2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
انقدر روحیمو از دست میدم تو این شرایط که فقط میشینم گریه میکنم و همش منفی تربن افکار میاد تو ذهنم ول ...

من خودمم آدم استرسی هستم .ولی یه چیزی بهت میگم بهش عمل کن.میگن وقتی افکار منفی به سراغت میاد و نمیتونی از خودت دورشون کنی حداقل در موردشون حرف نزنید

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
🤲امیدوارم اینبار حتما حتما دوتا کنجد تو دلت بچسبن تا ۹ ماه🙃

انشاالله،برای شما هم همین آرزو رو دارم،انشالله زودی مامان بشی،اصلا نگران این درد ها و تیرکشیدن ها هم نباش،انشالله داره لانه گزینی انجام میده😍

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خانوما من فردا پس فردا موعد پریودیمه و روز دهم انتقال ،این دو شب درد و حالتای پریودیمم بیشتر شد ...

عزیزم بی بی چک روز دهم انتقال نشون میده،اگه خواستی یه تست بزن فردا

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
دکتر من amh ویتامین دی و tsh وپرولاکتین فقط نوشته دکتر قبلیم هم فقط ازمایشای قبل بارداری خواست.میخوا ...

نه کامله اصلش همیناس حتما نیاز نبوده که برات ننوشته مطمین باش قبل هر کاری چک میکنن چیزی کم نباشه ولی بازم رفتی پیش دکترت بهش بگو که اگه آزمایشات دیگه هم لازمه برات بنویسه. من خودم اصرار کردم آز ایمنی انعقادی رو بنویسه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا شما آجیل می خورید بعد از انتقال؟؟؟دلم تخمه میخواد و نخود کشمش و پسته .نمیدونم بخورم یا نه چون ...

عزیزم گرمی هست اما قاعده اور که نیست بخور نوش جونت منم میخوردم . ویتامین سی هم اگه منطورت پرتقال و نارنگیه هم بخور .منکه تو دوران انتقال فقط پرتقال و نارنگی و کیوی میخوردم. زیاد رو این چیزا حساس نباش

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم به شکم نیست که منم شکم ندارم مخصوصا این چند روزی که بستری بودم شکمو خودمو با شکمه بقیه مقایسه ...

پناه بر خدا❤

عزیزم چرا بستری بودی؟ 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ممنون خوبم،مرسی که جوابم رو دادین🙏 ممنون همین کارهایی رو که گفتین انجام میدم،آشپزی میکنم ...

آره گلم، مگه ماکروفره 😅😅😅😅 منم علائم نداشتم هیچی، چند روز بعد از سونو قلب چنان علائمی اومد سراغم که خدا میدونه

سلام مامان ماهک خوبی 😍به سلامتی باردار شدی اخراشم هست  مبارکه انشالله به سلامتی زایمان کنی

تو کجایی سمانه جون؟ خیییلی وقته نیومدیا ...

جوجه هات به دنیا اومدن حتما😍 دوقلو داری دیگه؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره منم اینجا خیلی دیدم که آسپرینو قطع کردن ولی انوکسا رو میزنن باید فردا با دکترم حتما حرف بزنم ای ...

عزیزم فعلا که نه انوکسا و نه آسپرين هیچ کدوم به صلاح نیست، چون اثر آسپرين تا حدود 10 روز هست، و اگر انوکسا بزنی دوباره اثر سینرژی با هم پیدا میکنن و خون ریزی میکنی مجدد

عزیزم گرمی هست اما قاعده اور که نیست بخور نوش جونت منم میخوردم . ویتامین سی هم اگه منطورت پرتقال و ن ...

ممنون عزیزم.خیلی میترسم یه وقت چیزی بخورم خدای نکرده بد باشه.امید بخدا.خدا خودش برامون نگهشون داره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
تو کجایی سمانه جون؟ خیییلی وقته نیومدیا ... جوجه هات به دنیا اومدن حتما😍 دوقلو داری دیگه؟

سلام شادن جون ای جونم مبارک باشه نی نی داری😍الا ربتم چند تا  صحبتای قدیمیمون خوندم به یاد قدیم .چند هفته لی؟اره من خیلی سرم شلوغ اره به دنیا اومدن یه هفته دیگه ۶ ماهشون تموم میشه

سلام گلم والا چی بگم که دستی دستی خودمو گرفتار بیمارستانا کردم ۴روز بستری بودم تازه دیدوز مرخص شدم. ...

سلام سولفات برا چیه اصلا چرا اینو دکتر گفت برات بزنن چقد استرس کشیدی این مدت 😔