2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
خاهش میکنم عزیزم.انشاله همه به خاسته ی دلشون برسن و مامان شن😍

سلام عزيزم خوبي؟ تو دلي هات خوبن؟ 

عزيزم شما روز چندم سيكلت جنين ها رو برات انتقال دادن؟ ضخامت إندوت كه دكتر سونو كرد چند بود؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم اصلا این جوری نیست  الان اگر خون ریزی به خاطر خوردن آسپرين ادامه پیدا کنه باعث کنده شدن ...

آره منم اینجا خیلی دیدم که آسپرینو قطع کردن ولی انوکسا رو میزنن

باید فردا با دکترم حتما حرف بزنم اینجوری نمیشه استرس و حال بدش از خود خونریزی بدتره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من 25 هفته رفتم ولی چون دکترم سونوی ساده نوشته بود وزنشو نزد بهشم گفتما گفت دکترت ننوشته حتما نیازی ...

اره بگو می خوام وزنشم بدونم که برات بنویسه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم مثل اینکه شما مثبت شدین،تبریک میگم مادر شدنتونو،انشالله مشکل خونریزیت هم حل میشه نگران نباش🤲 ...

ممنون عزیزم بله حدود دو هفته اس مثبت شدم.. ان شاءالله که شمام مثبت میشی از نوع بی استرسش

بگم هیچ کار خاصی نکردم شاید تعجب کنی اول از همه توکل به خدا بعدم چند روز اول استراحتم بیشتر بود نه که مطلق باشما ولی استراحتم زیاد بود هر ساعت یه بار یه دوری تو خونه میزدم.علایم هم نه فقط یکم دل درد پریودی داشتم و زیر شکمم گرفتگی داشت همین.. اصلا به علایم توجه نکن ان شاءالله که مثبت میشی 

وقتی دوقلوهای خودم نگاه میکنم برای همه دوستان عزیز دعا میکنم انشاالله به حق فاطمه زهرا دامن همتون سب ...

ای جونم خدا حفظشون کنه براتون عزیزم ان شاءالله 

برطرف میشه استراحتتو بکن به چیزلی خوب فکر کن انرزی خوب بفرست 

توکل به خدا 

ممنونم عزیزم بابت احوالپرسیت ان شاءالله این چند روز هم به سلامتی طی کنی و گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی 

چطوری شادان جون خوبی ؟ گل پسری خوبه؟ منم تیکر مامان ماهک و میبینم کیییف میکنم🥰 انشالا به زودی برای ...

خوبیم عزیزم خداروشکر😙😙😙 شما خوبی؟ نی نیت خوبه؟😍

آره تیکرم طبیعی هستش ولی خب نمیدونم زایمانم به تاریخ سونو میشه یا پریودی ... البته میخوام سزارین بشم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزم بله حدود دو هفته اس مثبت شدم.. ان شاءالله که شمام مثبت میشی از نوع بی استرسش بگم هیچ کا ...

ممنون عزیزم 🙏🌷 انشاالله قدم کوچولوت برات پر خیر و برکت باشه و بقیه ۹ماه رو به راحتی و بدون استرس سپری کنی تا انشاالله فندق کوچولوت رو به سلامت بغلت کنی🤗این حس قشنگ روزی همه منتظرا بشه انشاالله 🤲

الهی و ربی من لی غیرک 🍃

سلام بچه ها خوبین ؟ 

من برای بار دوم انتقال دادم ، دعا کنید برام بمونن🙏🙏🧡🧡 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلااام عزیزم. انشالله انشالله یه فسقلی تپل مپل نشسته تو دلت تا ۹ ماه ❤️

مرسی گلم انشالله😊😊🥰🥰🥰

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍