2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
https://uupload.ir/files/jj0c_img_20210202_125305_246.jpg

اين اصله ولي چون تو كشور عربي مي فروشن برچسب توضيحات به عربي روش چسبوندن

چيزي كه روي خود قوطي نوشته روزي ٤ عدد هست و يك قوطي براي مصرف يكماه هستش.١٢٠ عدد كپسول تو هر قوطي هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزیزم.چندسالته؟ سعی کن زیر بار تخمک اهدایی نری(البته این نظر شخصی منه ، هرطور خودت صلاح میدونی ...

۳۴ سالمه چون من دوبارعمل بازداشتم به خاطرهمین خیلی نمیتونم تخمک داشته باشم جنینام ام کیفیتشون پایینه چاره های ندارم ایرادش کجاست اگه تخمک اهدایی بگیرم ؟

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
الهی امین ...اره دیگه خیلی وقته کم نمک ومعمولی درست میکنم 

کار خوبی میکنی عزیزم 😊 ان شاءالله به سلامتی و دل خوش نینی تو دنیا بیاری😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
تو سایت نیست ب شماره اش زنگ بزن اگه اینیستام داشته باشه بری دایرکتشون میتونی ثبت سفارش کنی 

مرسی فدات شم آره اینستا بهش پیام دادم حالا تا جواب بده. ممنونم گلم قرص ولمن کانسپیشین هم میگن واسه شوهرا خیلی خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش عزیزم.چندسالته؟ سعی کن زیر بار تخمک اهدایی نری(البته این نظر شخصی منه ، هرطور خودت صلاح میدونی ...

AMH رنجش 1/84بودفکرمیکنم ذخیره ی تخمدانم پایین باشه میترسم اگه یه باردیگه پانکچربشم دیگه کلایاعسه بشم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
مرسی عزیزم متاسفانه شوهرم واسه طب سنتی همراهی نمیکنه همین مکمل ها و گرمی ها رو هم به زور میدم بهش وا ...

از دست آقایون. ولی وحشتناکه زالو درمانی حق هم بهشون میدم گناهی شوهرم انجام داد. یعنی در خون خودش میغلتید. پوست بیضه هم نازکه. ولی سبک شد. عالیه این زالو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

خانوما سلام ی سوال دارم من تا دیروز ک روز دهم انتقالم بود ذرد پریودی داشتم و رحمم تیر میکشید تهوع داشتم و بی اشتها ،دیروز ی لک خیلی کوچیک دیدم قهوه ای رنگ ،روز موعدمم بود ،از دیروز دیگ دردم خیلی خیلی کم شد تهوع و اینام ندارم ،نگرانم نکنه یعنی دفع شد ،اخه چرا درد و علایمم بعد اون لک از بین رفت ،

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
AMH رنجش 1/84بودفکرمیکنم ذخیره ی تخمدانم پایین باشه میترسم اگه یه باردیگه پانکچربشم دیگه کلایاعسه بش ...

پارسال amhمن 1/85 بود. پریروز دوباره آزمایش دادم. هنوز جوابشو نگرفتم

همش می ترسم امسال کمتر شده باشه.

یعنی با هر بار پانکچر میزانش کم میشه؟

سلام دوستان دکتر واسه تقویت تخمک برام کیوتن و فرتیل اید نوشته. فرتیل اید رو پیدا نکردم. بجاش چی بای ...

فرتيل ايد يه جور مولتي ويتامين هست كه خيلي ويتامين ها رو توش داره.ول وومن هم مولتي ويتامين هست اصلش انگليسي هستش كه تو ايران پيدا نميشه الان ايران تحت لايسنس انگليس توليد مي كنه.مي توني ول وومن و اينوفوليك و ويتامين د٣ بجاي فرتيل ايد مصرف كني

فرتيل ايد يه جور مولتي ويتامين هست كه خيلي ويتامين ها رو توش داره.ول وومن هم مولتي ويتامين هست اصلش ...

ممنون عزیزم

یعنی شما میگی ول وومن رو به جای فرتیل اید بگیرم؟