2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟  1. نمیدونم 🙈🙈 2، هم دکتر و هم جنبن شناس 3.روش خوبیه حتما به دکتر زنانت ...

مرسی عزیزم لطف کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲. من به دکترم گفتم گفت اگه لازم باشه خود جنین شناسمون انجام میده ۳. پی ار پی و میتونی پیشنهاد بدی ...

عه چه باحال.سل تراپی چه جوریه؟دکترت کیه؟

طرازی فکر نکنم بشه راضیش کرد انجام بده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امروز دكتر گفت بدنت به سرم حساسيت نشون ميده چون Igi خونم ٩٠ بوده گفت نياز نداري

عه چه خوب .از ی هزینه ی کلی جون سالم به در بردی

سلام .تا چه هفته ای میشه ریداکت کرد؟؟

سلام‌ماهرخ خوبی؟وای تیکرشو ماشالله ماشالله

نینیا خوبن؟جنسیتشون چی شد؟

عزیزم آمپول ضدانعقاد و قرص ایمنی میخوری؟

فعلا فقط قرص ایمنی میخورم آمپول مونده برا یک هفته قبل انتقال

بچه ها من خیلی ناراحتم. هر چی به انتقال نزدیک تر میشم ناراحت تر میشم😔 اونقدری که امشب زار زار گریه ...

طبیعیه خواهری .منم دقیقا مثل خودتم از فکر آمپولای پانکچر و رشد نکردن تخمکهای لامذهبم از الان دارم خل میشم.

دکترم طرازیه و مخالف ۱۰۰٪سایت.تا ی چی میگم میگه باز رفتی توی این نینی سایت خخخخخ الان بهش بگم خراش ...

اگه‌تاحالا انتقال دو مرحله ای نداشتی این روش رو هم امتحان کن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

چی میگیییی تو؟توهم زدی؟اول صبحی با من شوخی نکن قلبم درد گرفت ماهرخ توروخدادروغ نگووووووو  

واای باورم نمیشه ... خیلی ناراحت شدم خیلیییی 😔😔😔  بمیرم برا دلت... خدایااااا چرا  اخه ...

من توی زندگیم بعد سقط هامم اشک نریختم بقران قلبم درد گرفت باورم نمیشه 

شوخی میکنه ماهرخ باهامون   

الانم بعد از ساعتها گریه اومدم سایت ... میگم دیگه خاک بر سر شدم بدبخت شدم به معنای داقعی .هنوز فکر ...

باورم نمیشه 

اصلا دلم‌نمیخواد پست هاتو بخونم ماهرخ 

وای اشک چشمم بند نمیاد 

واقعا .من با اینکه با روژان مثبت شدم ولی اصلا بهش اعتماد نداشتم پیش خودم می گفتم اگه مدیکور بود یه چ ...

حالا برا من مدیکور اصلا خوب نبود .روز ۱۱ انتقالم که ازمایش داشتم بزور یه هاله انداخت بعد از یکی دوساعت تازه میشد بدون نور زیاد و این چیزا ببینیش رفتم ازمایش بتام ۶۰۰ بود. با مارکای دیگه زدم راحت دوخط انداخت. واسه همین من از مدیکور خوشم نمیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای وای چقد زیاد به سه ماه امید داشتم

ماهرخ چرا سوراخ شد؟هیچ کاری نمیشد کرد یعنی غیر زایمان؟

چه باحاله دکترت😅 دکتر من که خیلی خراشو قبول داره اون سریای بعد اگه خراش ندادم چون خودم قبول نکردم ...

آره خیلی باحاله از اون بالای عینکش به آدم نگاه میکنه ها آدم قلبش وامیسته .حالا اینبار برم بهش بگم توی نی نی سایت گفتن برو خراش خخخخخ

قطعا منو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنه

بمیرم برای دلت😢 چقدر اذیت شدی دختر ...  من همیشه میگم کاشکی اگه قراره اینجور اتفاقا بیفته خدا ...

الهی آمین