2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
عزيزمي شما هم همينطور .   من اولين انتقالم نيست سومي  دوتا مثبت شد از دست دادمشون 😔يه ...

عزیزدلم  درکت میکنم خیلی سختی کشیدی 😔😔 

خدا خودش این سری برات نگهش میداره 🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ای وای چرا؟ چرا تب می کردی؟ وای چقد موذین اینا؟

نگفتن دیگه منم اطلاعات نداشتم بعده سه سال داشتم قرصای قدیمی و مینداختم دور دیدم قرص ایمنی بهم داده بودن همون پردنی،در صورتیکه دکترم به ایمنی اعتقاد نداشت و آزمایشم نرفته بودم اگه فرستاده بوده باید بهم اطلاع میداد کلا میپیچونن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان ایشالله همینامیمونن برات باز تو خداروشکر ذخیرت خوبه من که دیگه رفت زیر یک

سلام مهربون،عزیزم تبریز آی وی اف کردی ؟چیشد ایشالا خیره 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام مهربون،عزیزم تبریز آی وی اف کردی ؟چیشد ایشالا خیره 

سلام بله عزیزم برج9پانکچرشدم فعلاانتقالم ماه قبل کنسل شد ببینم اینماه چی میشه خداچی میخواد. 4تاجنین دارم دعاکن بگیرن واسم

منم فقط دوسال جلوگیری کردم. بعد رفتم یه دکتر زنان که آدم خوبی هم بود واقعا و اسم و رسمی هم داشت. ولی ...

من درکت میکنم عزیزم فکر کن من با سن ۳۵ با سابقه اندومتریوز و عمل تخمدان رفتم دکتر بدون هیچ چکاپی به من گفتن برو ۶ماه اقدام کن بعد بیا بعد شش ماه هم باز چکاپای دقیقی از من نگرفتن باز چند ماه دیگم تلف کردن

باز تو سنت خوبه گلم انشالا بالاخره یه راهی پیدا میشه فقط انقد حرص نخور استرس برای همون ذخیره‌ای هم که داری خوب نیست 

سلام بله عزیزم برج9پانکچرشدم فعلاانتقالم ماه قبل کنسل شد ببینم اینماه چی میشه خداچی میخواد. 4تاجنین ...

بسلامتی انشاالله که مثبتی و مامان میشی گلم ،انتقال منم افتاد برا اردییهشت انشاالله سال۱۴۰۰پر از اتفاقای خوب باشه برامون و مامانای زیادی تو سایتمون باشن که فسقلی دارن تو دلشون همه مون الهی آمین

خانما شماها قبل پانکچر ببخشید ترشح تخمک گذاری داشتید؟ من دارم نگرانم نکنه تخمک ها آزاد بشن؟&nbs ...

من داشتم اتفاقا زیادم بود و کشدار. مثل تو فکر می کردم آزاد شده ولی نشد. نگران نباش 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
امدوارم خوب پیش بره 😔 خیلی نگرانم باید روحیه ات رو خوب کنی حالا هرجور که میتونی

ان شاالله که خوب پیش میره. فعلا که داره دو برابر میشه الحمدالله

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم دوتا جنینتو به سلامتی انتقال دادی منتظر جوابتمانشالله مثبتی کی از مایشته

سلام اره عزیزم دوتاشو گذاشت امروز ششمم هست برام خیلی دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم مرسی ایشالا توم بسلامت زایمان می کنی  اسمش و گداشتیم یزدان 😍

قربونت ...چ اسم قشنگی انشاالله خوش نام باشه 😍

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
خداروصدهزار مرتبه شکر عزیزم ایشالله نه ماه رو عالی طی کنی 

مرسی عزیزدلم🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍