2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من منتظر پری دوم بعد از پانکچرم ولی الان 11 روز عقب افتاده.. شما میدونید نهایتا چند روز ممکنه تاخیر داشته باشه. همیشه منظمم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای بابا چرا ننوشته آخه. شما سقط داشتی یا آی وی اف منفی. کاریوتایپ چیه گلم

من یک بار سقط دوبار افت بتا با  ivf یک بارم افت بتا طبیعی ک الان مشکل ایمنی نشون داده، کاریوتایپ ازمایش ژنتیک هست ک یک ماه طول میکشه جوابش بیاد و ازاده ۵۲۰ تومان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه شما آزمایش ایمنی و انعقادی هم داده بودی؟ چه دارو و آمپولی توی سیکل مصرف کردی

یه آزمایش ایمنی دادم چند ماه پیش نمیدونم کامل بود و همه فاکتورها رو ببرسی میکرد یا نه ولی تو جوابش همه چیز نرمال بود

داروهام آمپول پروژسترون- قرص استرادیول- ژل کرینون- اندومترین-

پردنیزولون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خب فکر کنم این هنوزم کامل نیست ولی من اصلا دقیق نمیدونم خدا ازشون نگذره که درست نمینویسن  

عزیزم میدونی اگه بخوان همه تست های تکمیلی و تشخیصی دنیا رو برات بنویسن چند صفحه میشه؟ آخه شما که تا حالا IVF نکردی چرا باید بیخودی اینهمه آزمایش بدی؟ دکتری که بیخود و بی جهت کلی آزمایش مینویسه از نظر پزشکی اصلا و ابدا باسواد محسوب نمیشه!

ولله من یه بار انتقال منفی داشتم برام همینا رو نوشت که بازم خیلی دکترها نظرشون اینه که نیاز نیست. از جواب همینا که تازه نرمال و بعضا لب مرز بود دارو داد و خداروشکر نتیجه گرفتم. 

شرایط دوستمون خیلی با شما متفاوته. انقد خودتو با بقیه مقایسه نکن. به نظر من موندن شما تو این گروه برات سمه. امیدوارم ناراحت نشی من به خاطر خودت میگم. یه مدت نیا. از روز اول همه گفتن دکتری رو انتخاب کنین که بهش اعتماد دارین دیگه باهاش برین تا ته. نه اینکه دوباره بیای اینجا بپرسی خودم کدوم مکمل ها رو جدا مصرف کنم. دکتر فقط بهم اینو داده. بعد یه لیست صدتایی بگیری که بری بخری

دکتر به مرور تو‌ روند درمان به مکملهات اضافه میکنه یا تغییر میده. به نظرم اگه اعتماد نداری دکترتو عوض کن. اما یکی رو انتخاب کن و دیگه اینجا نظر نپرس. 

خانما سلام. من پنج روز بعد پانکچرم پریود شدم و ده روز از موعد پریودمم زودتر شدم ولی خیلی خونریزیم کمه وقتی خیلی عذر میخوام دسشویی میرم کامل خونریزی میکنم ولی در حالت عادی خیلی کم پد نوار بهداشتی کثیف میشه خیلی نگرانم نکنه بخاطر خوردن فرتیل سی ام باشه؟ اخه من سری پیش که پانکچر شدم اولین پریودم شدیدتر بود خونریزیم ولی اینسری کمه خیلی نگرانم یعنی چرا کسی میدونه؟؟!

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم وقتی امپولات تموم شد پریود شدی؟

من هنوزم یه چنتا از آمپولام مونده بود که 29 سیکل پریود شدم، نگران نباش گلم به موقع پریود میشی، گاهی دوره دوم پریود بعد از تخمک کشی عقب میفته، برای من دوره اول که به موقع بود، دوره دوم تاخیر داشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من منتظر پری دوم بعد از پانکچرم ولی الان 11 روز عقب افتاده.. شما میدونید نهایتا چند روز ممکنه ...

طبیعیه گلم، برای منم ده روز عقب افتاد، آمپول پروژسترون زدم، شش روز بعد از تزریق آمپول پریود شدم، اگه دیدی خیلی عقب افتاد دوتا آمپول پروژسترون تزریق پریود میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مرسی فدات شم 💕 به امید خدا آره عزیزم بیشتر هم داشتم ولی سه روز فریز نمیکردن ، صبر میکردن بلاست شن ...

خیلی کاره خوبی کردی اومدی ایران .خدارو شکر عزیزم

پیش کدوم دکتر رفتین؟

آره واقعا اینطوریه ان شاالله به حق غریبی امام رضا خدا بغل همه ی منتظرای نینی رو با اولاد سالم و صالح ...

الهی امین بسلامتی بگذروتی و بارتو زمین بذاری 😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
خانما سلام. من پنج روز بعد پانکچرم پریود شدم و ده روز از موعد پریودمم زودتر شدم ولی خیلی خونریزیم کم ...

طبیعیه تو پانکجر دستکاری میشی زودتر پری میاد کمو زیاد 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش