2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادته که میذاشتن بلاست بشه همه از بین میرفتن 😔

واسه من دفعه پیش تو ابن سینا میخواستن هر شش تا جنین رو بلاست کنن ۳ تاش از بین رفت و اون سه تا هم انتقال دادم نگرفت.این دفعه فقط می گفتم سه روزه انتقال بدن .من نمیدونم چه اصراری به ۵ روزه دارن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خداروشکر .....میگی سه روزه فریز کردن منظورت اینه بلاست نشدن ؟یا حالا مشخص نمیشه

نه چون میکرو قبل بلاست نشدن دیگه خیلی ریسک داره اینبار سه روزه میخام انتقال بدم. 

عزیزم تا میتونی این مدت ریلکس باش. من هشت ماه اینجا سر میزدم و روز و شب پیامای بچه ها رو میخوندم ولی ماه قبل از پانکچر بخاطر استرس زیاد و ناامیدی تصمیم گرفتم دیگه نیام با اینکه یک ماه نیومدم و سعی کردم ارامشم بیشتر باشه وقتی دکترم سونوم میکرد ب ماماش گفت نمیدونم چرا توی این مدت پاندمی، هر چی سونو میکنم دو روز یک بار، فولیکولا فقط یک سایز رشد میکنه. قبلنا وقتی دو روز یه بار مریض رو سونو میکردیم دو سه سایز فولیکولاش رشد میکرد.

بعد خودم حرف دکتر رو به دکتر داروخونه رویان گفتم. در جوابم گفت تاثیر دوران کرونا، روی بیمارها خیلی زیاده اینقد این دوران، تشنج و اضطراب زیاده که داروها مثل قبل تاثیر نمیزاره.

حالا هم تصمیم دارم از دو سه ماه قبل از انتقال دیگه مطالب رو نخونم و شرایطم رو مقایسه نکنم. این مدت متوجه شدم شرایط هیچ زوجی مشابه نیست حتی اگر تمام فاکتورا یکی باشه تاثیر متفاوتی میگیرن. تنها کاری ک تاثیر مثبت داره و بهت پیشنهاد میکتم فقط رعایت رژیم غذایی و انتخاب مرکز خوبه.. بقیه اش رو اصلا نمیتونی حدس بزنی یا کنترل کنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر .....میگی سه روزه فریز کردن منظورت اینه بلاست نشدن ؟یا حالا مشخص نمیشه

و حتی ب همه ی نظرات پزشک ها هم نباید اهمیت بدی. مثلا همین دکتر شما ک گفته با دی اف ای بالای سی میکرو نکنید. اصلا اهمیت نده و فقط رژیم رعایت کنید انجام بدید. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه چون میکرو قبل بلاست نشدن دیگه خیلی ریسک داره اینبار سه روزه میخام انتقال بدم.  عزیزم تا میت ...

دقیقا همینطووره که گفتی 

من اینقدددددددر مطالب میخونم و مقایسه میکنم که همش استرس دارم حتی استرس دیگران 

الان ذخیره تخمدانم ۱/۹۴هست ایقد از صبح درموردش تحقیق کردم که غذام کااااااامل سوخت ....هیچی هم نخوردم ...به شوهرمم نرسیدم ....آخرشم یکی گفته بود واااای ذخیرم خیلی کمه دارم یاعسه میشم .دکتر گفته ..گفتم چند ؟گفت ۲

به جز استرس چیزی نصیبم نشد 🤗

آخه خیلی جاها میذارن بلاست بشه .....یا مثلا میگن چندتاش بلاست چندتاش سه روزه 

اگه بخان بزارن بلاست بشه هم سه روز فریز میکنن و دو روز قبل از انتقال ذوب میکنن که بلاست بشه. ولی من کلا همون روز ذوب انتقال میدم.

و حتی ب همه ی نظرات پزشک ها هم نباید اهمیت بدی. مثلا همین دکتر شما ک گفته با دی اف ای بالای سی میکرو ...

من بخوام برای خودم مکمل بگیرم چیا بگیرم ؟

طبق ذخیره ۱/۹۴

Fsh6

ویتامین دی ۱۰

فعلا تا درمان رو شروع نکردم چه مکملهایی بگیرم که هورمونی نباشه (که باعث بزرگ شدن فیبروم نشه)

اگه بخان بزارن بلاست بشه هم سه روز فریز میکنن و دو روز قبل از انتقال ذوب میکنن که بلاست بشه. ولی من ...

اینجوری خوبه اگر شانست رو امتحان کنی 

البته اگر بالای ۱۰تا جنین داشته باشی میشه شانس رو امتحان کرد 

الهی آمین انشالله روز ولنتاین بهترین خاطره عمرت برات رقم بخوره. خداکنه خواهر من دیگه دارم کم میارم& ...

گلم دیگه به هیچ وجه مسائلتو برای دیگران بازگو نکن. من این کارای مربوط به بارداری و دکتر و مشکلاتمو  مامان و خواهر و یه دوست صمیمیم میدونن. البته خانواده شوهرم هم میدونن چون همش فشار میاوردن که بچه دار شین و ما هم پول نداشتیم دیگه و مجبور بودیم ازشون کمک بگیریم. وگرنه اصلا بروز نمی دادیم. البته هیچی براشون نمیگم و اونا هم متوجهن که نباید آمارگیری کنن. البته خواهرشوهر کوچیکم خیلی اذیت می کرد که بالاخره آروم آروم خودشو جمع و جور کرد و آمد و شد هم آن چنان نداریم که باعث رنجیدنمون بشن

من بخوام برای خودم مکمل بگیرم چیا بگیرم ؟ طبق ذخیره ۱/۹۴ Fsh6 ویتامین دی ۱۰ فعلا تا درمان رو شرو ...

عزیزم اول و آخر تغذیه. شیر محلی اصل بخور با عسل طبیعی. صبح ها به جای چای دمنوش بخور. سردیجات و سرخ کردنی و فست فود حذف کن. ویتامین دی و کیوتن و امگا سه و ویتامین سی. روزی سی دقیقه پیاده روی. میوه و سبزی زیاد بخور. مغز پسته و گردو هم عالیه. گوشت گوساله و مرغ حذف یا کم بخور. مثلا مرغ رو بزاری سوپ بشه خوبه نهایت 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
گلم ابنبار حتما با مراقبت بیشتر وارد میکرو بشو عزیزم. شوهرت رژیم درمانی کنه و از شیش ماه قبل بهش مول ...

عزیزم من هنوز ۵ تا جنین دیگه دارم تخمک کشی نمیشم

ان شاالله هر چی خدا بخواد چون این دفعه همه چیو رعایت کرده بودم رژیم ورزش درازنشست ولی خدا نخواد نمیشه

فعلا که از لحاظ روحی داغونم.فقط خدا کمکمون کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

ای جانم. غصه نخور. خدا بزرگه. هممون داغونیم. پس هنوز شانس داری گلم. توکلت بر خدا. من الان سعی میکنم با کار هنری سر خودمو گرم کنم. واسه روحیم خوبه. نه اینکه هنرمند باشم ها. ولی خب همینقدر کمش هم واقعا بهم ارامش میده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰