2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
سلام بچه ها من روز دوم انتقال هستم جنینام گرید بی هستن دارم دق می کنم انگار امیدی ندارم 😭

خب چرا اخه؟ مگه گرید بی چشه ؟ به فسقلیهات استرس نده .منم جنینام گرید بی بود .

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله نی نیت حسابی تپلی بشه نازنین جون. من که شبا پنجره اتاق خواب رو باز میذارم فقط شکمم رو میپوشو ...

خوب میکنی پنجره رو بازمیداری شوهرمن سردش میشه حالا بیاد سرمابخوره نمیتونم مریضداری کنم گرمارو تحمل کنم خوبه 😁 دکتربه من گفت گوشت بخور من یه روز درمیون غذای گوشتی درست میکنم ولی اصلا گوشتاسو دوس ندارم نمیخورم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شیر هم نمیخورم فک کنم همش برنج وماکارونی بخورم خودم ۱۰۰کیلو بشم بچه دوکیلو به دنیا بیاد 😅😅😅...تاریخ زایمانمو توسونو ۱۶اردیبهشت زدن ولی سزاربنم احتمالا یک یادوهفته قبل تر زایمان میکنم ایشالا که هممون به سلامتی زایمان کنیم  نینیای شما زودتر بدنیا میان 🥰🥰🥰🥰

دلارام جون لطفا بیا بگو تجربیاتت رو دارم روانی میشم 

نگران نباش اصلا.به خودت استرس وارد نکن.خیلی ها با جنین بلاست گرید آ نتیجه نگرفتن ولی بعضیا با جنین گرید سی باردار شدن توکل کن به خدا.هر چه اون بخواد میشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چون قند یک ساعت بعدم بالا بود . ۲۰ روز بهم رژیم داد و گفت دوباره برو اگه اومد پایین رژیم و ادامه مید ...

منم اونجوریم یه بار آب دورش کمه این درست شد حالا استرس رشدشو دارم، توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خوبی‌؟ هفته چندمی؟  احیانا بریچ نیست؟ چون وقتی پاهای بچه سمت پایین باشه این مدلی می ...

قربونت عزیزم . همیشه مزاحمت میشم .هربار رفتم سونو یه مدل بود . آخرین بار سفالیک بود ولی چرخیده و من چرخشش رو کامل حس کردم و مطمئنم الان بریچ شده دوباره . قشنگ پاهاشو زیر شکمم حس میکنم وقتی لگد میزنه . الان ۲۹ هفته و ۵ روز براساس سونو ان تی هستم . ممکنه بازم بچرخه و درست بشه ؟ اینجوری خیلی سخته

من که داغون شدم. جنین شناس مادر و کودک گفت تخمکت بد بوده

الینا جون تا روز سوم رشد جنین ها خوب بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان من از گوشت ومرغ توخورشت بدم میاد ازبچگی گوشت نمیخوردم  فقط اب خورشتو میخورم😬😬😬😬خودمم دلداری میدم که گوشت هرچی پروتیین مواد مغذی داره میره توآبه خورشت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی اشتباه میکنم حالا چیکارکنم سعی کنم گوشت بخورم 🤨دکتر گفته گوشت کبابی وتخم مرغ باید زیاد بخورم 🤨