2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام آنا جون من دیروز رفتم مطب دکتر زرنانی بیمارستان گاندی 3.6=tsh و 1100=anti tpo البته بارداری ...

عزیزم من تجربه آنتی تی وی او بالا ندارم اما به نظرم طبق تجویز دکتر عمل کن ایشون به شرایطت اشراف دارن.... 

اخیرا یکی از دوستان به خاطر همین آنتی تی وی او دو بار سقط داشت.... 

پس جدی بگیرش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم قبلا دی اف آی اسپرم شوهرم سر مرز بود یه مدت رعایت کرد مکمل خورد حداروشکر اومد پایین الان دوباره ...

ورزش فکر کنم زیاد خوب نباش الان که میخوایین وارد سیکل بشین.... 

کلا هر چیزی که ب ی ض ا هارو گرم کنه خوب نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم دکتر مریم اصغر نیا آره دکتر خوبی هستن اما نمیدونم چرا بدنم جواب نداد این سری چندتا از دوستام ا ...

انشالله شمام زوده زودب خواسته دلتون برسین عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
کارشون اینه درسته حرف مفت زیاد میزنن اما یه عالمه بیمار شبیه ما زیر دستشون بوده  خیالت راحت ن ...

فداي تو يعني ميشه منم يه روز برم واسه خريد سيسموني🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون گلم نحوه مصرف رو بهم میگید از چ روزی و تا چند روز بخورم؟ الان روز دوم هستم ذخیرمم کمه

دكتر به من گفت هروز روزي يدونشو بريز تو ليوان بخور فرقي نميكنه كه چند سيكلي از همين امروز شروع كن نگران ذخيره كم نباش انشاالله با دارو تخمكاي زياد داري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستيها هركي قانوين تبصره يا چيزي سراغ داره كه بشه باهاش استعلاجي گرفت بعنوان استعلاجي دوران بارداري ...

عزيزم من نميدونم شما كجا شاغل هستي ؟ يا وضعيت شغليت رسمي هست يا پيماني يا قراردادي ؟ ولي من خودم چون توي آموزش و پرورش شاغل هستم قوانين اونجا رو ميدونم چطوريه ، براي افرادي كه رسمي يا پيماني هستن هم راحت تره كه البته نيروهاي قراردادي هم اگر شرايط خاص داشته باشن ميتونن مرخصي بگيرن ولي تا اونجا كه ميدونم ممكنه بين بيمه هاشون وقفه بيفته .

من خودم نيروي رسمي هستم و براي مرخصي استعلاجي به درمانگاه فرهنگيان مراجعه كردم و مداركم رو كه شامل مدارك آي وي اف و آخرين سونوم و دستور مرخصي استعلاجي ( اين دستور ميتونه از طرف متخصص بيرون درمانگاه هم باشه كه براي من بارداري قبليم همه از متخصص بيرون درمانگاه بود ولي اگر متخصص داخل خود درمانگاه باشه شايد بهتر باشه ) تحويل دادم و تونستم مرخصي استعلاجي بگيرم كه البته به مدت يك ماه به يك ماه بايد تمديد بشه تا ٤ ماه كه اين ميزان در بارداريهاي طبيعي هم اگر پزشك متخصص لازم بدونه معمولا مشكلي نداره .

بيشتر از ٤ ماه هم كه همين مدارك رو كه بالا گفتم رو من در بارداري قبليم كه با آي وي اف بود به مركز درمان استان تحويل دادم و باز تونستم مرخصي ام رو تمديد كنم . 

حالا شما هم احتمالا بايد از مركز درماني سازماني كه شاغل هستي اقدام كني .

۵ روز نوشت ولی استفاده نکردم نمیخاستم تو اداره کسی بدونه میترسیدم منفی بشم ... پنج شنبه انتقال دادم ...

تارا جون پس تا اونجا كه متوجه شدم شما شركت نفتي هستي ، پس خانمي اصلا به رييست نبايد كار داشته باشي براي مرخصي استعلاجي همون مداركي رو كه بهت گفتم ببر مركز درمان صنعت نفت براي ما كه تا ٢١ روز اول همون لحظه جوابش معلوم ميشه و ميتونيم راحت سر كار نريم و اصلا به كسي مثل رييس يا مدير ربط نداره نامه اداره درمانيمون رو ميبريم كارگزيني تا حكم مرخصي برامون بزنن ، بعد از ٢١ روز هم قبل از اينكه مرخصي تمام بشه من خودم مداركم رو ميبردم درمانگاه فرهنگيان ( تقريبا يك هفته قبل از اتمام مرخصي ) وقتي مدارك رو تحويل ميدادم يك هفته طول ميكشيد تا جوابش توي كميسيون مشخص بشه كه هميشه هم موافقت ميشد بعد دوباره ميرفتم كارگزيني تا حكم مرخصيم رو برام بزنن .

تارا جان خوبین شما؟ ببخشید اینطور که از پیاماتون فهمیدم یا خودتون نفت کار میکنین یا همسرتون. میخواس ...

عزیزم قبل از شروع درمان باید بری بیمارستان تشکیل پرونده بدی تو کمیسیون کیستو مطرح میکنن و تایید میکنن که نیاز به ivf داری معمولا تایید مبکنن چون شرایطش خیلی سادس یکسال از ازدواج گذشته باشه و سن مادر زیر ۴۸ سال باشه

در مورد هزینه ها طبق کتابچه تعرفه پرداخت میکنند

اینطور یادمه که ما واسه پانکچر و فریز جنینها حدود ۴.۸۰۰ داده بودیم حدود ۴ تومنشو دادن و واسه داروهای پانکچرم ما حدود ۴ تومن پرداخت کرده بودیم که ۳.۸۰۰ رو بهمون داد.

با اینکه دکترم بسته به شرایطم دو سه بار بعضی داروهامو عوض کرد و داروی مشابه تجویززمیکرد و بعضی داروها استفاده نشده تو یخچال مونده ولی بدون توجه به خرید داروهای مشابه همه رو پرداخت کردن

مدارک انتقالو هنوز نبردیم ولی شنیدم واسه هر نوبت انتقال ۸۰۰ تومن میده و از فریز دراوردن جنین ۲۵۰ تومن مرکز از ما ۱.۸۰۰ گرفت البته یک مقدارش هزینه بلاست کردن بود که من تو کتاب قدیمی تعرفه ندیدم ایتمشو

دیگه اینکه چه نازایی اولیه باشه چه ثانویه سه نوبت کل مراحلو پرداخت میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزيزم خوبي؟ني نيت خوبه؟زايمانت كيه بسلامتي؟

سلام خانومی... شما چطوری؟

ما خوبیم خدا رو شکر.... در حال کنترل استرس به سر میبریم🤭

برای ۲۴ تیر به من وقت زایمان دادن. حالا دیگه ببینم کی این دردهای رویایی به سراغم میاد😁

تارا جون پس تا اونجا كه متوجه شدم شما شركت نفتي هستي ، پس خانمي اصلا به رييست نبايد كار داشته باشي ب ...

بله عزیزم من رسمی نفت هستم وای برگه های استعلاجسمونو چه یکروز باشه چه یکماه بعد از تایید پزشک تو بیمارستان نفت رییس مربوطه باید تایید کنه وگرنه استعلاجی به سیستم تغذیه نمیشه! کلا نفت سیستپش خیلی استعماریه عین انگلیس چون صنعت نفت ایرانو انگلیسا پایه ریزی کردن. همه ۰یز دست رییسمو مدیره.

اتفاقا دیروز با یکی از همکارا که تازه دومین بچشو زایمان کرده صحبت کردم میگفت دکترت باید بنویسه که نیاز به استراحت داری بعد ببری رییس بخش زنان بیمارستان نفتم تاییدش کنه میگفت سر زایمان قبلیش که گل شیرازی رییس بخش زنان بوده راحت دو هفته دو هفته مرخصی میداده این جدیده خیلی موافق استراحت نیست و سه روز سه روز تایید میکنه! خلاصه گفت اینبار خیلی اذیت شدم. تازه این همکارم رییسش ادمه استعلاجیشونو راحت تایید میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستای خوبم . کمکککک. بازم به کمکتون احتیاج دارم. یکماه پیش اومدم گفتم که تو سیکل میکرو یدونه ...

من خودم اهدایی گرفتم ، تو شکم تو تغذیه میکنه ، من چند سال طول کشید تا بپذیرم تازه آخرش هم با شک و تردید اهدایی گرفتم ولی طول دو ماهی که تو شکم من بود حتی برا یه لحظه حسی غیر از حس مادری سراغم نیومد و الان که دارم از دستش میدم حالم داغونه

عزیزم خوش اومدی انشاللله به سلامتی  آب زیاد بخور و پیاده روی کن از الان عزیزم🌷🌷🌷🌷

مرسی عزیزم .  من ازمایشام مثبت میشه ولی متاسفانه بعدش بین هفته پنجم تا هفتم سقط میشه ـ علتشم نمیدونم 😔 توکل به خدا این بارم میرم قوی 💪 تا ببینم خدا چی خواسته واسم🌹🌹🌹 ان شاءالله شمام نی نی تو صحیح و سالم تو بغل بگیری گلم و باردادی و زایمان راحتی داشته باشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
عزیزم قبل از شروع درمان باید بری بیمارستان تشکیل پرونده بدی تو کمیسیون کیستو مطرح میکنن و تایید میکن ...

چقدر خوب که هزینه ها را بهتون برمی گردونن

خوش به حالت

کاش منم شرکت نفت شاغل بودم  

الان فقط 4 میلیون هزینه داروهای پانکچرم شده و دیگه پول برای ادامکه کار نداریم

سه بار هم انتقال دادم منفی شده

باید چند ماه صبر کنم تا بتونیم وامی چیزی بگیریم ادامه بدیم  با این هزینه ها واقعا خیلیییییییییی سخته

دعا کن بدیگه با اولین انتقال بعدیم باردار بشم نخوام دوباره هزینه کنم

سلام خانومی... شما چطوری؟ ما خوبیم خدا رو شکر.... در حال کنترل استرس به سر میبریم🤭 برای ۲۴ تیر به ...

ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی رویا جون😍😍

خدا جونم شکرت...