2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
خیلی استرس داری گلی استرست رو کم کن ایشالا طبیعی میشی

عزیزم اتفاقا رفتم نوبت عکس رنگی گرفتم برای شنبه. اقلا بدونم لوله هام بازه که شانس طبیعی دارم یا نه. آره استرسم خیلی زیاده. چون همه دور و برم بچه دارن. با وجودی که ارتباطی با کسی ندارم و مشکلمو نمیدونن غیر از خونواده های خودم و شوهرم, ولی خیلی اذیت میشم که خیلیا کوچیک تر از من راحت بچه اومده تو بغلشون. حتی بزرگتر از من با AFC کم مثلا دو, راحت طبیعی آوردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم .ممنون که باحوصله جواب دادین .من مکمل فقط پرگناکر کانسپشن استفاده میکنم .دکترم هیچ مکملی به ...

از سایت 

TO MAKE A MOMMY

هم میتونی استفاده کنی. یه پست تو سایتش داره در مورد اینکه چه مکملایی بخوریم

رعایت کن. هرکیم هرچی اصرار کرد بگو نمیخوام. راحت. چیزای تو ایران آخه کاملا نان تاکسیک نیست. مثلا PEG ...

عه جه جالب، من اتفاقا مام زیر بغل هر روز میزدم الان هر چند روز یبار ولی. جواب می ده حالا؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
شما چی انتقال دادی به سلامتی کلا چند تا جنین داری چند تا انتقال میدی؟

من ان شاالله فردا انتقال دارم

کلا ۳تا جنین دیگه دارم که ۳تاش رو انتقال میدم. البته نمیدونم سه تاشون تا الان زنده موندن یا نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مردا خیلی مکمل باید مصرف کنن اگر مشکل دارن. زینک, فولیک اسید, سلنیوم, ال کارنیتین, ال آرژنین,ویتامین ...

شدهرمن ازواسپرمه از بیضه اسپرم میگیرن میترسم سرخود چیزی بدم بدتر شه خودشم میگه فقط هرچی دکتر داده میخورم فقط ژل رویال را گفتم بخوره

یا رب العالمین
مکملای دیگه مشکلی ندارن. البته من هنوز نتونستم کتاب رو کامل بخونم. ویتامین های ای, سی, دی, فولیک اسی ...

آره دیدم تو ایسنتا هم گذاشته بود یه دستورهایی رو یوگا با سارا. خداییش دیگه من دراین حد پرهیز نمی تونم داشته باشم! فک کنم افسردگی بگیرم سر حذف برنج و ماکارونی و سیب زمینی و شیرینی جات.😅 ولی خوب وزنمم متناسبه. کلا کم غذا می خورم. بجاش سعی کردم هر روز سبزیجات یا صیفی جات رنگین کمانیو مصرف داشته باشم. و در مجموع در مورد خودم می گم، من اگر زن شادتر و مثبت اندیش تری بودم الان تاحالا دوتا بچه باردار شده بودم!. در مورد خودم اینو دلیل ناباروریم می دونم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ببخشید یادم رفت ازتون تشکر کنم .خدا خیرتون بده .ممنون که باحوصله جواب میدی وبرام وقت میزاری

عزیزم خیلی لطف داری گلی 😍 😍 😍 

ان شاالله اون هم مورد خاصی نيست، همیشه انسداد یک لوله نشانه هیدرو بودن نیست 

گاهی انقباض عضلات رحم باعث میشه به طور کاذب بسته گزارش بشه

زینب جان شما سرکلاژ شدین؟  من چون هم سپتوم عمل کردم هم سونو ان تی طول سرویکسم ۳۲ بود دکترم گفت ...

آره گلم، طول سرویکسم یهو شده بود 28 از 33.5

من کارهای خونه رو که سبک بود انجام می‌دادم، ولی بازار و اینا نمی‌رفتم، پیاده روی هم ممنوع بود برام

نه دلیل نمیشه گلم، تازه کسی که طول سرویکس کم داره راحت تر زایمان ممکنه بکنه 

ولی بیمارستان های خصوصی مثل نیکان سزارین الکتیو انجام میدن، یا نامه فوبیا از زایمان طبیعی از روانپزشک بگیری ببری، اجازه میدن

کاش منم میرفتم مطبشون اینجوری رسیدگیشون حتما بهتره

آره بنظرم مطب بهتره، سامون داره

شنبه و يكشنبه سه شنبه مطب هستن

معمولا سه شنبه ها مطب خلوت تره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها خوبین ؟ چند روزه حرکت هاشو تو واژنم احساس میکنم دیگه دارم نگران میشم . طبیعیه ؟ انگار پا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ هفته چندمی؟ 

احیانا بریچ نیست؟ چون وقتی پاهای بچه سمت پایین باشه این مدلی میشه و درد هم داره، معده هم اتفاقا زیاد اذیت میشه تو این حالت

آره بنظرم مطب بهتره، سامون داره شنبه و يكشنبه سه شنبه مطب هستن معمولا سه شنبه ها مطب خلوت تره

مرسی عزیزم شماره مطبشو اگه داری برام میفرستی. از خودشم میپرسم یه بار میرم مطبش ببینم نظرش مطبه یا ابن سینا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤