2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
ممنون عزیزم یعنی شما میگی ول وومن رو به جای فرتیل اید بگیرم؟

دکتر برام ویتامین د3 و فولیک اسید - کیوتن و فرتیل اید نوشته؟ فقط فرتیل اید رو ندارند. بجاش ول وومن بگیرم؟ 

ممنون عزیزم یعنی شما میگی ول وومن رو به جای فرتیل اید بگیرم؟

ببين عزيزم الان دكتر به من اينوفوليك، ول وومن-ويتامين اي -امگا ٣ و پرو بيوتيك -كيوتن  داده.ولي من از انگليس ول وومن رو خريدم حالا ايني كه تو ايران هست چقدر كيفيت داره نمي دونم فقط مي دونم كه تحت لايسنس انگليس هستش

اينم بهت بگم به اين دليل دكتر ها مولتي ويتامين ميدن چون يكسري از ويتامين ها روي سلامتي تخمك موثر هست.مثل زينك -ويتامين اي-سلنيوم-ويتامين سي-گروه ويتانين هاي ب-

پس هر مدلي از مولتي ويتامين هاي ديلي (روزانه) رو بخوري خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدلم قربونت برم لطف داری😘😘❤ ان شاءالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو بدی و کلی خوشحالمون ک ...

مرسی عزیزم، ممنونم از دعات. الهی آمین😍❤

وای چه عالی. من حدودا دو سه ماه آینده ب امید خدا انتقال میدم. امروز ایمونولوژیست برام نوشت، حس خیلی خوبی داشت. دیگه از همین امروز حس مادر شدن پیدا کردم😊😄😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وااای سیگار خیلی تاثیر داره رو اسپرم؟ شوهر منم سیگار میکشه. یعنی به خاطر سیگار جنین ضعیف میشه؟

مثل اینه رو اسپرم سم بریزی😁

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی عزیزم متاسفانه شوهرم واسه طب سنتی همراهی نمیکنه همین مکمل ها و گرمی ها رو هم به زور میدم بهش وا ...

عزیزم فقط اگه طبع همسرت گرمه، وضعیتش رو بدتر میکنی اگر گرمی بهش میدی. طب سنتی مثل راه رفتن رو لبه تیغه. چون متخصص های خوب در دسترس خیلی کمن، خیلی مراقب باش که هرچی از اینور اونور میشنوی رو همسرت پیاده نکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده. @زینبی_بابا ‍ @nazaniin74 @bopo ‍ @shadennn ‍ @مامان ...

کلا گلبول سفید توی بارداری بالا میره اما فکر کنم برای شما خیلی بالاست، برای من 12 بود کنارشم ستاره زده بود چون معمولا رنجش تا 10.5 یا 11 هستش

نوتروفیل و لنفوسیتت چند بود عددش؟ بعضی وقتام نوتروفیل بالا نشونه ی التهابو عفونت هستش

اون باکتری که شما میگی برای عفونت ادراریه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مهگل جان من ازدکتر مظلوم فرد خوشم نیومد .یه بار امپولو گفت بعد نسخه دوم گفت لازم نیست.اخه یادمه شما ...

خب عزیزم شاید اسپرم همسرت خوب بوده که دارو نداده 

پس الان یعنی مظلوم فرد گفت همسرت اوکی دارو نمیخواد الان وارد سیکل شدی؟؟ 

اولین بار همسرم آزمایش dfi دکتر خودمم ننوشته بود براش من فکر کردم نوشته اخه دفعه اول همسرم ویزیت ارولوژیست نشد قرار شد جواب آزمایش بیاد برای دکتر علیرضایی واتساب کنم اگه اوکی باشه پریود شدم داروهام شروع کنم که جواب آزمایش همسرم فرستادم دکتر گفت ضعیفه باید بره ارولوژیست که رفت پیش مظلوم فرد اونم بهش دارو داد گفت دو ماه بعد برو آزمایش که ایندفعه براش dfi هم نوشته 

خانوما سلام ی سوال دارم من تا دیروز ک روز دهم انتقالم بود ذرد پریودی داشتم و رحمم تیر میکشید تهوع دا ...

عزیزم علائم فقط بخاطر داروهاست به کمو زیاد شدنش اصلا توجه نکن، منم روز دهم لک دیدم شما هم به فال نیک بگیر انشاالله که مامان شدی😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم علائم فقط بخاطر داروهاست به کمو زیاد شدنش اصلا توجه نکن، منم روز دهم لک دیدم شما هم به فال نیک ...

شادن جون لک خیلی کوچیک بود بعدم مگ نباید صورتی باشه من ببخشید اینقدر با جزییات میگم ی نارنجی مایل قهوه ای رو پد دیدم ،اونم لانه ب حساب میاد؟؟

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
وااااقعا؟ پس این همه آدمای سیگاری که بچه سالم دارن چی؟

عزیزم تاپیک ناجی اسپرم رو بخون. تو افراد نابارور اکسیدان خیلی خیلی بالاست. برعکس افراد عادی. واسه همینه که اونها ممکنه مشروب بخورن یا سیگار بکشن تاثیر نذاره ولی تو افراد نابارور چیزهای کوچیک هم باعث افزایش ناباروریشون میشه عزیزم. سیگارخیلی ضرر داره. اگه بتونه بزاره کنار که عالیه.

منم هی به شوهرم هی میگم بیا برو انجام بده میگه نه میترسم 😂😂

ما هم خیلی میترسیدیم ولی انجام داد. الان ترسمون ریخته. دلم میخواد قبل میکرو یه بار دیگه بره ولی حوصلش نیست

عزیزم تاپیک ناجی اسپرم رو بخون. تو افراد نابارور اکسیدان خیلی خیلی بالاست. برعکس افراد عادی. واسه هم ...

آهااان

همسر من مشکل نداره.

مشکل از خودمه. 

ولی آره حق با شماست. باید سیگارو بذاره کنار تا نتیجه بگیریم. ولی فک کنم یه کم سخته.....