2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
از دست مادرشو! نمیذاشته غذای خوب بخوری. حالا خوب شد که مستقل شدی. ولی کلا هیچ چیز شیرینی نباید بخوری ...

یه دنیاممنون عزیزم لطف کردی برام وقت گذاشتید🌹🌹🌹

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
جدی من فکر میکردم قبل از هر پریودی مکمل بخوریم کافیه واسه همون ماه 😕

دکترای نکبتی اینا رو به ما نمیگن. فقط میخوان تند تند جیبمونو خالی کنن. منم بار اول نمیدونستم. بدون پرهیز و مکمل وارد سیکل شدم و کلی ضرر کردم. بعد که رفتم کلی مطالعه کردم دیدم که چقدر این دکترای نامرد و حریص سوء استفاده می کنن. من سیکل اول 12, 13 تومن خرجم شد. دیگه هم تا کلی وقت نداشتیم. چون همه کارای دیگمونم لنگ شده بود به خاطر این خرجا. حواست باشه حداقل سه ماه با شوهرت رژیم بگیرین و مکمل بخورین بعد برو تو سیکل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهریا توروخدا کمکم کنید من توسیکل میکرو هستم دکترم بهم گفت روزی 200 واحد سینال اف بزنم امروز ...

هیچی. کاریش نمیشه بکنی. دیگه زدی. طوریت نمیشه. آمپولاتو خودت تزریق کن. دست هیچ کس نده. کاری نداره که

مرسی عزیزم نه چون اندومتریوز دارم قرار فریز انتقال بدن

عزیزم شما که اندو داری استردیولت بالاست .درسته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشالله همچنین فدات شم. 💗

فدات بسم درخواست دوستیم رو قبول نکردی خودت بهم درخواست بده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلم یعنی منم که اندومتریوز دارم فریز میکنن انتقال میدن؟ چرا برای شما اینو گفته میتونی یه توضیحی ...

عزیزم شما به خاطر اندو مقدار استردیولت بالاست؟میدونی عددش چنده؟

مادرتون چند سالشه؟ من دیدم یه خانمی مادرش ۵۲ ساله بود  این کار رو کرد و انتقال اول باردار شد

عزیزم اون مورد پیش کدوم دکتر بود؟

سلام مهربونم چه راهنمایی کاملی گلم. ممنونم♥️🥰🌷

خواهش میکنم. موفق باشی😍❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
Q10.آسپرین.bestfolate .fefol.supracal.macavit.متورال و والزومیکس.هیدروکسی کلروکین سولفات بله طرازی ...

به من فقط Q10 میلواید. ماکاویت. ویتامین ای داد. بقیشونو چرا بهت داده عزیزم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
از دست مادرشو! نمیذاشته غذای خوب بخوری. حالا خوب شد که مستقل شدی. ولی کلا هیچ چیز شیرینی نباید بخوری ...

خرما برای چند ماه قبل از انتقال هم خوب نیست؟ من بیش از اندازه رطب میخورم. الان جنین فریز دارم و چند ماهه دیگه میخام انتقال بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻