2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
سلام عزززم خوبی ایشالله ..؟ریسک سندرم دان ۱.۲۵۰ یعنی چی؟ا....موردی بوده که با این درصد مشکلی نداشته ...

سلام مرسی عزیزدلم شماخوبی ...یعنی زبونم لال،ریسک سندروم از ۲۵۰ بچه یکیش مشکل داره ...این ریسک هارو الکی میزنن یه دوستی داشتم ۱به ۲۷۰ سلفری داد مشکلی نبود ملیکاجون ریسکش ۱به ۸بود وسلفری دادخداروشکر گل دخترش سالمه ...خیلیا رو ریسک میزنن سلفری بدن معلوم میشه هیچ مشکلی نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدا به دادمون برسه.میگن کم کاری رو هوش بچه اثر می ذاره یعنی تا الان اتفاقی نیفتاده؟؟؟دیر نشد ...

نگران نشو سریع باقرص میاد پایین ولی یه ساعت بعد قرص نباید کلسیم ولبنیات بخوری 

رویا جان نگران نباش به آزمایشگاه خوب بری بگی tsh اورژانسی میخوام کمتر از  ۲۴ساعته جواب رو میدن& ...

ممنونم نازنین جون فردا باید برم پیش دکترم بگم یه چکاب کامل بنویسن خیالم راحت شه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره والا منم ندیدم تاحالا اینهمه دکتر غدد رفتم گفتن باید زیر ۲ونیم باشه 

میگم من شبا خوشم اومده ارده و سه شیره می خورم با چایی بد که نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی خیلی یادت بودم دختر گلت خوبه ماشاالا فک کم ۳ماهش شده درسته؟

سلام عزیز دلم منم همیشه یادتم 

وای تیکرشو 🤩🤩 چیزی نمونده پسرتو ببینی 

ایشالا سالم بغلش کنی تاریخ داده دکتر 

الان دوماه و ۱۱روزشه 🌈💗

قسمت همه منتظرا💜

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها من بخاطر پله های خونمون خونه نشین شدم ، طبقه چهارمیم ، واقعا دلم یه پیاده روی ساده میخواد چیکار کنم🙁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام عزززم خوبی ایشالله ..؟ریسک سندرم دان ۱.۲۵۰ یعنی چی؟ا....موردی بوده که با این درصد مشکلی نداشته ...

سلام عزیزم ازمایش منم ریسک داشت سلفری دادم خداروشکر مشکلی نبود زنداییم هم ماه پیش ریسک ۱به۲۵۰بود رفت ازمایش خداروشکر اونم سالم بود

میگم من شبا خوشم اومده ارده و سه شیره می خورم با چایی بد که نیست؟

ارده خیلی گرمه

کمتر بخوری بهتره🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم خیره ان شاءالله دلم میگه خدا میخواد معجزه اشو نشون بده نمی دونم چ اتفاقی داره میفته برات ولی،ش ...

مرسی فدات شم

خیلی محبت داری ❤️ امیدوارم که همینطور بشه

نه من از ۱۰ روز قبل انتقال نزدیکی نداشتم

با دارو تخمک گذاری انجام نمیشه اصلا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️