2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045098 بازدید | 684428 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر خواهرم دستگاهشو داره و خودش میگیره و مطمئنه.حالا اگر بخاطر ویتامین a زیادش میگی که نمیخورم.اگر ...

آهان اگر آشنا دارین خوبه 

عزیزم من خودم اگر روغن کنجد بگیرم کارخانه ایی میگیرم که اسم و آدرس داره ولی پسرم حساسیت داره نمیتونم بخورم واسه شیردهی 

تمام این کارخانه های معروف خوبن عزیزم

ذخیره ام کمه ...گرچه تو سونو دکتر گفت متوسطه 

ذخیرت چنده ؟

منم پانکچره دومم هس دفعه اول ازم تخمک کم گرفتن انتقال هم دادم ولی منفی شدالبته اون دفعه آی وی اف کردم اینبار قراره میکرو کنم 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
آهان اگر آشنا دارین خوبه  عزیزم من خودم اگر روغن کنجد بگیرم کارخانه ایی میگیرم که اسم و آدرس د ...

زینب جان سلام خوبید توروخدا راهنماییم کنید من قراره پانکچر بشم تو سیکل میکرو دکتر امروز گفت تخمک داری ولی باید رشد کنن آمپولامو زیاد کرد چکار کنم ک تخمکم رشد کنه 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
من از روز اول سيكلم بهم گفت ٤ تا بخور . روز ١٠ هم سونو شدم باز هم داروهامو همونجووي بايد ادامه بدم و ...

من آذر ماه کورتاژ شدم

آندومترم خیلی نازک شده 

خیلی ناراحتم

حالا گفت استرادیول بخور ده روز بیا ببینم رشد میکنه یا نه

انتقالم که احتمالا فروردینه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزيزم بعد از اينكه ميكروم منفي شد دكتر بهم فرمالين داد و گفت هر چي دفع كردي بزار توش ببر آزمايشگاه ك ...

عزیزم من اولین باره اینو شنیدم راستش و هیچ اطلاعی ندارم، حتما فرصت کنم سرچ میکنم

و راستش از بس شایعات شنیدم فکر کردم اینم جزء همونها هست 

ولی حالا که دکترت گفته باید ببینم جریان چیه

زینب جان سلام خوبید توروخدا راهنماییم کنید من قراره پانکچر بشم تو سیکل میکرو دکتر امروز گفت تخمک دار ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم همون آمپول هایی که دکتر گفته رو باید بزنی گلم 

چون داروهایی که میدن اثر داره، نگران نباش گلی، توکل کن به خدا و انرژی مثبت بده 

تخم مرغ و چیزای پروتئین دار هم بخور عالیه