2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست
اصلا حوصله جر و بحث باهاشو نداشتم خیلی بی حوصله ام

حق داری خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظر من شیافتو بکن دوتا و امپولم دوتا باهم توی ی سرنگ .آمپول یکی توی دراز مدت جواب میده

هر چی به دکترم میگم قبول نمیکنه میگه سه تا شیاف و یه آمپول و تمام

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا گفت یکی بزن تو نت خوندم نوشته بود برای حفظ بارداری ضروریه 

چه جالب .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اوه اوه😂😂😰 تو فقط آرامش داشته باش عزیزم روزی چند بار تمرکز کن نفس عمیق بکش به تودلیات فککن اعصابت ...

منم از این نگرانم که با این همه آمپول و شیاف و قرص باز چرا خونریزی کردم

این دکتر من میگه آسپرین رو قطع نکن ولی من میخوام فعلا دو روز نخورم تا برم مطب

به نظر من قطع کن باور کن اتفاقی نمی افته 

ماهنده جان بنظرم اگر امکانشو داری تهران انجام بدی بهتره خوب چون تا اونجایی که من خوندم به جز دک ...

آره عزیزم. امروز همسرم بیاد با هم مشورت کنیم ببینم چی میگه. خسته شدم تو این مرکز بخدا. از اول یا هی میگفتن اهدایی بگیرین یا آزمایشات عجیب و غریب برامون مینوشتن. با بدبختی sdf گرفتن از همسرم. الان هم اگه سر بیوپسی راضی نشن میرم رویان. خسته شدم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اه  به خاطر بچت توجه نكن  باور كن اعصاب خيلي موثره

بخدا حاضرم بچه ام چیزیش نشه این بیاد ور دلم فقط حرف بزنه

آره چطور مگه؟

گفتم یهو نکنه واژینال میذاری تحریک میشه دهانه رحم و باعث خونریزی میشه گاهی

گفتم یهو نکنه واژینال میذاری تحریک میشه دهانه رحم و باعث خونریزی میشه گاهی

نه از دفعه قبل که خونریزی کردم رکتال میذارم فقط عفونت گرفتم با اپلیکاتور پماد استفاده میکردم نکنه از اونه

تعداد اسپرمش چقدر بود عزیزم؟ درصد اسپرم زنده چطور؟

عزیزم من اطلاعی از تعداد و تحرک روز لقاح ندارم فقط میدونم اون روز مورفولوژی صفر بود ،ولی قبل از اون تعداد ثابت نبود ،گاهی به ۲۰ میلیون میرسید و گاهی هم به زیر هزار

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
همسرم خونه نیست یه شهر دیگه رفته کار اداری داشت تو خونه تنهام نمیتونم برم مطب خدا به دادم برسه

تو همچین مواقعی که داروهات مطمیئن نیستی اثرش کافی بوده و دکترتم در دسترس نیست باید بری همون مرکز ناباروری یا همون بیمارستانی که تخمک کشی و انتقالت رو انجام دادی

نه از دفعه قبل که خونریزی کردم رکتال میذارم فقط عفونت گرفتم با اپلیکاتور پماد استفاده میکردم نکنه از ...

خیلی عمیق نبر داخل به اندازه ی بند انگشت

رویان رفتی؟ جنین داشتی؟

آره رویانم ،خدا رو شکر ۶ تا جنین تشکیل شد ،دو تا رو فرش انتقال دادم که منفی شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...