2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
بعد استرادیول و پروژسترون و مث قبل باید ادامه بدی؟ یا تغییر داد

عزیزم این هفته رو مثل قبل باید روزی سه تا استرادیول بخورم و دو تا آمپول 

هفته دیگه روزی دو تا استرادیول ۳ تا شیاف 

هفته بعدترش روزی ۱ استرادیول ۲ تا شیاف 

هفته ۴ هم همین تکرار میشه تا دوباره برم ببینه منو

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دچار روزمرگی شدم قشنگ افسرده ، البته یکساله بخاطر کرونا همه چیم بهم ریخته خونه نشین بودم

یه مدت صبر کن بچه ات جاش سفت شه .میدونم سخته ولی ما به آسونی باردار نشدیم باید احتیاط کنی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
یه مدت صبر کن بچه ات جاش سفت شه .میدونم سخته ولی ما به آسونی باردار نشدیم باید احتیاط کنی 

باشه عزیزم راست میگی🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خیلی دچار روزمرگی شدم قشنگ افسرده ، البته یکساله بخاطر کرونا همه چیم بهم ریخته خونه نشین بودم

به نی نی فکر کن حالت خوب میشه

من اگر جای تو بودم با این بتای عالی الان رو ابرها بودم

چرا افسرده باشی بهترین اتفاق دنیا برات افتاده

فقط خدارو شکر کن و خوشحال باش ❤️🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نکران نباش ال دی رو سر وقت خوردی؟ من پنج دقیقه هم اینور اونور میخوردم لک بینی میافتادم ماما گف ...

اره فقط دوشب يك ساعت عقب افتاد. دكترم گفت سه تا ديگه ازش بخورم امپولمم ادامه بدم تا پريود بشم😔

خداياشكرت....❤️ 
ای جانم 🤩🤩🤩‌ به سلامتی ❤️❤️❤️ من کل بارداریمو  یا ارده شیره میخوردم یا حلوا ارده یا چه ...

جدی میشه بخوریم؟ من خیلی حلوا ارده دوس دارم اما همش میگم نکنه بد باشه برا نی نی .نمیخورم. واقعا میتونم بخورم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی عزیزم امیدوارم... ❤️ نه نظر دکترهای امریکا برعکس هست میگن اسپرم کار خودش رو تا روز سوم انجام ...

نمیدونم چرا نظر مرکز مام اینقدر متفاوت هست،من با جنین شناسی رویان که صحبت کردم البته دز مورد جنین ۳ روزه پرسیدم گفت که هردو باید کیفیت لازم رو داشته باشن ولی داخل سایت مرکز مام نوشته تا روز سوم بیشتر رشد و نمو جنین ازمحتویات درون تخمک ناشی میشود ولی پس از روز سوم dna جنینی سهم ژنتیکی اسپرم را در اختیار میگیرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به نی نی فکر کن حالت خوب میشه من اگر جای تو بودم با این بتای عالی الان رو ابرها بودم چرا افسر ...

روزی نیس که خدارو شکر نکنممم 😊🙏 چشم مرسی عزیزم

فکنم هورمونام قاطی کرده😆

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍