2777
2789
عنوان

یه مشتری پررو دارم🤢

195 بازدید | 17 پست

انگار دعوا داره هرچی با خوش اخلاقی و ملایمت باهاش برخورد میکنم بد حرف میزنه 😐

براش کار انجام دادم حین کار هم کلی مشتری مداری کردم باهاش حرف زدم که استرس نداشته باشه و معذب نباشه فضارو فان کردم ولی ایشون مثل دیوار از وقتی اومد تو سلام کرد فوق العاده اخمو هرچی هم باهاش حرف زدم با اره و نه جواب میداد فوق العاده یخ و سرد بهش گفتم راضی ای گفت اره خوب شد گفتم یکماه دیگه بهم پیام بده واسه ترمیمت حتما خودت خبربده اگه ترمیم نیاز داشت اگرم نداشت که هیچی خودت چک کن و پیام بده گفت باشه الان پیام داده سلام من نوبت ترمیمه مثل اینکه یادتون رفته 

دو دقیقه دیر جواب دادم نوشته چرا جوابمو‌نمیدین 

تازه هنوز پولشم نزده و من هیچی نگفتم 

چقدر بعضیا برخورد اجتماعیشون ضعیفه....

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه تازه کاری‌. انقدر از اینجور آدمای بلانسبت گاو زیاد میبینی که تعجب میکنی چطور در همچین جامعه س ...

اره تازه کارم 

بخدا انگار طلب دارن بعضیا

چ بیشخصیته جوابشو نده

دو دقیقه جواب ندادم نوشته چرا جوابمو‌نمیدین 

تازه زنگ که بهش میزنم جواب نمیده اصلا فقط پیام میده

اره تازه کارم بخدا انگار طلب دارن بعضیا

عادت میکنی. من ده ساله که روزی با صد نفر بیمار سروکار دارم. ۹۸ درصد جامعه همون صفتی هستن که بالا به کار بردم. بی ادب پررو طلبکار هرچقدر با مهربونی و حوصله جوابشونو میدی بازم ارث باباشونو طلب دارن.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
چ بیشخصیته جوابشو نده

متاسفانه تعداد این افراد کم نیست در جامعه و خیلی هامون که مجبوریم کار کنیم و پول دربیاریم باید تعامل کنیم و تحمل کنیم وگرنه روزانه از این افراد زیاد هست که شعور ارتباط اجتماعی ندارن 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
عادت میکنی. من ده ساله که روزی با صد نفر بیمار سروکار دارم. ۹۸ درصد جامعه همون صفتی هستن که بالا به ...

شما شغلتون چیه؟ 

من اصلا حوصله ی این ادمارو ندارم عصبیم میکنن