2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045138 بازدید | 684431 پست

سلام دوستان من این ماه دارم برای ای وی اف تزریق میکنم یه تخمدان بیشتر ندارم ذخیره تخمدانمم کمه بنظرتون با این امپولا هیچ تخمکی میتونن از یه تخمدانم بگیرن؟خیلی نا امیدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک😍 خوبم ممنون. شما خوبی؟ آخه میدونی تو نت دیدم اکثرا نهایت یکی دو سانت اختلاف داره ب ...

ببین جایی که سونو میری خیلی مهمه حالا چرا اینطوری میگن یه مادر و بهش استرس میدن نمی دونم چی بگم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ناامید نباش گلم خدا بزرگه انشالا تخمک هات خوب و باکیفیته ذخیرت چنده؟ 

مرسی خداکنه اخه یه تخمدانم کیست بزرگ داره که کلا دکتر گفت تعطیله

ذخیرم ۱

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@زینبی_بابا     زینبی جون این ارتفاع رحم که با دست میگیرن اگه خیلی با سن بارداری اختلاف ...

سلام عزیزم . این اندازه ای که میگی چیه ؟ چرا هیچ وقت پزشک من اندازه نگرفت ؟ فقط سونو و آزمایش رو میبینه و ملاک قرار میده . اصلا ذهنتو درگیر نکن اگه یه روش ثابت شده بود خوب برای ما هم انجام میدادن . نشین متر نکن خودتو که هی استرس بگیری . کاملا هم طبیعیه که سن بچه تو سونو یکم کم و زیاد بشه

سلام دوستان لطفا هرکس میدونه منو راهنمایی کنه❤❤❤ من ماه گذشته انتقال منفی داشتم که سه روز بعداز قطع ...

عزیزم منم تو انتقال دومم منفی شدم چهاردهم پریودم صبحه

شبی که نزدیکی داشتم قشنگ پریود شدم رفتم دکتر گفت عادیه قرص مدروکسی دادن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم . این اندازه ای که میگی چیه ؟ چرا هیچ وقت پزشک من اندازه نگرفت ؟ فقط سونو و آزمایش رو میب ...

سلام دوستم😍 از روی شکمم با متر اندازه گرفت یعنی با دستش رحممو پیدا کرد اندازه زد، خودم بهش گفتم شکمم کوچیکه نگاه کرد گفت آره بذار اندازشو بگیرم که دیگه اونجوری گفت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم . این اندازه ای که میگی چیه ؟ چرا هیچ وقت پزشک من اندازه نگرفت ؟ فقط سونو و آزمایش رو میب ...

سلام عزیزم. اتفاقا منم همینو میخواستم بگم. دکتر منم تنها ملاکش همون سونو هست. اصلا این اندازه گرفتن با دست و مترو سانت رو فقط از شادن جون شنیدم. اصلا تاج رحم کجاست؟ ما که تخصص نداریم. این شادن جون هی به نی نی طفل معصوم و خودش استرس میده. نکن دختر، گناه داره طفلی

@shadennn    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها  امروز دوتا جنین با بیهوشی انتقال دادم  توکل بر خدا

بسلامتی که فسقلیا به دلت بچسبن خودتون به دکترتون گفتین منم میخوام اینطوری انجام بشه چقد بیهوش بودین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏