2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
الان اره خوبمسونو داپلر و بیوفیزیکالم فرستادنم همه چی اکی بود البته داپلر بچه حرکت نداشت ولی خونرسان ...

وای عجب ببخشید احمقایین چقدر استرس کشیدی این اخریااا

کلاوبلرداری خیلی استرس داره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم😙😙😙 توکل به خدا آخه خودم خیلی وزن اضافه کردمو چاق شدم میگم کاشکی اقلا وزن جوجمم خوب ب ...

عزیزم به شکم نیست که منم شکم ندارم مخصوصا این چند روزی که بستری بودم شکمو خودمو با شکمه بقیه مقایسه کردم دیدم واقعا کوچیکه ولی وزنه بچم نرماله شمام نگران نباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی اذیت شدم. دکتر من پیر مرد کلا هفته ای ی روز میاد بیمارستان عمل میکنه و میره حتی بخشم نمیاد ...

انشالا به خوبی میگذره دیگه . واقعا سخته تو این شرایط قرار گرفتن

عزیزم به شکم نیست که منم شکم ندارم مخصوصا این چند روزی که بستری بودم شکمو خودمو با شکمه بقیه مقایسه ...

چند هفته سونو وزن شدی چقدر بود بچع؟

وای عجب ببخشید احمقایین چقدر استرس کشیدی این اخریااا کلاوبلرداری خیلی استرس داره 

اره داغون شدم بخدا. خدا خودش کمکمون کنه تموم بشه این دوران. خیلی سخته بهشون میگم الان بچم مگه چشه میگن بچت احتمال داره تحته فشار باشه اصلا دلم خون شد گفتم خدایا این همه دردو امپول زجر کشیدم که الان بگن بچم تحت فشاره ادم دلش ی جوری میشه . تو مطب سونوگرافی منتظر بودم نوبتم بشه جوری بغضم ترکید مردم همه دلشون کباب بود واسم 

ممنون عزیزم من ۲۴ انتقالم

عهه عزیزم بسلامتی 😍🤲ایشالا ک ب سلامتی نی نی رو بغل کنی ،شمام درد پریودی و تیر کشیدن رحم رو داشتی؟احساس میکنم کمرم خالیه پاهام بی حس ،من استرسی و دنبال علائم نیستم ولی نمیدونم چرا روز موعد باید شدید بشه دردا ،

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
اره داغون شدم بخدا. خدا خودش کمکمون کنه تموم بشه این دوران. خیلی سخته بهشون میگم الان بچم مگه چشه می ...

عزیززززززززم خدا نگهدار خودت و نی نی هست این جور مواقع سعی کن ذکر بگی ،آرومت میکنه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من ۳۱ هفته و ۲ روز سونو بیوفیزیکال شدم ۱۸۰۰ بود دکتر گفت نرماله حالا نمیدونم دیگه

وای منم نمی دونم‌چقدره دکترمم سونو نمیده من ۲۹ هفته و ۵ روز رفتم ۱۳۲۷ بود فردا ۳۵ هفتم کامل میشه وارد ۳۶ میشم

انشالا به خوبی میگذره دیگه . واقعا سخته تو این شرایط قرار گرفتن

انشالله این دوران واسه همه باردارا به خوبیو خوشی بگذره و هر کسیم منتظره به زودی ی باارداریه راحت و بی استرسو تجربه کنه

وای منم نمی دونم‌چقدره دکترمم سونو نمیده من ۲۹ هفته و ۵ روز رفتم ۱۳۲۷ بود فردا ۳۵ هفتم کامل میشه وار ...

خوب دیگه باید بفرستت احتمالا البته منم ۲۸ هفته رفتم ۱۲۰۰ بود که دکترم گفت دیگه ۳۴ هفته برو ولی چون این مشکل پیش اومد مجبور شدم زودتر برم