2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
یکی از دوستان ب من گفت ویتامین سی و آ رو موقع انتقال باید قطع کنی. ماه قبل انتقال چطور؟ شما اطلاع ند ...

قبلش رو نمیدونم عزیزم ،البته تو مکملایی ک قبل انتقال استفاده میکنیم ویتامین cهس

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سولفات برا چیه اصلا چرا اینو دکتر گفت برات بزنن چقد استرس کشیدی این مدت 😔

سلام عزیزم واسهدجلوگیری از زایمان زودرسه دکتر محض اطمینان گفت بزن که مغز و ریه بچه رشدشو بکنه که یوقت زایمان زودرس اتفاق افتاد 

سلام عزیزم واسهدجلوگیری از زایمان زودرسه دکتر محض اطمینان گفت بزن که مغز و ریه بچه رشدشو بکنه که یوق ...

الان هفته چندمین .ای خدا چ استرسی من که اصلا دکتر نرفتم هفتع 29ام دکترم مرخصی بوده اخه چرا اینقد میترسونه دکترا ادمو یعنی ممکنه به منم بگن

الان هفته چندمین .ای خدا چ استرسی من که اصلا دکتر نرفتم هفتع 29ام دکترم مرخصی بوده اخه چرا اینقد میت ...

من ۳۱ هفته و ۵ روزم. نه به شما نمیگه دکتر من اینجوریه وگرنه تا کسی انقباض نداشته باشه یا علائم زایمان زودرس نداشته باشه دلیلی نداره سولفات بگیری دکتر من محافظه کاره خیلی. ولی کاش به دکترت بگی بتامتازونو بزنه واست 

من ۳۱ هفته و ۵ روزم. نه به شما نمیگه دکتر من اینجوریه وگرنه تا کسی انقباض نداشته باشه یا علائم زایما ...

اره برم دکتر حتما بهش میگم .میگم بزارم 30هفته برم دکتر که سونو وزنم بگم برام بنویسه شوهرمم نیس فعلا مجبوری باید صبر کنم 

عزیزم تا روز ده  استرادیول داشتی صبح و ظهر و شب؟ بعد سونو اول بیشترش کرد یا همون سه تا ادامه دا ...

من از روز اول سيكلم بهم گفت ٤ تا بخور . روز ١٠ هم سونو شدم باز هم داروهامو همونجووي بايد ادامه بدم و كم و زياد هم نكرد. فقط پروژسترون نوشت كه شروع كنم. استواديول دو تا صبح دوتا شب . 

كلا يه سونو هم بيشتر نميكنه و همون روز همه چي اكي باشه روز انتقال رو بهت ميگه 

انشالله روز ۱۰ پریودی ۶.۲ بود که انتقالمو یکم دیرتر انجام داد تا اوکی بشه آندومترم

آره دكتر به من هم گفت هرچي اندازه آندو پايينتر باشه يه مقدار زمان ميديم كه زياد بشه . 

ان شالله برات بهترين ها اتفاق بيفته و زود زود صداي قلبشونووووو بشنوي😍😍

ببخشید شما تو سیل انتقال رژیم بامداد خمارو میگیری

من با تایپیک بامداد خمار ۱۱کیلو کم کردم خدا رو شکر مشکل تنبلی تخمدانم با سالم خوری و ورزش حل شد،بعد رفتم واسه انتقال،الان هم دو هفته آزاد هستم تا ببینم شنبه نتیجه چی میشه انشاالله

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
سلام مامان ماهک خوبی 😍به سلامتی باردار شدی اخراشم هست  مبارکه انشالله به سلامتی زایمان کنی

سلام‌عزیزمم‌

وای بخدا فراموشی گرفتم‌بجا نیاوردم‌اره دیگه اخراشم‌🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود