2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
خوبی نی نی های گلت خوبن ؟

ممنونم عزیزم. انشالله خوبن. قرار شد دو هفته بعد آمنیوسنتز بدم. دیگه دلمو گرم کردم که بچه‌هام بچه‌های خوبین، نمیخوان اذیتم کنن. دیروز باز کوتاه دیدمشون 😛

انشالله به زودی گل پسرت میاد بغلت. حالتو خریدارم 😍😍😍😍 خدا حفظش کنه انشالله❤️❤️❤️🧿🧿🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم خدا حفظشون کنه. انقد امید میگیرم وقتی یه مامان دوقلو میبینم ❤️ بارداری خوبی داشتین؟ دکتره ...

من بعد انتقال مثبت که شد دیگه تهران نیامدم شهرستان خودمان کردستان تحت نظر متخصص بودم اصلا استرس نداشتم بعداز یک هفته سر کار میرفتم

ممنونم عزیزم. انشالله خوبن. قرار شد دو هفته بعد آمنیوسنتز بدم. دیگه دلمو گرم کردم که بچه‌هام بچ ...

خداروشکر حتما خوبن و بسلامت میان بغلت استرس اصلا نگیر 

خخخ اره دیگه ولی این اخرا نمیگذره البته دیرم برام‌نمیگذره شاید دخترم هی میگه بهش فک می کنم ولی همش عصبی میشم تو خودم چون می ترسم خانوادم کرونا نگیرن بتونن بیان پیشم وای هزار تا فکر نمیشینن که تو خونه رعایت می کننا ولی خوب داداشم کرونا گرفته حالشم خیلی خوبه ولی میترسم مامانم و خواهرم و بابام بگیرم نزدیک زایمانمه امروز گریه کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم ممنون خوبم،مرسی که جوابم رو دادین🙏 ممنون همین کارهایی رو که گفتین انجام میدم،آشپزی میکنم ...

عزیزم علائم بارداری از ۶ هفته بارداری تازه خودشو نشون میده خیلیام ندارن همونو 

سلام دخترا و مامانا. من قرار بود چارشنبه بزنگم آزمایشگاه. طاقت نیاوردم الان ز زدم. گفتن 5 تا تخمک دا ...

آخی عزیزم خدا رو شکر انشالا همشون جنین تپل میشن

بله درسته هر فولیکول میتونه چند تا تخمک باشه

برای همین تو سونو قبل پانکچر نمیتونن دقیق بگن چند تا تخمک میشه

ذخیرت چند بود گلم؟ مشکل اسپرم هم دارید؟ 

خداروشکر حتما خوبن و بسلامت میان بغلت استرس اصلا نگیر  خخخ اره دیگه ولی این اخرا نمیگذره البته ...

عزیزممم میفهممت به این چیزها فکر نکن. هر چند هممون یه دوره‌هایی ازین فکر و خیال‌های عجیب غریب میکنیم. ولی مطمئنم همه چیز به خیر و خوشی تموم میشه ❤️

آخ چقدر دختر شیرینه که پا به پای مامانش منتظره 😍

کی خریدی این قیمت مال ما هم جلوش نوشته IU900 ولی ما با بیمه تامین اجتماعی ۳۴۶ تومن شد

من 10 دی خریدم 1 ماه پیش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم از روز انتقالت تا الان + ۱۴ + سن جنین برای شما میشه ۴۰ روز یعنی ۵ هفته و ۵ روز ☺️

عزیزم من حساب کردم ۴۱ روز شما میگی ۴۰ پس  ی روز اختلاف داره

ی سوال عزیزم عدد ۱۴ را از کجا میاریم ؟

عزیزممم میفهممت به این چیزها فکر نکن. هر چند هممون یه دوره‌هایی ازین فکر و خیال‌های عجیب غریب میکنیم ...

ایشاالا بخیر بگذرونه با این مریضی

اره بزرگه دخترم بهم میگه تقصیر توئه دیرحامله شدی که نمیگدره میگم بابا دیگه اخراشه با ذوق ساک شو آماده کرده ایشالا زودی برای شمام بگذره فندوقات و بغل کنی😍

اره دیگه اخراشه  ماشالا ماله توم دیگه اخراشه  ببین اصلا به شکم نیست ولی از الان یهو بزرگ ...

توکل به خدا عزیزم

28 هفته و سه روز هستم، همش به خودم دلداری میدم لگنم خوبه که شکمم زیاد نزده جلو😅😅😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزممم میفهممت به این چیزها فکر نکن. هر چند هممون یه دوره‌هایی ازین فکر و خیال‌های عجیب غریب میکنیم ...

دارچین جون سلام خوشحالم که تا حد زیادی از استرست کم شده و آروم تری من مطمئنم که فندقای خوشگلت هیچ مشکلی ندارن و هردوشونو به سلامتی به دنیا میاری
هیچ وقت روزی رو که حالم خیلی بد بودو تو با حرفات آرومم کردی فراموش نمیکنم و همیشه دعاگوی تو و بقیه بچه های اینجا هستم
میدونم بیخیالی تو این شرایط خیلی کاره سختیه اما خودتو با دیدن فیلم و خوندن کتاب مشغول کن و خیالت راحت که دوتا خوشگلت صحیح و سالمن و دارن واسه خودشون کیف میکنن اون تو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️