2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فرزی جان شما مگه پانکچر شدید ؟چندتا تخمک و جنین شد؟جنینها چند روزن؟

بله پانکچر شدم خداروشکر اون روز همسرم نمونه عادی داد.

روز فریز اونجا نبودم میخاستن روز دوم فریز کنن خودم ازشون خواستم سه روزه باشن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفم عزیزم ،انشالله که خدا به زودی دلت رو شاد کنه  حتما باید تماس بگیریم و نتیجه رو اطلاع بد ...

ممنونم آره عزیزم باید اطلاع میدادی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چون یه بار انتقال منفی داشتی واسه بار دوم گفتن اول آزمایشای ایمنی انعقادی بدی؟

تا حالا دوبار انتقال دادم منفی شد اگه دکترم نگه خودم بهش میگم برام بنویسه فکر کنم خودش بگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین انشالله روز ولنتاین بهترین خاطره عمرت برات رقم بخوره. خداکنه خواهر من دیگه دارم کم میارم& ...

قربونت برم عزیزم اصلا غصه نخور ها بذار هر چی میخوان بگن انگار نه انگار بخدا منم کم از اطرافیان نشنیدم از این حرفا فقط می گفتم خدایا واگذار میکنم به خودت اونا هیچ وقت نمیتونن ماها رو درک کنن..برای اینکه بسوزه می گفتی آره خداروشکر خوشبخت خوشبختم میخوام تکمیلش کنم فکر هم نمیکنم به کسی ربطی داشته باشه

مطمئن باش خدا به زودی انقدر دلتو شاد میکنه که همه ی این حرفای خاله زنکی یادت بره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام سارا جان الهی بگردم چقدر امید داشتم اینبار مثبتشی😔انشاالله بحق فاطمه زهرا دفعه دیگه جواب میگیر ...

قربونت گلم فسمت نبوده

تو چخبر؟خیلی تو فکرتم چند روزه

یه سوال خانما dfi بالا رو میکرو تاثیر منفی داره؟ توروخدا اگه کسی چیزی میدونه جواب بده

سلام گلم. معمولا جنین تشکیل میشه ولی سقط میشه. من خودم الان dfi شوهرم سی هست. با کلی شک دارم وارد میکرو میشم. البته سی حد طبیعیه البته مورفو و تحرک اسپرم همسرم صفر هست حالا چون از بیضه بیوپسی میکنن میگن dfi بهتر میشه. حالا راست باشه نمیدونم‌. نگران نباش با مراقبت پایین میاد. واسه همسر من شصت بود اول

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
قربونت گلم فسمت نبوده تو چخبر؟خیلی تو فکرتم چند روزه

گلم ابنبار حتما با مراقبت بیشتر وارد میکرو بشو عزیزم. شوهرت رژیم درمانی کنه و از شیش ماه قبل بهش مولتی ویتامین قوی بده. خودتم حتما وزن کم کن. نتیجه میگیری توکل بر خدا. وقتی جنین داشتی یعنی امکانش هست عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خداروشکر .....میگی سه روزه فریز کردن منظورت اینه بلاست نشدن ؟یا حالا مشخص نمیشه

خوب روز ۳ فریز کردند دیگه، معلوم نیست اگر فریز نکنن و صبر کنن اینها بلاست بشن یا نه. شاید بلاست بشن شایدم از بین برن 

نمیشه امتحان کرد که...  

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خوب روز ۳ فریز کردند دیگه، معلوم نیست اگر فریز نکنن و صبر کنن اینها بلاست بشن یا نه. شاید بلاست بشن ...

عزیزم جواب آزمایشت اومد خبر بده ان شاالله بتات بالا رفته باشه .امید به خدا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️