2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
سلام دوستان  ممكنه راهنماييم كنيد  شما براي آزمايش كرونا قبل انتقال داخل تهران كجا رفتيد ...

من خود ابن سينا ازم گرفتن 

تو مراحل مختلفش كلا سه بار شد 

هر سه هم از حلق بود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزيزم كابرلين نداد فقط ده روز اول ازيترومايسين، اكتووركو و امپول انوكسا داد. تا الان خوب بودم امر ...

تخمدانت جمع میشه گلم نگران نباش، من که بعد از تخمک کشی شکمم شدیدا آب آورد و رفتم آبشو کشیدن، دکتر می گفت تخمدانام هر کدوم اندازه یه طالبی کوچک شدن، خیلی اذیت شدم ولی بالاخره خوب شدم، تو هم خوب میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم ببخشید منم پانکچر شدم منتظر پریود دوم هستم ولی 3-4روزه تاخیر انداختم به نظرت طبیعیه؟  ...

سلام اره ۶۰روز تا دوروز هم چندقطره بود بعد بیشتر شد بچه ها اینجا گفتن طبیعیه.به مطب دکترمم زنگ زدم گفت تادوروز دیکه اگه نشدی بیا مطب که شدم.البته اول گفت تست بارداری بده گفتم باردارنیستم شوهرم ازواسپرمه

یا رب العالمین
سلام عزیزم ببخشید منم پانکچر شدم منتظر پریود دوم هستم ولی 3-4روزه تاخیر انداختم به نظرت طبیعیه؟  ...

ببخشید من جواب میدم، طبیعیه عزیزم، پریود دوم برای منم تاخیر داشت، بعد از ده روز تاخیر رفتم دوتا آمپول پروژسترون زدم که پریود شم، بعد از شش روز از تزریق آمپول پریود شدم،برای اکثریا تاخیر داشته، نگران نباش.

سلام اره ۶۰روز تا دوروز هم چندقطره بود بعد بیشتر شد بچه ها اینجا گفتن طبیعیه.به مطب دکترمم زنگ زدم گ ...

پس منم حالا حالا ها منتظرش نباشم

آخه صبحا که از خواب پا میشم درد پریودی دارم بعدش رفع میشه همه برنامه هام انگار وابسته به این انتقال شده از طرفی هم نزدیک عید بشه ترجیح میدم بیوفته بعدش 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ببخشید من جواب میدم، طبیعیه عزیزم، پریود دوم برای منم تاخیر داشت، بعد از ده روز تاخیر رفتم دوتا آمپو ...

خب خیالم راحت شد

به نظرتون منم برم دکتر برام امپول بنویسه یا صبر کنم خودش بیاد

شما چندم سیکلتون براتون انتقال دادن

مرسی که جواب دادی❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب خیالم راحت شد به نظرتون منم برم دکتر برام امپول بنویسه یا صبر کنم خودش بیاد شما چندم سیکلتون بر ...

10 تا 14 روز صبر کن، اگه نشدی دکتر عمومی هم بری برات آمپول پروژسترون رو تو دفترچه می نویسه فقط بگو دوتا بنویسه یکی کمه، من هایپر شدم انتقال ندادن هنوز، انشاءالله بعد از عید.

10 تا 14 روز صبر کن، اگه نشدی دکتر عمومی هم بری برات آمپول پروژسترون رو تو دفترچه می نویسه فقط بگو د ...

آهان مرسی❤️

خب منم هایپر شدم

مگه تو سیکل دوم انتقال نمیدن؟! 

دوستان برای آزمایش ذخیره تخمدان دکتر باید غیر از AMH چه فاکتورهای دیگه ای رو بنویسه؟ روز 3 پریودی ...

Amh روز خاصی نداره. ولی fsh و lh باید روز سه قاعدگی انجام بدی. اینا میشن آز خون. سونوی روز دوم سوم پریود هم برای شمارش تعداد فولیکول انترال یا همون Afc انجام میشه. نتیجه AMH و AFC باید با هم متناسب باشن. وگرنه در سنجش AMH خطا وجود داشته

آهان مرسی❤️ خب منم هایپر شدم مگه تو سیکل دوم انتقال نمیدن؟! 

فدات، من علاوه بر این چون درخواست pgd دادم و هنوز pgd انجام نشده دیگه میفته بعد از عید، برای مرکز ما اگه اگه هایپر شی فکر کنم سومین سیکل انتقال بدن کلا.