2777
2789
عنوان

درس تفکر هشتم رو چجور درس بدم

42 بازدید | 6 پست

من معلم ریاضی ام تفکر هشتم بهم دادند

میگند فقط پنج نمره کتبیه 

بقیش کار عملیه 

نمیدونم چه کار کنم تا حالا همش سر کلاس ریاضی کار میکردم.

شما اگر دانش اموز بودید یا بچتون بوده

معلمشون چه کار میکرده؟

مدیر بهم این درس رو داد تا ریاضی کار کنم سر کلاساشون

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

از کادر سبزها امتحان میگیرن و تحقیق در مورد مثلا مهارت کنترل خشم. یا نقاشی  و طراحی در مورد تصاویر زشت و زیبا از دید شما

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
از کادر سبزها امتحان میگیرن و تحقیق در مورد مثلا مهارت کنترل خشم. یا نقاشی و طراحی در مورد تصاویر ز ...

پس لازم نیست به بچه ها سخت بگیریم

من تا حالا هیچی درس ندادم عیب نداره؟!!!

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما معلم پرورشیمون بود معلممون سرویسمون کرد 

لطفا دیگه این درسو سخت نگیر 

همه تو تفکر کم گرفتن 

شیوه درس دادنش این بود که میومد کلا توضیح میداد از چیزای دیگه فقط یکم از کتاب میگف 

هیچ وقتم نپرسید فقط توی هر ترم دوتا پژوهش گفت نوشتیم 

از روی بحث های کلاسی و اینا نمره میداد 

من تا جایی که یادمه معلم بیشتر از ما کفرانس میخواست اگر جایی خودش تدریس می‌کرد از بچه ها هم سوالای مرتبط با گفته هاش رو می‌پرسید کلا میخواست بچه ها همشون شرکت کنن توی کلاس.تحقیق هم میخواست

بیشتر معلمای تفکر می‌نشستند سرجاشون مثلا صفحه اول درس رو بار میکردن،راجبش حرف میزدن.

بعضیاشون میگفت حالا که توضیح دادم فلانی همین صفحه رو بخون تا هم سوال هاش رو بگم هم جاهای مهم رو خط بکشید.

تا آخر...

البته تفکر درس خیلی قشنگیه،معلم نباید همش خودش حرف بزنه.

همیشه با یه سوال از بچه ها درس رو شروع میکردن.

مثلا میگفت بنظر شما فرق توهم و تصور چیه،هر چند نفر دست بلند میکردن معلم گوش میداد.

بعد میگفت تعریف اینا و فرقشون چیه.

البته اگه کلاس رو زیادی بدی دست دانش آموز وقت نمیکنی درسو تموم کنی و بد میشه..

تفکر اگه اشتباه نکنم خیلی از درساش ویدیو داشتن،قبل کلاس به بچه ها باید بگی تو خونه ویدیوش رو ببینن یا اگه پروژکتور دارید که هیچی.

هر ماه یه کوئیز کوچیک هم میگرفتن

من جمع میبندم چون درس هویت اجتماعی و محیط زیست دبیرستان هم مثل تفکر بود

پس لازم نیست به بچه ها سخت بگیریممن تا حالا هیچی درس ندادم عیب نداره؟!!!

سخت نگیر. کادر سبزها رو بگو از روش بخونن و بگو از همین امتحان میگیرم 5 نمره. 15 نمره هم انظباط و تحقیق و پژوهش

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست