2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا و مامانا. من قرار بود چارشنبه بزنگم آزمایشگاه. طاقت نیاوردم الان ز زدم. گفتن 5 تا تخمک دا ...

در نا امیدی بسی امید است. خوشحال شدم برات😍 امیدت به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
فدات شم مهربانو. قربون لطفت        

فدات عزیز دلم😍

اینو جدا میگم نه اینکه بخوام دلتون را خوش کنم ۴ سال پیش داشتیم با یکی از بچه ها حرف میزدیم قرار بود آمپولاشو شروع کنه بهش گفتم فلان نذرو بکن گفت چشم، ده دقیقه بعدش زنگ زد گریه گریه ک باید فردا امپولامو شروع میکردم اشتباهی امروز شروع کردم بهش گفتم عزیزم همینکاری ک الان کردی درسته مگه تو نذر نکردی و دکتر تشخیص سونو را اشتباه داده فقط بهشون بگو ک روز انتقال را ی روز جلو بندازند. به همین نام و نشان رفت Ivfکرد و باردار شد خداروشکر

دوهفته پیش هم یکی از بچه ها ک تو مطب باهم اشنا شدیم زنگ زد گفت من قرار بود ۵ روزه برم یدفعه کارمو عقب جلو انداختند و امروز رفتم انتقال خیلی ناراحت بود و گریه میکرد بهش گفتم عزیزم چرا ناراحتی خدا میخواسته برات بچه هاتو حفظ کنه یدفعه کارت دوروز جلو افتاده نگران نباش همینکاری ک کردند درسته. الانم با من مثبت شده و فکر کنم دوقلو باشه

منظور اینکه اینقدر خودمونو درگیر فلان دارو و ...نکنیم مهم اینه ک از خود خدابخوایم کارمون را ردیف کنه و انشالله دل همه را شاد کنه

سلام عزیزم خوبی؟ حالت بهتره ؟ خونریزیت کم شد؟

سلام عزیزم ممنونم بهترم آره کم شده به زور آمپول و شیاف ولی بازم لکه بینی دارم.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم ممنونم بهترم آره کم شده به زور آمپول و شیاف ولی بازم لکه بینی دارم.

برطرف میشه استراحتتو بکن به چیزلی خوب فکر کن انرزی خوب بفرست 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@shadennn     نتونستم ریپلای کنم  من ۲۹ هفته و ۵ روز بودم رفتم سونو وزن حالا تورم ...

من 25 هفته رفتم ولی چون دکترم سونوی ساده نوشته بود وزنشو نزد بهشم گفتما گفت دکترت ننوشته حتما نیازی نیست😕 آخر هفته نوبت دارم به دکترم بگم حتما برای وزنش بنویسه خسته شدم اینقدر نگاه شکمم کردم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات عزیز دلم😍 اینو جدا میگم نه اینکه بخوام دلتون را خوش کنم ۴ سال پیش داشتیم با یکی از بچه ها ...

من از وقتی توکل به خدا بیشتر شده خیلی آروم شدم و سپردم به خودش چون من فوق العاده استرسی بودم الان خیلی بهترم و دارم تلاش میکنم بهتر بشم هر چی قسمت باشه همون میشه هیچی رو زوری از خدا نمیخوام تلاشمو میکنم ولی هر خودش صلاح بودنه. از وقتی اومدم اینجا هم آرومترم شکر خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دارچین جون سلام خوشحالم که تا حد زیادی از استرست کم شده و آروم تری من مطمئنم که فندقای خوشگلت هیچ مش ...

عزیزدلم سلام. مرسی که برام نوشتی. چقدر حرفهات خوشحالم کرد. امیدوارم هر چیزی دوست داری همون بشه مهربون ❤️

عزیزم من حساب کردم ۴۱ روز شما میگی ۴۰ پس  ی روز اختلاف داره ی سوال عزیزم عدد ۱۴ را از کجا میار ...

فکر کنم چون تو بارداری طبیعی برای سیکل ۲۸ روزه به طور معمول تخمک گذاری روز ۱۴ هست و لقاح رو همون روز در نظر میگیرن. یعنی روزی که نطفه تشکیل شد انگار ۱۴ روز از شروع سیکل گذشته. حالا برای ماها که یهو جنین رو انتقال میدیم، ۱۴ روز بعلاوه سن جنین اضافه میکنن تا معادل شروع سیکل بارداری طبیعی بشه.