2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله بيمار دكتر عليرضايي هستم  تا جايي كه من ميدونم دايركت هارو همرو جواب ميده.

ممنونم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزبزم ایشالا با اولین انتقال مامان بشی 🙏

عزيزمي

شما هم همينطور .  

من اولين انتقالم نيست سومي 

دوتا مثبت شد از دست دادمشون 😔يه زخم خوردم شدددديد. خدا به دل همه آرامش بده و هركسي ني ني ميخاد خدا به راحتي تو آغوشش بزاره 🙏🏼

خانما میشه سوال منم جواب بدین من پنجشنبه ساعت ۶ عصر پریود شدم شنبه میشه سومین روز یا نه اخه دکترم گفته باید سومین روز برم واسه گرفتن دارو ولی خودش فردا نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام ببخشید شما مشکلتون چی بود پی جی دی همون تعیین جنسیت اخه من میخوام انجام بدم لطفا راهنمایبم کنین ...

من مشکلی نداشتم‌برای تعیین جنسیت بودم دفعه دوم مثبت شدم عزیزم 

من ابن سینا رفتم‌ راصی بودم‌ اطلاع ندارم از جاهای دیگه پانکچر که کردم‌۲۵ تا تخمک داشتم که ۱۸ تا جنین شد ۸تارو همینطوری فریز کردیم‌۱۰ تارم‌pgd دفعه اول یکی انتقال دادم دفعه بعدی ۲تا 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله گلم من هم پیش دکتر آصف جاه عمل شدم و بعد چند ماه اقدام که نشد بیخبر از همه جا برای چکاپ رفتم که ...

منم فقط دوسال جلوگیری کردم. بعد رفتم یه دکتر زنان که آدم خوبی هم بود واقعا و اسم و رسمی هم داشت. ولی هیچ آزمایش خاصی ننوشت. حتی تعداد فولیکول انترال که یه شاخص مهم از ذخیره تخمدان هست, چک نکرد. حتی بعد از یک سال که طبیعی حامله نشدم رفتم پیشش گفت آی یو آی کنیم. دارواش جواب نداد فقط یه فولیکول داشتم که گفت فایده نداره و کمه. حتی شک نکرد چرا تخمدان من به داروا چرا پاسخ نداده. بعد از یک سال دیگه رفتم متخصص ناباروری که اولین چیزی که چک کرد تعداد فولیکول انترال بود بعدفرستادم آز amh که اینجا بود که تازه فهمیدم افت ذهیره تخمدان دارم. البته اون موقع یک بود. خیلی در موردش سرچ کردم و منابع انگلیسی خوندم. حالم بد شد. گفتم خدایا آخه چرااااااا؟ چرا تو این سن؟ حتی یه بچه هم ندارم. اون سیکلم انتقال منفی شد. دوباره مدتی گذشت و دکترمو عوض کردم و دوباره رفتم تو سیکل. حالا اینجام با جنین های مرده و دل خون. من طاقت این رنجو ندارم. شبی داشتم تو منابع انگلیسی در مورد ابنورمالیتی هایی که تو تخمک و جنین در حال رشد اولیه, اتفاق میفته, میخوندم. آخه بچه ها گفتن اطلاعاتتو بالا ببر که میخوای بری آزمایشگاه ازشون علت این مشکلو بپرسی فکر نکنن میتونن سرت شیره بمالن. خوندن همانا و حالم خراب شد. دوباره گریه کردم. شوهرمم حس منو نمیفهمه. اصلا این زندگی چیه پر ازین همه عیب و نقص؟