2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

@لی_لا1    @bopo  

@nazaniin74

خانوما میگم شما از اول تا الان چقدر وزن اضافه کردین؟ من جدیدا وزن کردم 12-13 کیلو اضافه کردم🙈🙈🙈 الان نزدیک 85 هستم بعد شکمم همچنان کوچیکه همش وزنه خودمه😕😕😕 پاهامم یکی دو هفتست ورم داره دستامم کمی ورم داره، فشارمو هرروز چک میکنم ده یازده ایناست آخرین آزمایشمم دفع پروتئین نداشتم، نمکم کم میخورما همون نمک داخل غذاست فقط، نمیدونم چرا پاهام اینجوری شده ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
 سلام عزیزم خوبین؟ واقعا؟ خداخیرت بده اینقدرمیترسم اینماهم بالانره وسرشکسته بشم. پچ استرادیول? ...

خوبی مهربون جون؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  برای بالا رفتن ضخامت راه حل خیلی ساده ای وجود داره به دکترت پیشنهاد پچ استرادیول ...

حالا جالبه من یه ویزیت پیش قوامی رفتم ماماش میگفت حتما استرادیول ایرانی بگیر اصلا خارجی نگیر 

عزیزم داروخانه دکتر قمی چندماه پیش داشت هم فرتیل سی ام هم فرتیل اید الان نمیدونم دارن یانه 

مرسی نازنین جان میپرسم ازشون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من نگفتم تنها داروی موثر هست نتیجه خاصی هم ازش ندیدم،   اما دکتر پویان که اینجا رفتیم گ ...

عزیزم مگه نه اینکه  انسان 46 تا کوروموزوم داره که نصفش رو از پدر و نصفش رو از مادر میگیره. حالا اگر کوروموزوم هر کدومشون مشکل داشته باشه تعداد کوروموزوم جنین کم و زیاد میشه. اینو ب طور مثال گفتم. ب جز نقص کوروموزوم، ممکنه جنین مشکلات دیگه ای داشته باشه ک موجب عدم لانه گزینی یا سقط بشه. خب بنظرم نمیشه گفت همه ی مشکلات جنین از تخمکه. بنظرم لقاح خیلی پیچیده ست و گرنه نظر جنین شناسا در مورد ضعف جنین اینقدر متفاوت نمیشد. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

عزیزم پیغامت رو دیدم چقدر ناراحت شدم.کاش به تخمک اهدایی فکر کنی می دونم که هر آدمی صلاح خودش رو بهتر میدونه ولی وقتی می بینم بچه ها با تخمک اهدایی نتیجه گرفتن فکر می کنم این انتخاب درستیه آخه تا کی باید صبر کرد و سختی کشید.ایشالله دلت آروم بگیره میدونم که خیلی خیلی سخته و تلخه

نه گلم، من مشکلی نداشتم برای ذخیره ولی چون آخرای بارداری به صورت اورژانسی قرار بر سزارین شد، بهم آمپ ...

خیلی از داروهارو گفته که اگر مصرف شده باشه نمیشه.

ممنون عزیزم

سلام عزیزم مرسی گلم تو خوبی؟ اتفاقا قصد داشتم عکس نسخه رو اینجا بزارم و تگت کنم. حتما اینکارو میکنم ...

منم خوبم عزیزم،خوب خدا روشکر دکتر خوبی بوده و مقاومت نکرده 

چرا آسپرین نوشت ؟قبل از اینکه آزمایش بدی ؟

ولی به نظرم آزمایشات رو به ایمونولوژ رویان هم نشون بده شاید نظراتشون متفاوت باشه

منم شنیدم که مشکلات ایمنی خیلی کم باعث عدم لانه گزینی میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانوما خواهش میکنم منم راهنمایی کنین من میخواستم برا تعیین جنسیت برم ای وی اف ولی نتونستم بخاطر هزینش برم الان میخوام با ای یو ای اقدام کنم بنظرتون چقدر درستهو جنسیت دلخواه میشه؟