2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
کاش به من گفته بودن بچه ها. من پرسیدم چیکار کنم قبل انتقال. بگم هچینگ کنن جنینا رو؟ بچه ها گفتن آره. ...

اخه کسی از توی جنین ها ک خبر نداره مقصر دکتر بوده ک وقتی جنین کم تشکیل میشه مث من ک سه تا شد یا شما میاد اونا رو بلاست میکنه خوب مسلمون شاید نشدن بلاست اون موقع میدونی چ آسیبی ب ما وارد میشه  نمی فهمن  ک 

منم روزیکه رفتم گفتن انتقال کنسل فک کن من یکماه ال دی خوردم ۱۹ روز هم استرادیول ک روز انتقالم برسه یعنی ۵۰ روز منتظر بودم بعد اینجوری خورد تو برجکم وای خدا چ روز بدی بود تا سه روز گریه میکردم

منم به دکترم گفتم تست ژنتیک انجام بدن برای جنینها گفت بهتره دستکاریشون نکنی اما الان میگم شاید برا ...

شما تعداد جنین هاتون خیلی بیشتر از منه.منم اگر شرایط شما رو داشتم دکتر نظرش بود pgs انجام بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا با این همه سختی ۷تا جنین بشه اونم نمونه خدا کمک کنه عزیزم غصه نخور نمیدونم چرا به من اصلا اچ ...

عشقم ۷ تا دارم فریز شده ان شاءالله منتظرم پریود شم برم توسیکل انتقال 

پانکچر اولم سه تا شد ک بلاست نشد دوباره پانکچر شدم ب فاصله ۵ ماه الان ۷ تا دارم

دکتر که جلوس میکنه تو مطب خودش. من باید خبر می بردم واسش. جواب تلفنمو نمیداد آزمایشگاه. آخرش جواب شو ...

ببین عزیزم شما هیچ کاری ازت برنمیاد .سرو صدا هم کنی میگن کیفیتشون خوب نبود نموندن. ببین منم یبتر همچین اتفاقی برام افتاد یعنی گفتن جنینا از دو روزگی دیگه رشد نکردن و از بین رفتن بعد بهونه اوردن که شوهرت اصلا اسمرم نداشته گفتیم پس اون پول فریز اسپرم چی بود ازمون گرفتین بعد از عمل تسه شوهرم بعد حرفشون رو عوض کردن گفتن اسپرم خیلی صعیف بوده دوباره بعدش گفتن اصلا اسپرمی نبوده بزور چند تا صعیع پیدا کردیم هر جا برین هم همینه و همینجور میشه بعد اومدن بهمون گفتن الا و بلا فقط با جنین اه ایی جواب میگیرین .همش رو مخمون راه میرفتن شماره رابط جنین اهدایی بهمون معرفی میکردن میگفتن هرجا برین همینو بهتون میگه. اینقد ضد و نقیض حرف میزدن و حرفا و حرکاتشون مشکوک بود که کلا قیدشو اونجا زدم و چند تا مرکز سر زدم تا اومدم رویان تهران. اونجا گفتن اولا اصلا نیازی به تسه نبوده چون تو نمونش در حد میکرو اسپرم بوده بعدم اصلا حق نداشتن حرف از جنین اهدایی براتون بزنن. خلاصه که پانکچر شدم رویان و اون روز شوهرم تو نمونه ۵ میلیون اسپرم داشت به تحرک ۳ درصد و مورفو بین صفر و یو. کلا اولین باری بود نمونش همچین نتیجه ای برامون داشت و مثل معجزه بود برامون. از ۱۱ تخمک بالغ من ۹ تا جنین دوروزه تشکیل شد که دفعه سوم مثبت شدم . حالا بماند که تا قبل از انتقال جنینام مرکز قبلی بازم همچنان زنگ میزد و پیگیر این بود که مارو راضی کنه بریم برا جنین اهدایی که شوهرم تموم ماجرا و اینکه از خودمون الان تو رویان جنین داریم رو براشون گفت و اونا هم دیگه لال شدن قطع کردن و دیگه هم زنگ نزدن.

بنظرم مرکزت رو عوض کن برو جایی که جنین دو روزه و سه روزه رو قبول دارن. من دوستم تو ابن سینا جنیناشون سه روزه بود بار اول گداشتن ۵ روزه بشه بعد براش انتقال دادن که منفی شد .دفعه دوم با من همون سه روزه انتقال دادن الان خدا رو شکر بارداره. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها شماها الان اینقدر زیاد درباره مرگ جنینها صحبت میکنید من شدیدا استرس گرفتم. کلی سرچ کردم تو مق ...

قرار نیست برا همه این اتفاق بیفته خیلی به ندرت همچین اتفتقی میفته. من که تا حالا نشنیدم تو گروه همچین اتفاقی بیفته. پس به خودت استرس نده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دکتر که جلوس میکنه تو مطب خودش. من باید خبر می بردم واسش. جواب تلفنمو نمیداد آزمایشگاه. آخرش جواب شو ...

سر و صدا فایده ای نداره من ک بی سر و صدا ب خالت شوک از مرکز خارج شدم قسم خوردم دیگه اونجا نرم مرکزم عوض کردم بنظرم تو هم مرکوز تو عوض کن

اخه کسی از توی جنین ها ک خبر نداره مقصر دکتر بوده ک وقتی جنین کم تشکیل میشه مث من ک سه تا شد یا شما ...

چقدر سختی کشیدی. چقدر بیشعور بودن اونا. دکتر منم که جا خوش کرده تو مطب خودش. اصلا نگفت که پیگیر وضعیت جنینا میشم یا نه. واقعا این جوریه؟ یعنی دکتر وقتی دید تخمک کمه باید به آزمایشگاه دستور بده سه روزه ها رو آماده انتقال کنن؟

نبابا این حرفا چیه ایشالا بزودی مثبت میشه  جنینات چند روزه فریز کردن ؟گریدشون چند بود؟

نمیدونم. تو برگه ای که گرید جنین ها رو نوشتن مینویسن چند روزه اند؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

عزیزم من دکترم پاکروش بود و بیمارستان آبان انجام دادم وقتی منفی شد دکتر گفت برو بیمارستان و برگه جنین شناسی رو بگیر.منم گرفتم بردم پیش دکتر .توش تمام مراحل رشد جنین رو نوشته بود و در مورد تخمک نوشته بود آنکلوژن بادی داره.این مشکل تو هسته تخمک هستش.دکترت باید از جنین شناس بخواد باید مشکل مشخص بشه که برای مرحله بعد دکتر بدونه باید چیکار کنه.

نمیشه گلم سرم خیلی چربه. نهایت سه روز تحمل بشه کرد. مگه بقیه بچه ها چیکار میکنن؟

ببین عزیزم من خودم هم دارم رعایت میکنم ولی تا جایی که امکانش وجود داره.تو اون کتاب هم نوشته هر چقدر می تونید سموم رو تو زندگیتون کم کنید چون واقعا بعضی چیزا اجتناب ناپذیر هستش.

ببین عزیزم شما هیچ کاری ازت برنمیاد .سرو صدا هم کنی میگن کیفیتشون خوب نبود نموندن. ببین منم یبتر همچ ...

عزیزم لطف کردی به من انقدر خوب توضیح دادی و حوصله کردی. من کلی با شوهرم دعوا کردم. خیلی اعصابم خورده. من سیکل قبلیم دو سال پیش بود که فقط یه بلاست موند که فریز کردن از فریزم دراومد ولی گفتن کیفیتش خیلی خوب نیست. نگرفت. به شوهرم گفتم بیا بریم تهران. گفت نه اگر قرار به جواب گرفتنه همین جام میشه و من هیچ جا نمیام. حالا اینم وضعیت گند الانم. تازه پول عملم پدرشوهرم داده بود. حالا دیگه کو تا بشه جمع کرد با این خرجای وحشتناک