2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
عهه عزیزم بسلامتی 😍🤲ایشالا ک ب سلامتی نی نی رو بغل کنی ،شمام درد پریودی و تیر کشیدن رحم رو داشتی؟ا ...

عزیزم اصلا به علائم نیست .بعضیا با کلی علامت منفی شدن و بالعکس .من خودم هیچ علامتی نداشتم .واقعا با نا امیدی کامل بی بی زدم و در کمال ناباوری برای اول بار تو عمرم بی بی منم مثبت شد.اصلا به چشمام اعتماد نداشتم.فقط باید خدا بخواد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیززززززززم خدا نگهدار خودت و نی نی هست این جور مواقع سعی کن ذکر بگی ،آرومت میکنه

انقدر روحیمو از دست میدم تو این شرایط که فقط میشینم گریه میکنم و همش منفی تربن افکار میاد تو ذهنم ولی سعیمو میکنم چشم گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل پانکچر بهم گفت هایپر شدی تو سونوگرافی دید.فک کنم 15تا تخمک به بالا هایپره.تو اتاق عمل هم بهوش ...

من شكمم بزرگ نيست، حالت تهوع دارم و ببخشيد يبوست.

اصلا حالم خوب نيست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خوب دیگه باید بفرستت احتمالا البته منم ۲۸ هفته رفتم ۱۲۰۰ بود که دکترم گفت دیگه ۳۴ هفته برو ولی چون ا ...

اخه دفعه پیش گفت دیگه نمیفرستم ولی برم می خوام بهش بگم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همون بدون علائم بهتره عزیزم😖من الان هرلحظه فک میکنم پریود میشم

من فقط زیاد نفخ میکنم،بار پنجم هست که انتقال میدم،تو ۴دفعه قبلی هم همینجوری بودم،دردی احساس نمیکردم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
من فقط زیاد نفخ میکنم،بار پنجم هست که انتقال میدم،تو ۴دفعه قبلی هم همینجوری بودم،دردی احساس نمیکردم

🤲امیدوارم اینبار حتما حتما دوتا کنجد تو دلت بچسبن تا ۹ ماه🙃

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
منم طرازی گفته اینا رو بدم البته خودش یادش رفت برام بنویسه ولی خدا رو شکر دو هفته قبل اون دکتر زنان ...

دکتر من amh ویتامین دی و tsh وپرولاکتین فقط نوشته دکتر قبلیم هم فقط ازمایشای قبل بارداری خواست.میخوام قبل عید برم پانکچر یعنی ازمایشاتم کامل نیس؟

یا رب العالمین
میگم خانوما من فردا پس فردا موعد پریودیمه و روز دهم انتقال ،این دو شب درد و حالتای پریودیمم بیشتر شد ...

عزیزم نگران نباش ایشالا نی‌نیه که داره تو رحم جاگیر میشه 

بعضی خانمای باردا  حتی چند ماهه اول سر موعد پریودشون همینطور میشن و حتی لک میبینن نگران نباش ایشالا مامان شدی 

دخترا شما آجیل می خورید بعد از انتقال؟؟؟دلم تخمه میخواد و نخود کشمش و پسته .نمیدونم بخورم یا نه چون ...

عزیزم من هر روز کاسه کاسه تخمه و بادام زمینی شور میخورم🤭 پرتقال و نارنگی و لیمو هم زیاد میخورم،حالا نمی‌دونم بده یانه؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃