2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یه سری آزمایش هست که نشون میده آندومتریوز چه وضعیتی داره نه اصلا ذخیره رو نمیخوره گلم، یکی از آزمای ...

اخه هر بار فقط دو سه تا جنین داشتم

میترسم لاپارا بشم بعد دو سه تا جنین هم انتقال بدم منفی شه

دیگه جنینی نداشته باشم 

از اون ورم ذخیره ام کم شده باشه

عزیزم قبل از شروع درمان باید بری بیمارستان تشکیل پرونده بدی تو کمیسیون کیستو مطرح میکنن و تایید میکن ...

سلام خوبی عزیزم من چندروزدیگه عمل تخمک کشی دارم،فعلا دارم آمپول میزنم برای آی وی اف،خودشون میگن دوماه جنین روفریزمیکنیم،میشه بگیم فریزنکنند؟؟

خدایاشکرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوبی؟ کوچولو حالش خوبه؟😍😍😍

سلام تا اینجا که خوبم انشاالله از این به بعدم همینطور پیش بره...نی نی هم خوبه سلام میرسونه😍همش دوس دارم هرچه زودتر برم سونو ببینم حالش چطوره خیالم راحتشه...نی نی های شما خوبن انشاالله دارچین جان؟؟

من یک بار سقط دوبار افت بتا با  ivf یک بارم افت بتا طبیعی ک الان مشکل ایمنی نشون داده، کاریوتای ...

خب پس بیشتر که گرون شده به خاطر ژنتیک بوده عزیزم انشالله این سریع مامان میشی و صحیح و سلامت نی نی رو بغل میکنی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم میدونی اگه بخوان همه تست های تکمیلی و تشخیصی دنیا رو برات بنویسن چند صفحه میشه؟ آخه شما که تا ...

عزیزم درست میگی. ولی اگر یه مشکل خونی کوچیک وجود داشته باشه تمام هزینه های آی وی اف به فنا می ره. نمونش زن همکار شوهر من. که با یه سیکل آی وی اف که به سقط منجر شد, خودش کلی تلاش کرد تا سردربیاره مشکل از چیه. که آخر با شک کردن به مقدار anaو انجام هنه مارکرهای این تست, علتش مشخص شد. یا مثلا dfi که اینقدر مهمه, اینجا برای ما ننوشتن. در حالی که شوهر من سابقه واریکوسل شدید داره که دوباره هم عود کرده. در حالی که کسایی که واریکوسل داشتن حتما باید از این لحاظ چک بشن و من اینجا با این تست آشنا شدم و راه دیگه ای نبود که بفهمم. حتی مکمل ها هم فوق العاده مهمن. مثلا قبلا شوهر من از این مکمل های کلی می خورد و مورفولوژیش خوب نمیشد. بعد دیگه تک تک و جدا جدا مکمل گرفت. یعنی ویتامین سی جدا, زینک جدا, سلنیوم جدا و .... با دوز های بالا. این جوری شد که فاکتورای آزمایشش بهتر شد. به نظر من نیاز هست که از خیلی چیزا و تجربیات همدیگه اطلاع پیدا کنیم و در نظر داشته باشیم چون یه جور پیشگیری میشه برامون. البته قبول دارم که نباید باعث وسواس فکری و استرس وحشتناک بشه. باید روی خودمون کنترل داشته باشیم

عزیزم میدونی اگه بخوان همه تست های تکمیلی و تشخیصی دنیا رو برات بنویسن چند صفحه میشه؟ آخه شما که تا ...

ممنونم عزیزم نه ناراحت که نمیشم مرسی که راهنمایی میکنی من که دکترم رو نمیشناسم ولی خب خیلیا گفتن خوبه خودمم جلسه ای اولی که رفتم پیشش خیلی خوب به نظر میرسید و یه حس خوب بهم داد. حرفات درسته ولی بعضی چیزا رو دکترا انجام نمیدن و خودمون باید بگیم مثلا همین دی اف آی همسرمو دوتا دکتر اورولوژی که همه میگن خوبه ننوشته بود براش دکتر زنانم خیلی تعجب کرد که چرا ننوشته ببین گلم اتفاقا الان طوری شده که باید خودمون هم خیلی چیزا رو بدونیم و به دکترمون پیشنهاد بدیم این نظر شخصیه منه که توی این یک سال ناباروری متوجه شدم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام تا اینجا که خوبم انشاالله از این به بعدم همینطور پیش بره...نی نی هم خوبه سلام میرسونه😍همش دوس ...

خداروشکر عزیزم.. همش گوشه ذهنمی. انشالله زودی میگذره میری میبینیش خیالت راحت میشه   

کی باید بری سونو؟

من دیروز رفتم یه سونو دیگه. اونم کلی وقت گذاشت و گفت اینکه یه بار تو قلبش reverse wave مشاهده شده یکم جای شک میذاره، اما من الان هر چی بررسی میکنم این مشکلو نمیبینم. توصیه به اکو کرد و گفت ممکنه بری اکو نرمال باشه. ضربان قلبش که قبلا 194 بود الان شده بود 170. گفت یکم بالاست ولی جنین حرکت میکنه به اون وابسته است.

یه موضوع دیگه هم این بود که اون قل بزرگه هی داره بزرگتر میشه    نمیدونم طبیعیه یا نه. رادیولوژیست گفت مشکل خاصی نیست. الان چند روز از سن واقعیش CRL بزرگتری داره. حالا باید همه اینا رو ببرم پیش دکتر رحیمی ببینم چی میگه. حنطوش رو نتونستم پیدا کنم آخرش.

راستی گفت اینا چیزایی نیستن که پزشکی قانونی بابتش مجوز ریداکت بده. پزشکی قانونی باید مجوز بده؟

عزیزم درست میگی. ولی اگر یه مشکل خونی کوچیک وجود داشته باشه تمام هزینه های آی وی اف به فنا می ره. نم ...

میفهمم چی میگی عزیزم. آخه میدونی اطلاعات و شکیات ما نسبت به پزشک ها خیلی اندکه. اون اگه بخواد همه عواملی که ممکنه روی باروری تاثیر بذاره رو از اول در نظر بگیره خیلی زیاد میشه. برای همین پله پله پیش میره و انتخابی عمل میکنه. ما دو تا آزمایش اضافه تر بلدیم هی میگیم اینم بنویس اونم بنویس بعد فکر میکنیم اگه ننویسه خوب نیست  

گلم من بلد نیستم عکس آپلود کنم ،صفحه ۱۷۳۰۴ و ۱۷۳۰۵ گذاشتم ،میتونی ببینی 

مرسی عزیزم. ببین برای آپلود عکس, روی همین فلش یعنی علامت ریپلای میزنی بعد به جای اینکه تایپ کنی میزنی رو علامت تصویر که بالای کادر ریپلای هست. بعد داکیومنت رو انتخاب میکنی بعد فایلای گوشیتو نشون میده و عکس رو هرجا که سیو کردی مثلا آلبوم دوربین هست یا گالری یا هر جای دیگه, اینو پیدا میکنی میزنی روش, بعد باید صبر کنی که آپلود بشه. زیرش یه نوار میاد که باید به صد درصد برسه تا آپلود شه بعدم که میفرستیش

من هنوزم یه چنتا از آمپولام مونده بود که 29 سیکل پریود شدم، نگران نباش گلم به موقع پریود میشی، گاهی ...

اره دوره دوم خیلیا با امپول پریود میشن ..نمیدونم چرا استرس گرفتم واسه پریود شدن 

خداروشکر عزیزم.. همش گوشه ذهنمی. انشالله زودی میگذره میری میبینیش خیالت راحت میشه     کی ...

دارچین جان انشالا مورد خاصی نیست و هردوتا فسقل سالمن . کار خوبی کردی که جای دیگه هم رفتی میخواستم بهت بگم دیدم انقدر ناراحتی درگیرت نکنم . اینکه یکم بزرگتر یا کوچکتر باشن کاملا طبیعی هست . در هر صورت پزشک رادیولوژی اندازه میزنه ممکنه تو روش اندازه گیریش خطا باشه مثل طول سرویکس من که مطمئن بودم اشتباه گفته و دو هفته بعد که جای دیگه انجام دادم دیدم درست گفته این بار . پس یکم خطا کاملا طبیعیه . ضمن اینکه جنین تو مراحل رشدش ممکنه یه هفته هایی بیشتر و یه هفته هایی کمتر رشد کنه . انشالا شنبه با خبرهای خیلی خوب میای