2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  ببخشید هزینه های ابن سینا چطوره؟میشه از پسش براومد؟

عزیزم‌والا حدود ۷تومن تا اونجایی که من پرسیدم هزینه فریز و پانکچر و انتقاله حدود ۳تومنم تا۴تومنم مکمل و امپول .فکر کنم با ۱۲تومن جمع شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به من فقط Q10 میلواید. ماکاویت. ویتامین ای داد. بقیشونو چرا بهت داده عزیزم.

نمیدونم دلیل اینهمه مکمل رو .نوشت و من خریدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ما رو بی خبر نذار از حالت

مرسی عزیزم دکتر گفت اگه انقباض نداری اشکالی نداره فقط فشارتو چک کن که کردم ۱۱ رو ۷ بود گفت اسپرین و قطع کن 

بنطرت خطر داره دیگه هیچی ندیدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نمیدونم دلیل اینهمه مکمل رو .نوشت و من خریدم

حتما نیاز بوده نسبت به آزمایشات و شرایطتت به من فقط همون سه تا رو داد که ۶۰۰ تومن شد مال شما چقد شد؟ ماشالله خیلیم گرونن نمیدونم واقعا نیازه این ویتامینا آخه من واقعا قویم و همه چیم میخورم چه نیازیه. گاهی وقتا میگم اینم یه سیاسته که به خورد ما میدن این داروها رو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من تو پانکچر روز دوم سونو ۶تا فولیکول داشتم که با داروها بزرگ شدن ده تا شد ولی آز amh این ماه انجام ...

عدد AMh ت به AFC ت نمیخوره. آز AMH ت خطا داشته.

AFC ت ملاک بهتری هست. کیفیت تخمکت شاید خیلی خوب نیست که میکرو شدی. شوهرتم مشکل داشت؟

عدد AMh ت به AFC ت نمیخوره. آز AMH ت خطا داشته. AFC ت ملاک بهتری هست. کیفیت تخمکت شاید خیلی خوب نیس ...

اصلا میکرو بخاطر شرایط شوهرم هست.ازمایش amh فردای تموم شدن پریودم بود دکتر گفت هرروزی باشه فرقی نداره

یا رب العالمین
من تو پانکچر روز دوم سونو ۶تا فولیکول داشتم که با داروها بزرگ شدن ده تا شد ولی آز amh این ماه انجام ...

بر اساس  AFC ت احتمال زیاد ذخیرت یک اینا باشه. بازم میتونی آز AMH رو تکرار کنی این بار تو معتبرترین مرکز ولی نیازی نیست. چون AFCت حرف حسابو می زنه. کیفیت تخمکات چه جوری میگی همش خوب بوده؟ آزمایشگاه بهن گفت؟ یعنی همه گرید A بوده؟

سلام عزیزم‌خوبی؟ من الان رفتم دستشویی خیلی ببخشید لک خیلی کوچیک خون قرمز دیدم ولی بعدش هر چی چک کردم ...

عزیزم خواهر شوهر من دقیقا همینجوری لک اومد رفت بیمارستان دهانه رحم باز شده بود و فردا صبحش زایمان کرد

بر اساس  AFC ت احتمال زیاد ذخیرت یک اینا باشه. بازم میتونی آز AMH رو تکرار کنی این بار تو معتبر ...

نه جنین شناس گفت ظاهرشون خوب بودن ومشکل از اسپرمه پرسیدم یعنی تخمک ها مشکلی ندارن گفت ما از داخلشون خبر نداریم برحسب ظاهرش میگیم خوب بوده.دکترزنان هم هردوتایی که رفتم گفتن مشکلی نداری ولی دکتر جدیدم‌گفت چون اسپرم ضعیفه تقویتی میدم تامیشه تخمک راتقویت کنیم.

یا رب العالمین