2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
ببین ویتامین آ زیاد داره، بهتره استفاده نشه  من که الان روغن های مایع از کارخانه های معتبر رو ...

شوهر خواهرم دستگاهشو داره و خودش میگیره و مطمئنه.حالا اگر بخاطر ویتامین a زیادش میگی که نمیخورم.اگر صلاح دونستی توی pv بهم مارکهای معتبر روغن رو بگو.من که فکر میکنم همشون داغونن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم چون تو بارداری طبیعی برای سیکل ۲۸ روزه به طور معمول تخمک گذاری روز ۱۴ هست و لقاح رو همون روز ...

بخاطر همین پرسیدم چون تو ivfروز انتقال باهم فرق میکنه مثلا من روز ۱۲ پانکچرشدم و بعضیا روز ۱۹ پانچر میشن

عزیزم مثل اینکه شما مثبت شدین،تبریک میگم مادر شدنتونو،انشالله مشکل خونریزیت هم حل میشه نگران نباش🤲 ...

عزیزم روز ۱۸ انتقال هستید؟ جوابتون چی شد

انشاالله مامان شدید؟

خیر عزیزم همون مکمل ویتامین سی و ای و... باید تحت نظر پزشک مصرف کرد، فقط در صورت استفاده به جا عوار ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دیدم دوسال هست هیچ ویتامینی نخوردم و تحقیق کردم نی نی سایت 

گفتن اووبست خوبه برای تخمک اما گیر نیاوردم 

دیگه اینوفولیک گرفتم 

گفتم یکماه قبل از میکرو شانسمو امتحان کنم برا طبیعی 

بعد به دکترهای نوبت ای ار گفتم گفتن بخور عالیه برای تخمک

خدا رو شكر كه لك ديگه نديدي  تيكرمو گذاشتم رو سزارين  احتمالا همون سه هفته ديگه باشه زاي ...

قوربونت عزیزممم اخهههه منم گفت همون ۹ احتمالا بشه شایدم زودتر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم همچین چیزی وجود نداره 😉 چرا همچین چیزی به ذهنت رسید؟؟!!! 

عزيزم بعد از اينكه ميكروم منفي شد دكتر بهم فرمالين داد و گفت هر چي دفع كردي بزار توش ببر آزمايشگاه كه من دوتا تيكه بزرگ حدود 2-3 سانت با درد دفع كردم بعد يه سري فاكتور هاي ايمني روي اون بافت انجام شده بود. يكي ديگه از آزمايش ها پروژسترون بود.  دكتر كه جواب آزمايش رو ديد گفت رحم  پروژسترون رو جذب نكرده. آزمايشم رو پيدا كنم مي فرستم اينجا ببينيد

خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

عزیز دلم چرا اینقدر ناراحتی ایندفعه جنینات خیلی زیادتر از اوندفعه هستند مطمئنا اسپرم و تخمکت بهتر بودند ک جنینات خداروشکر زیاد شدند 

شما ۴ تا تخمک داری ذخیره تخمدان را میخوای چکار شما با همین ۴ تا تخمک مطمئنا دوتا بچه تپل مپل خوب بدنیا میاری .کاری به بعدا و ذخیره تخمدان نداشته باش عزیزم الان را دریاب ک جنین های خوبی داری

گلم اگه بخوای جواب بگیری نباید اینقدر استرس داشته باشی بسپار دست خدا، ببین چه سوگلیایی بهت میده

خیالت راحت شما جواب میگیری فقط بدون استرس استرس استرس. توکل کن خودش درست میشه