش عزیزم . بخش زیاد ویتامین ها همون تو آب خورشت هست . تخم مرغ و ماهی و قارچ و ... که منابع پ ...

ماهی وقارچ زیاد میخورم سعی میکنم تخم مرغ هم بخورم کلا هرچی ضرر داره بیشتر دوس دارم 🤭

آخ آخ نازنین جون که جانا سخن از زبان ما میگویی. مثل همیم دقیقا. تازه من که عاشق گوشت بودم الان اصلا ...

شما الان نمیتونی بخوری من از اول بدم میومد ازگوشت ومرغ مگه اینکه کبابی باشه چندتیکه بخورم ولی بجااااش ماکارونی وسیب زمینی صبونه ناهارشامم بدن میخورم 😃😃😃😃اره ایشالا اوایل اردیبهشت میشه ولی دوس داشتم قبل یابعد ماه رمضون بدنیا بیاد ....منم دقیقا همینو میگم ایشالا هیچ مشکلی پیش نمیاد وسروقت شیک ومجلسی میریم زایمان میکنیم میایم 😎😎😎😎😎 همسرت حق داره ادم یهو هول میشه ولی ایشالا همه چیو اماده کنید یکی دوهفته قبل هم ساک فسقلی وببند و منتظر اومدنش باش 😍😍😍😍😍من سر پسرم رفته بودم برای چکاپ گفتن برو مدارکتو بیار بستریت کنیم بخاطر اینکه  ضربان قلب پسرم پایین بود اینقد هول شده بودیم تواون لحظه هم هیشکی نبود نه‌مامانم نه مادرشوهرم هردوشون شب رسیدن بیمارستان من تک وتنهارفتم 

از همون اوایل انتقال بشدت سردم میشد میلرزیدم ، پاهام یخ بود ، عطسه زیاد میکردم

من امروز روز دومم هيچ علائم خاصي ندارم 

فقط پا درد دارم 

البته كه نميشه به زودي علائم به وجود بياد 

ممنونم عزيزم فعلا به خودم دلگرمي ميدم 😊

مرسی عزیزم شماره مطبشو اگه داری برام میفرستی. از خودشم میپرسم یه بار میرم مطبش ببینم نظرش مطبه یا اب ...

٢٢٣١٥٩٥٥

٢٢٣٢٢٧٤١

٢٢٣٢٢٧٤٤

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ماهی وقارچ زیاد میخورم سعی میکنم تخم مرغ هم بخورم کلا هرچی ضرر داره بیشتر دوس دارم 🤭

خداکنه آزمایش قندم خوب باشه میخوام یه روز هرچی که مضر هست رو بخورم انقدر که تو این مدت عقده ای شدم . هرچی میخواستم بخورم استرس میگرفتم

خداکنه آزمایش قندم خوب باشه میخوام یه روز هرچی که مضر هست رو بخورم انقدر که تو این مدت عقده ای شدم . ...

ایشالا ازمایشت خوب باشه نگران نباش .... ۶ماه بعد زایمان هرچی دلت خواست میتونی بخوری 😉😉😉😉😉

بچه ها من روز سوم انتقالم  نمیدونم چی بخورم چی نخورم 🙂 کسی هم کمکی کنه 🙏

سلام دوستان ... منم تو سیکل میکرو هستم ‌.. خیلی تحقیق کردم و از چیز هایی ک کاملا  مطمئن هستم براتون مینویسم انشالله ک کمکی کرده باشم
تعذیه هم قبل و هم بعد از انتقال خیلی مهمه
قبل از انتقال:
 مواد غذایی گرم بخورید تا رحمتون گرم بشه و قدرت پذیرشش بالاتر بره ... مثل دارچین . زیره. هل. عسل. خرما. سیاه دانه . آجیل. روغن حیوانی و محلی. کنجد. انواع فلفل( سیاه . قرمز. سبز. دلمه ای ). گلاب . زنجبیل . زنیان. انبه. گوشت گوسفند. حلوا. کاچی. سبزی خوردن . نبات. آویشن. انگور . مویز . کشمش. زعفران. رازیانه. هویج و اب هویج. شلغم. آووکادو برای قبل و بعد انتقال عالیه (زیاد مصرف نکنید ).. دو هفته مونده ب انتقال دو یا سه تا دونه بخورید کافیه. غذاهاتون رو پر ادویه درست کنید( ادویه کاری. زردچوبه. فلفل ها. پودرسیر . دارچین. اویشن) . نسکافه و قهوه ممنوع. رحمتون رو با روغن سیاه دانه یا روغن زیتون مرتب ماساژ بدید و کارهای سنگین نکنید... اکثر خانم ها فکر میکنن ک کارهای سنگین نکردن فقط برای بعد از انتقاله اما این مسئله برای مدت ها قبلش هم مهمه چون رحمتون رو ضعیف میکنه
بعد از انتقال:
شبی یک لیوان اب با یک قاشق نشاسته حل کنید و تا یک هفته بخورید( اب خیلی سرد نباشه) . مصرف مواد نشاسته دار خیلی ب لانه گزینی کمک میکنه مثل سیب زمینی شیرین. ماکارانی . برنج ایرانی.... از روغن های مایع و جامد و محلی و غیره اصلا استفاده نکنید ... تمام غذاهاتونو با روغن زیتون بدون بو درست کنید  و ترجیحا ب صورت خورش و کبابی و آب پز و بخار پز باشه ( سرخ کردنی ممنوع). سینه مرغ عالی .سوپ غذای خوبیه مخصوصا برای شب ها و میتونین از مواد زیر توش بریزین ک عالی ان ( قلم و استخوان گوساله. جو پرک. رشته سوپ. برنج .‌ نخود فرنگی . لوبیا سبز . سیب زمینی. پای مرغ ) . از ادویه جات استفاده نکنید و ترجیحا توی غذاتون فقط از نمک استفاده کنید ( خیلی کم) . بستنی و آلاسکا و معجون ممنوع ( سرمای اونها انرژی بدن ک باید صرف خون رسانی در بدن و رحم بشه رو هدر میده). آب بسیار فراوون بنوشید ( سرد و خنک نباشه و فقط و فقط ابِ شیر) ‌. یک آناناس متوسط رو تقسیم کنید برای دو هفته  و شبی یک تکه بخورید ( کمک ب لانه گزینی). از نارگیل و شیره اون حتما استفاده کنید. لبو رو بدون شکر و هیچ شیرین کننده دیگ ای بپزید و فقط از آبش استفاده کنید و خود لبو رو نخورید ( کمک ب لانه گزینی و جلو گیری از سقط). نخود فرنگی. لوبیا سبز. آجیل بدون نمک. مربای به.مربای  انجیر . کاهو با روغن زیتون. ماهیچه مخصوصا آبش.  ماهی سالمون . شیر سویا ( اونهایی ک تیرویید دارن ب هیچ عنوان استفاده نکنن) . مصرف لبنیات رو تا جایی ک میتونید کم کنید چون باعث التهاب رحم میشه فقط شیر پاستوریزه اونم ب مقدار خیلی کم در روز مانعی نداره. آب انار. ویتامین سی و میوه هایی مثل پرتقال و نارنگی و .. رو زیاد استفاده نکنید چون ایمنی بدن رو بالا میبره و جنین رو دفع میکنه. انجیر . بِه خیلی خوبه اما خام ن( بپزید و یا ب صورت پوره استفاده کنید).  تخم مرغ . کره پاستوریزه. اووکادو عالی . گلابی عالی( مخصوصا ب صورت پوره و یا پخته). شیرینی جات و کیک و بیسکوییت ممنوع. سبزی گشنیز و نعناع و تره و جعفری ممنوع. گوجه فرنگی ممنوع. رب ب مقدار خیلی خیلی کم. هویج ممنوع. کرفس ممنوع. پیاز ب مقدار خیلی کم تو غذا و خام ممنوع‌. طعم دهنده ها ممنوع. عرقیجات ممنوع. دمنوش ها ممنوع. نسکافه و قهوه و شیر کاکائو و شکلات داغ ممنوع... چای ب مقدار کم و خیلی کمرنگ. استراحت سه روز اول مطلق و بعد از اون روال عادی زندگی با حذف کارهای سنگین .هل دادن و بلند کردن ممنوع. پیاده روی طولانی ممنوع. موتور ممنوع. سرپا ایستادن طولانی ممنوع... گوشی و لبتاپ دور باشه بهتره ( گرمای اون ها اصلا خوب نیس حتی اگر ب اینترنت وصل نباشن و فقط روشن باشن). استراحت مطلق طولانی مدت اصلا خوب نیس چون خون تو رحم جمع میشه  و اینک رحم برای لانه گزینی ب خون رسانی احتیاج داره و راه رفتن بهترین راهه برای خون رسانی.. اصلا بدنتون سرد نشه ( مخصوصا پاها). پرخوری و کم خوری نکنید .
دوستان من این مطالب رو از سایت های ایرانی و خارجی معتبر استخراج کردم ... التماس دعا

اين مطالب به نظرم خيلي به درد ميخوره♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان من از گوشت ومرغ توخورشت بدم میاد ازبچگی گوشت نمیخوردم  فقط اب خورشتو میخورم😬😬😬😬خودمم ...

قسمت مهم پروتئینی گوشت تو خود گوشته. که خوب احتمالا به شما به خاطر پروتیئن گفتن گوشت بخور
مکمل پروتیئن هم شاید بشه خورد

قسمت مهم پروتئینی گوشت تو خود گوشته. که خوب احتمالا به شما به خاطر پروتیئن گفتن گوشت بخور مکمل پروتی ...

مرسی عزیزم اتفاقا من خودمو توجیح میکنم که پروتیین گوشت میره تو اب خورشت ولی  خیلی هم درست نیس این، صد درصد جای خود گوشتو نمیده ...باید سعی کنم ازاین به بعد بخورم ...مکمل هم از هفته ۱۶میخورم ولی تاثیری نداره انگار 

راست میگی هر دوتاشون‌من انگار ناامیدم‌میگم نمیگیره 😓😓

وقتی این طوری باشی به خودت انرژی منفی میدی و ممکنه همین برات اتفاق بیفته. خب برا چی واسه نتیجه ای که هنوز نمیدونی چیه عزا گرفتی. به جای ناامیدی با فسقلی هات حرف بزن بهشون انرژی مثبت بفرست. خیلی تاثیر داره روحیه ی خوب. گرفتن یا نگرفتن اصلا به گرید نیست . همینجا هستن که همش جنین با گرید ای یعنی بهترین کیفیت انتقال دادن اما نگرفته. و کسایی هم بودن که گرید سی بوده مثبت شدن. خدا باید بخواد وگرنه به گرید ربطی نداره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت