2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بی ...

گلم متاسفم یه سوال دارم جنینهاتون که سه روزه فریز شدن گریدشون چند بود؟ اخه منم این نگرانی رو دارم بعد خوندن حرفهای خانما اینجا که بعضیا این مشکل متاسفانه براشون پیش اومده. ولی با جنین شناس مرکزمون صحبت کردم گفتن جنین گرید آ بلاست میشه حتما و نگرانی نداره. حالا شما میشه بگید گرید جنینای سه روزت چی بود عزیزم؟

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی مهربون جون؟

سلااااامممم عزیزدل خوبی؟ قربونت برم الهی ممنون شکرخدا. 

کوچولوی ناز ما چطوره؟ توروخدا دعاکن اینماه دیگه اوکی بشه ضخامت رشدکنه بتونم انتقال بدم ومثبت شم دیگه انگارفرصت چندانی نمونده, ذخیرم شده0/8 از1/2بعدپانکچر

خواهرواریکوسل نداره؟؟دی افش چنده؟؟مادوتادکترتومرکزناباروری شوهرم تحت درمانشون بودتشخیص ندادن الان دک ...

دی اف ای ندادیم تاحالا,  ولی واریکوسل چراداشت دوطرفه عمل کرد. دیگه بعدش خوب شد چون دکتردیگه وسونوگرافیم کرد انگارخودش اینطوریه نمیدونم چی بگم هرچی صلاحه

من ابن سینا نمیرم گلم  فکر کنم پی آر پی خوب باشه ،چون سلولهای خون بنیادی فعلا در حد تحقیق هست

نه عزیزم پی آر پی, پلاکت خونتو میگیرن فعال می کنن بعد تزریق میکنن که فاکتور رشد تولید کنه باعث احیا و جوانسازی میشه ولی مدت اثرش محدوده

مهربون جون اینجور نگو سرشکستگی نداره گلم همش قسمت هست و‌خواست خدا انشالا بزودی درست میشه راستی حالا ...

سلااام عزیزم خوبی؟ ببخش دیرجوابت میدم نیومده بودم سایت. 

اره خیلی سخته خیلی دلم میخواست دیروزکه روزمادربود ماهم انتقال بدیم, بخدادیروزازحضرت زهرا واسه هممون خواستم که مادربشیم. اره عزیزم موافقم انشالله نذرکنیم بی بی پهلوشکسته دلمون رونمیشکنه

آستاره جون فکر کنم همونطور که میگی، جنین رو پنج روزه فریز نمیکنن و همیشه دو یا سه روزه فریز میکنن ام ...

همه جا همینه الان منم مرکز مام هستم سه روزه فریز میکنن و برای انتقال ذوب میکنن و میزارن بلاست شه دو روز جلو تر. من از جنین شناس رفتم و حضورا پرسیدم گفتن میزاریم بلاست شه برای انتقال و گفتن گرید آ حتما بلاست هم میشه حالا نمیدونم این دوستانی که میگن بلاست نشدن جنیناشون گریدشون چند بود منم خیلی نگرانم سر بلاست شدن و نشدن.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دقیقا منم پریودم می افته این دفعه ۱ اسفند بعدم اول فروردین اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم نمیخواستم ...

عزیزم به نظرمن ماه فروردین وبرای انتقال بیخیال بشید چون دکترا درسته میگن بعد تعطیلات میان شماهم بخوای خودتو با اوناهماهنگ کنی یه وقت نیان الکی دارواستفاده میکنی وباید قطع کنی پارسال برای من همین اتفاق افتاد وسط اسفند دوروز مونده به انتقال کنسل کردن سیکلو برام چون بیمارستان دم عید بود  انجام نمیداد ...بعد عید هم دوباره  به هوای اینکه دکتر بعد ۱۳ فروردین میاد که نیومد و۲۷ام اومد من دوباره داروها و قطع کردم ...ایشالا به زودی خبر مامان شدن همتون وبشنویم

گلم متاسفم یه سوال دارم جنینهاتون که سه روزه فریز شدن گریدشون چند بود؟ اخه منم این نگرانی رو دارم بع ...

عزیزم من‌گرید جنینام بی بود از چهار تا ۲ تاش بلاست شد. این چیزا ربطب به گرید نداره عزیزم. ان شاالله که بلاست میشه وقتی دکترت مطمئن بوده حتما میشه 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلااااامممم عزیزدل خوبی؟ قربونت برم الهی ممنون شکرخدا.  کوچولوی ناز ما چطوره؟ توروخدا دعاکن ای ...

سلام عزیزم😙😙😙 خوبم قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر

انشاالله که همه چی خوب پیش میره برات❤ الان تو سیکلی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@لی_لا1    

لی لا جون شما سونو داپلر رفتین؟

من رفتم دکتر سونو رو که دید عصبانی شد گفت وقتی نوشتم سونوی کامل بارداری یعنی وضعیت وزنو جفت و همه چیش گفتم والا منم به دکتره گفتم اهمیت نداده، دیگه شکممو دید با دست و متر اندازه زد گفت شکمت کوچیکه رشد جنینتم کمه😕 دیگه نوشت داپلر گفت الان برو جوابشو بیار، دیگه سونو دادم خداروشکر همه چیش خوب بود وزنشم 1200 گرم بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...