2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

بچه ها هر کس میدونه کمک کنه 

مکمل پرگنازون تو هفته های اول بارداری خطرناک نیست؟؟؟دکترم واسم نوشته هنوز ۶ هفته ام .تو سایت هر چه میخونم میگن از ماه سوم چهارم به بعد میدن .پس چرا حالا اینو داده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍یعنی تا این بچه به دنیا بیاد من خول شدم رفته 

@زینبی_بابا    

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزيزم ميخواد تو مطب انجام بده اما الان يه مشكلي برام پيش اومده نميدونم چيكار كنم😭😭😭😭😭

استرس نداشته باش .ز بزن بیمارستان بگو بخش ای وی اف رو میخوام وصل که کردن بپرس 

استرس نداشته باش .ز بزن بیمارستان بگو بخش ای وی اف رو میخوام وصل که کردن بپرس 

الان زنگ زدم مطب خانم صالحي گفت ساعت ٧ زنگ بزن بهت بگم چيكار كني. اينم شانس منه فكر كنم انتقالم كنسل ميشه😭

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها هر کس میدونه کمک کنه  مکمل پرگنازون تو هفته های اول بارداری خطرناک نیست؟؟؟دکترم واسم نو ...

براي منم نوشته از روزي كه انتقال دادم دارم ميخورم

ميخواي ازش بپرس، بگو اطرافيان منو ترسوندن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الان زنگ زدم مطب خانم صالحي گفت ساعت ٧ زنگ بزن بهت بگم چيكار كني. اينم شانس منه فكر كنم انتقالم كنسل ...

نگران نباش انشالله که چیزی نیست 

شاید داری پریود میشی 

شما هواي داخلش رو خالي ميكني؟ من خوندم كه نبايد خالي كرد كه كبودي ايجاد نكنه

اره عزیزم خالی نکن بعدش که زدی الکل دوباره رووش نزن ماساژم نده سریع دراز بکش من اینکارارو کردم کبود نشدم

نگران نباش انشالله که چیزی نیست  شاید داری پریود میشی

اخه هنوز ٧ تا قرصم مونده امپول سينافكت تازه امروز شروع كرده بودم با اين تفاسير چجوري اينقدر زود اخه ١١ روز زودتر😔پس انتقالم چي ميشه😭خدايا😔

خداياشكرت....❤️ 
اخه هنوز ٧ تا قرصم مونده امپول سينافكت تازه امروز شروع كرده بودم با اين تفاسير چجوري اينقدر زود اخه ...

سیکل منم  دقیقا همینجوری بود و درست سر موقع پریودم اومد .ان شاالله که خیره برات 

اره عزيزم ميخواد تو مطب انجام بده اما الان يه مشكلي برام پيش اومده نميدونم چيكار كنم😭😭😭😭😭

عزيييزم، انشاالله حل بشه هر مشكلي داري

خودتو اذيت نكن. 

منم اين سري كه خراش دادم، هايپر شدم، دكترم گفت جنين هات بايد فريز بشن، توي سيكل انتقال فريز بياي. يعني علنا خراشم هيچي ميشد، خيلي حالم بد بود و ناراحت بودم، سپردم به خدا، بعد از سه روز دوباره سونو كرد گفت بهتره اوضاعت بيا براي انتقال fresh

خدا خودش هواي تك تكمون رو داره نگران نباش🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سیکل منم  دقیقا همینجوری بود و درست سر موقع پریودم اومد .ان شاالله که خیره برات

من اصلا شوكه شدم كه الان پريود شدم مگه ميشه وسط خوردن قرص جلوگيري پريود شد؟ خدايا ديگه خسته شدم واقعا. مرسي عزيزم حالم گرفته شد😔

خداياشكرت....❤️ 
شما دکترت کیه عزیزم .الان روز چندمی ؟؟؟؟

دكتر طرازي

من روز چهارم انتقالم